bebegim artik bir melek oldu arkadaslar..

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
6 sene bekleyisden sonra bebegime kavuscam mutlulugunu yasarken bugünkü kontrolümüzde bebegimin gelismedigini ögrendik.çarsamba günü benden alicaklar onu allahim kimseye yasatmasin böyle bi aciii

canım rabbım yar ve yardımcın olsun çok zor ..................çok..............ama sabır canım...inş kısa zaman da rabbım yenıden verın kendılğinden versın ınşşşşşş..................dua ile canımmmm

amin canim amiin.öyle büyük bi aciki anlatilmaz.iyiki sizler varsiniz.allah hepinizden razi olsun.

cok uzuldum ..allah sabırlar versın .. ben de ıkı kez yaşadım bu duyguyu .. her seferınde keşke ben de olseydım dıye gecırdım içimden .. cok zor... ama hayat ve umutlar devam edıyor .. inşallah allah en kısa zamanda tekrar mucızesını gonderır ...

sagol arkadasim.hakisin hayat herseye ragmen devam ediyo.kürtaj mi olmustun sende.zor oldumu.anestezi ile yapicaklarmis.

CANIM Arkadaşım güzel arkadaşım benim allah sana çok güzel yavru nasip eylesin saglıklı güzel hamilelik geçirirsin inşallah canım bidaha senin acın bizimde acımız kuşum melegin sana eşlik edicek kuşum öteki tarafta rabbim el açıpta yavru hasreti olan bütün kadınlara evlat nasip etsin inşallah hayırlıs evlatlar versin seni seviyoruz tülayım

canim benim yaa.iyiki varsiniz.yoksa atlatmak çok zor olurdu.bende sizleri seviyorum.

6 sene bekleyisden sonra bebegime kavuscam mutlulugunu yasarken bugünkü kontrolümüzde bebegimin gelismedigini ögrendik.çarsamba günü benden alicaklar onu allahim kimseye yasatmasin böyle bi aciii

canım kardeşimin bebeğine de aynı şeyi söylediler bebek gelişmiyo alınması gerek diye onlar başka bi doktora gitti ve doktor bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi ve aldırmadılar şimdi 1 yaşında çok tatlı bi kızları var aynı şey arkadaşımında başına geldi kürtaja gitmeden başka doktora gidiyolar ve oda alınmaması gerektiğini söylüyo 3 yaşında oğlu var ne olur güzelim karamsarlığa kapılma başka bi doktorada görün ne olur ne kaybedersinki seni hep takip ettim mutlu haberini alınca çok sevinmiştim .nolur hemen vazgeçme bırakma kendini ne olur ...

canım,geçmiş olsun.aynı acıyı ben de ağustos ayında yaşadım,ben de ölmüştüm sanki... ama umudunu asla yitirme,inşallah sen de fazla beklemeden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ben 2008 ağustosunu acıyla geçirdim,2009 ağustosunda inşallah bebeğim kucağımda olacak.
benim de kürtajım genel anesteziyle olmuştu,bir şey hissetmiyorsun.sonrasında da bir hafta kadar kanama ve adet sancısına benzer ağrıların olabilir.

ben senin yerine olsam sonuna kadar mücadele ederim allahtan ümit kesilmez belki bi mucize olur ve onu kaybetmezsin ...hamile olmakta senin için mucize değilmiydi zaten belki yavruna kavuşmakta böyle bir mucize olur...sana ümit verip karamsarlığa düşmeni istemiyorum ama hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez...

canım allah sabır versin allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin sabrını versin

ne yazıcağımı bilemedim..geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun,hayatında yaşdığın son kötü olay olsun inşallah.canım sakın isyan etme sabret eminimki rabbim sabrının karşılığını en kısa sürede verecek.bende bu duyguyu tam 3 kez yaşadım 1 kere kürtaj oldum sakın korkma narkozu alınca hiç birşey duymuyorsun,ben hüngür hüngür ağlayarak girdim ameliyata ama çok şükür iyi geçti sonrasında hiç ağrım olmadı,sana antibiotik verirler enfeksiyon kapmaman için kanaman olur hafif.1 hafta sonra turp gibi oluyorsun allahın izniyle.dualarım seninle canım.

hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum arkadaslar.bizi birbirimizden baska kimse anlamiyo.allahim kimselere böyle acilar yasatmasin.

canim Allah sabir versin benimde 5 haftalik asilama sonucu olan bebegim dustuydu. Umarim kisa surede toparlanirsin. Bazen acilar guclendiriyor.

amin canim amiin.birgün hepimiz bebislerimize kavuscaz rabbimin izniyle.

bende 6 yıl bekledim canım sakın üzülmeyesin.Rabbim kendi katından hayırlı uzun ömürlü bebekler versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…