Bebegim alışırmı

Miniik512

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
18
7
1
Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim

Size herhangi bir kötülüğü oldu mu ? Yoksa sadece adı kaynana diye mi bu düşünceniz ?
Burda kaynanasını yerenler kadar sevenlerde çok
Sadece kötüleri kendinize örnek almayın derim

Size herhangi bir kötülüğü oldu mu ? Yoksa sadece adı kaynana diye mi bu düşünceniz ?
Burda kaynanasını yerenler kadar sevenlerde çok
Sadece kötüleri kendinize örnek almayın derim
Bana kotulugu olmadi yanlis davrandigi oldu tabi oluyoda sadece bebegim alisirda bu canimi acitir diye korkuyorum

Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
Ne fesat bir insansınız. Sizin gibi gelin düşman başına. Alışsa nolur, annem diye sevse nolur.

Ne fesat bir insansınız. Sizin gibi gelin düşman başına. Alışsa nolur, annem diye sevse nolur.
Ben sevmesin demiyorum sevsin tabiki cok yardimi dokundu bana tabi ki sevecek bebegim beni takmazsa canimi acitir bu korkum o ayrica annem deyince anne olmuyo sevgisinden dedigini biliyorum icim bi tuhaf oluyor kötü bir niyetim yok..

Alışsın ne olacak? Kendi oğlunun çocuğunu, kendi oğlundan bile çok sevecek, yemeyip yedirecek. Evladını babaannesi tarafından sevilen Mutlu bir çocuk yetiştirecek. Elin kadınına bir yabancıya alışmayacak, babasının öz annesine alışacak. Ne var bunda?
Dedigim sanirim yanlis anlasildi alisipta anneyi unutan bebekler oluyorla demek istedigim o zaten ben sevsin istiyorum

Yanlıstan kastınız ne mesela
Ayrıca bebeginiz tabiki alıssın babane si o yahu eşinizin annesi
Yanlis dedigim seyler oyle kin tutulacak evet kotu birisi denecek seyler degil cok onemli degil her evde olur böyle seyler ayrica alismasin sevmesin demiyorum anneyi unutan bebek olurmu diye sormustum aslinda

Yanlis dedigim seyler oyle kin tutulacak evet kotu birisi denecek seyler degil cok onemli degil her evde olur böyle seyler ayrica alismasin sevmesin demiyorum anneyi unutan bebek olurmu diye sormustum aslinda
O zaman ilk acıklamanızı düzeltin
Yazdıgınız cok farklı anlasılıyor
Aynı evde olcakmıssınız bi saat baskasının kucagına bıraktınız diye bebeğiniz sizi unutmaz

Bebeğin ihtiyaçlarını siz karşıladığınız sürece size düşkün olur annesi sizsiniz sonuçta.Benim annemde kayınvalidemde annem diye seviyordu bende Ananem ya da babaannem diye sevin sizi tanısın diye konuştum şimdi demiyorlar .Bende rahatsız oluyordum açıkçası anlayabiliyorum sizi.

Benim kizim babami görünce hiç birimizi takmiyor. Eşim şimdi babamdan nefretmi etsin? Bunlar ne küçük hesaplar böyle. Can niye acisin? Hepimiz gülüp geçiyoruz. Cocuk bu. Taksa ne olur, takmasa ne olur. Kadin size evine aciyor ve düşündügünüz şeye bak.

Pedagoji üzerine kitap okusaniz iyi olur.

Dedigim sanirim yanlis anlasildi alisipta anneyi unutan bebekler oluyorla demek istedigim o zaten ben sevsin istiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum. Kıskanıyorsunuz bebeğinizi. Ancak merak etmeyin hiç te öyle olmuyor. Herkes anasını babasını çok iyi tanıyor - Ki siz çalışmayacaksınız. Evde bebeğinizle vakit geçireceksiniz zaten.
Ben 4 aylıkken işe döndüm. Saolsun kayınvalidem bakıyor hala (2,5 yaşında) Kızım halasına inanılmaz düşkün. Halası varsa ne beni ne babaannesini umursamaz. Elimizden yemek bile yemez. Vakitlice almaya gittiğimizde hiç ilgilenmez benimle. Ama akşamları onu almaya geç gidelim oturup yas tutar. Kim bakarsa baksın anne-baba çocuk için her zaman farklıdır.

Sizi çok iyi anlıyorum. Kıskanıyorsunuz bebeğinizi. Ancak merak etmeyin hiç te öyle olmuyor. Herkes anasını babasını çok iyi tanıyor - Ki siz çalışmayacaksınız. Evde bebeğinizle vakit geçireceksiniz zaten.
Ben 4 aylıkken işe döndüm. Saolsun kayınvalidem bakıyor hala (2,5 yaşında) Kızım halasına inanılmaz düşkün. Halası varsa ne beni ne babaannesini umursamaz. Elimizden yemek bile yemez. Vakitlice almaya gittiğimizde hiç ilgilenmez benimle. Ama akşamları onu almaya geç gidelim oturup yas tutar. Kim bakarsa baksın anne-baba çocuk için her zaman farklıdır.
Sevindim beni anlamaniza fazlasiyla yanlis anlasildim kotu bi niyetim yok acikcasi bi yorumda fesat oldugumu dusunmus bi arkadas bilmiyorum gercekten üzüldüm kötü niyetim yok kv sevmiyomusum gibi algilandi üzüldüm beni sadece fıkır almak istemistim sevindim beni anladiginiza

Back
X