Doğuma Hazırlık Bebegi ters olanlar bebekleriniz ne zaman döndü?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese merhaba
Son kontrolüne bir ya önce gitmiştim perşembe günü tekrar kontrolüm var en son gittigimde bebek tersti doktor yüzde 80 döner dedi.
Bu ikinci hamileligim ilki normal doğumdu o zaman döner diyorlar ama başına gelen varsa sizin bebekleriniz ne zaman döndü?
31. haftada bebeğin başı yukarıda poposy aşağıda dedi doktorum hoşgeldin sezaryen doğuuum dedi yapmayın hocam daha erken dönmez mi dedim tahminim böyle gider dedi.39+2 de doğum yaptım ve evet bebeğim hâlâ makat gelişti yani dönmemişti,malesef..Hâlâ üzülürüm normak doğum yapamadığım için..

31. haftada bebeğin başı yukarıda poposy aşağıda dedi doktorum hoşgeldin sezaryen doğuuum dedi yapmayın hocam daha erken dönmez mi dedim tahminim böyle gider dedi.39+2 de doğum yaptım ve evet bebeğim hâlâ makat gelişti yani dönmemişti,malesef..Hâlâ üzülürüm normak doğum yapamadığım için..
Benim dönmüş çok şükür en son kontrolde oyle dedi
Bazen çok isteyince olmuyor önemli olan sağlıkla kucağa almak tabii
Benim ilki normal olduğu için bu kadar takıldım hep derler ya ikinci doğum daha kolay olur diye

Back
X