- 13 Kasım 2015
- 45
- 24
- 38
- 33
- Konu Sahibi Sabirlazim123
Bebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle düşünmeyin ikiside beraber büyür. İhmal etmezsiniz aralarinda kıskançlık bile olmaz daha guzel
Benim ilki 18aylik ikinci 8günlük allah kolaylık veriyorBebegim 15 aylik, tekrar hamileyim.aslinda istiyordum beraber buyurler hazir evdeyim calismiyorum ama icimde hep bi korku varr ikisine yetisemezsem ya.da ilk bebegimi ihmal edersem.
Maşallah size gerçekten tebrik ediyorum. Çok zor bir işi basariyorsunuzBen bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Araları bir yaş.. yardım eden kimsem yok gece gündüz tek bakıyorum eşimin bile pek faydası yok. Evet zorlukları var ama yetişiyorsunuz merak etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor ama yetişiyorsunuz.. sağlıkla kucağınıza alın
Hayırlısı ile inşallah ilk zmnlar zorlukları olur ama ilerleyen zmnlar çok rahat edrrsinizInsallah oyle olurr..dogum ocak ayina geliyor.yaza kadar ele .avuca gelir herhalde ama bakalim zamanla aliscz
Ilk.bebegim cok sukur iyi bi bebekti umarim bu da oyle.olurBen de öyle istiyordum ama bebeğim kolik olunca artık ikinci bebek fikri beni o kadar korkutuyor ki. Şu an dokuzuncu ayında ve hala mızmız. Umarım siz benim gibi olmazsıniz. Eğer ilk bebeğiniz sakin bir bebekse korkmayın bir arada büyürler. Benim oğlum tek başına on bebeğe bedel olduğu için ben artık ikinciyi şu an düşünemiyorum.![]()
Evet gerçekten çok zor ama büyüdükleri zaman çok rahat edicem.. Allah yardım ediyor hiç korkmayın arkadaş olacaklar ne güzelMaşallah size gerçekten tebrik ediyorum. Çok zor bir işi basariyorsunuz
Ben bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Araları bir yaş.. yardım eden kimsem yok gece gündüz tek bakıyorum eşimin bile pek faydası yok. Evet zorlukları var ama yetişiyorsunuz merak etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor ama yetişiyorsunuz.. sağlıkla kucağınıza alın
Tesekkurlerrr....☺Ablamla aram 1 yaş bile değil 11 ay. Bu da demek ki o 2 aylıkken ben doğmuşum.
Fiziksel/Psikolojik sağlığımız gayet yerinde.Aynı sınıflara gittik arkadaş gibiydik. Herkes bizi ikiz sanırdı. Türkiye'nin en iyi üniveristelerinde çok iyi bölümler okuduk.
Kısacası hiçbir eksikliğimiz yok olmadı da hiçbir zaman. Gönlünüz rahat olsun bakabilecek durumdaysanız.![]()
Ben bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Araları bir yaş.. yardım eden kimsem yok gece gündüz tek bakıyorum eşimin bile pek faydası yok. Evet zorlukları var ama yetişiyorsunuz merak etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor ama yetişiyorsunuz.. sağlıkla kucağınıza alın