bnm bi ark. bu şeklde olmştu önce çok üzüldü ama şimdi iyi ki olmş diyor ikisi birlkte büyüyor birlkte oynuyor. bnce çok iyi olmş. sağlıkla alın kucağınıza inşVar mı benim gibi olan kızlar :) tamamen supriz oldu.. evliliğimde sıkıntılar vardı hemen düşünmüyordum ama Allah nasip etti.. ama eşim istiyordu..
Tartıştığımızda inşallah hamilesindir dedi öyleymişim..
Kızım da emiyor... çoook düskün.
Çok zorlanır mıyım:) ne hissediceğimi bilemiyorum
Cok zorlanir misin?Var mı benim gibi olan kızlar :) tamamen supriz oldu.. evliliğimde sıkıntılar vardı hemen düşünmüyordum ama Allah nasip etti.. ama eşim istiyordu..
Evet canım aynen öyle. Allah saglıkka kavuştursun inşallah ben tam 2 ye gelsin oyle kalsam doğana kadar 3 olur diyodum nasip hayırlısı:)..17 aylık 1.5 yaş oluyor hemen hemen doğana kadar 2.5 yaşa yakın olur. Zorlanacağın tek şey sütten kesmek ve tuvalet eğitimi.. yoksa ikisi bir arada büyür neden olmasın benim oğlumda 3 yaşında olacak kardeşi doğunca inşallah.. onlar için çok daha iyi beraber büyüyecekler..
Evet çok teşekkür ederim aynen öyle hayırlısı böyleymiş:)Cok zorlanir misin?
Cevap:Evet.
Hala emmeye devam eden bir bebek, ikinci bir bebek ve evlilikte sorunlar... Kolay olmayacak elbet, yardimci olucak birileri vardir umarim.
Bu durumda cok da pembe bir tablo gozukmuyor; dusunmuyosaniz korunuyordunuz diye dusunuyorum; e oyleyse de Allah nasip etmis hayirlisi olsun.
Çokk teşekkür ederim canım evet o yönden çokk iyi :)bnm bi ark. bu şeklde olmştu önce çok üzüldü ama şimdi iyi ki olmş diyor ikisi birlkte büyüyor birlkte oynuyor. bnce çok iyi olmş. sağlıkla alın kucağınıza inş
Ay çok teşekkür ederim amin. Allah olmayanlarada nasip etsiin insallah..:)Mutlaka zor olacak ama nasipte varmış gelmiş bunca olmayan varken şükür et ve tadını çıkar canm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah
Sağlıkla gelsinler inşallah.. zorlukları dert etme..Evet canım aynen öyle. Allah saglıkka kavuştursun inşallah ben tam 2 ye gelsin oyle kalsam doğana kadar 3 olur diyodum nasip hayırlısı:)..
Çook teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallahAy çok güzel hayallerimdeki gibi.
Tadını çıkarın
Hayirli olsun canim :) Allah yardimcin olur hic takma kafana guzel gecir hamileliginiVar mı benim gibi olan kızlar :) tamamen supriz oldu.. evliliğimde sıkıntılar vardı hemen düşünmüyordum ama Allah nasip etti.. ama eşim istiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?