bebegim artik bir melek oldu arkadaslar..

sagolasin arkadasim.dinmiyor gözyasim.bitermi acaba bu aci diyorum.gözlerim öyle sistiki aglamaktan açamiyorum.bebegimle son 2 günüm.çarsambada ayrilik günü.onu bana verdikleri yerde alcaklar benden.ama o artik bir melek olcak.minik melegim o benim.

canım neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşadım banada doktor bebeğimin yaşamadığını söylediği anda çöktüm ve aldırana kadar ağlamıştım ne olursun ağlama çünkü artık daha güçlü olman lazım birdahaki tedavine başlamadan önce psikolojinin çok iyi olması lazım unutmanın ne kadar zor olduğunu çok ama çok iyi bilirim,ağlama demeninde faydasız olduğunu ama yapacak hiç birşey yok unutma her herşeyde bir hayır varıdır mutlaka bundada bir hayır vardır

haklisin kardelencim.herseyde bi hayir vardir.verende rabbim alanda rabbim.bu yüzden boynumuz kildan ince.iste insanin ilk göz agrisi olunca zor oluyo katlanmak.allahim yardimcimiz olsun...

canım benım ..............ya....ne olur toparla çok zor bılıyorum......ben bı kere 3 aylık kalbı durdu.....alındı ....sonra tup bebekle hamış kaldım ıkızcı bırı uç aylıkken düştu duğerı bana kalsın razıyım dedım oda 6. ayın ıçınde suyum bıttı erken doğum bı hafta yaşaı kuvezde ....kayıpalar çok zor arkadaşım..yureğı yangın yerı yapıyoo hala ağlarım o bebeği için o daha çok yaktı benı...zor toparladım ............ama yapacalk bışey yok........rabbıme sığınmaktan başka......veren o alan o.............kım ne dıyebılırkı...........yeterkı rabbım bundan sonra böle bı acı vermesın canım........cennette bızı beklesınler ınşşşşşşşşşşşşşş...............rabbım daha hayırlısını versın canım kısa zamanda ..sabur versın canım..............bol dua.......

of off hemde ne yangin.yüregim bebegim için yaniyo arkadasim.dayanmak ne kadar zor yaaa.çok haklisin arkadasim.verende rabbim alanda rabbim.cennetine layik gördü melegimi.senin yasadiklarin çok daha zor.insallah bu defa kavusursun yavruna.allah hepimizin yardimcisi olsun..

inşş canıminş gececk ınşş..............rabbım ınş kendılığınden verır ınşşşşşşşşşşşşş

angel başın sağolsun.rabbim bol bol sabır versin....
ben de yaşadım bu acıyı hala acısı kalbimde...

sizler saolun arkadaslar.rabbim sabrinida vercek.elden bisey gelmiyo.meleklerimiz beklicek bizi nasil olsa..

allah razi olsun keykey cim.rabbim kimselere yasatmasin.haklisin dicek bisey bulunmuyor.sizlerin destegiyle ayakta duruyorum.

arkadaslar ben bir kez daha doktora gittim.hani olur ya bi umut.ama bir kez daha umutsuzlukla döndüm.bebegimin kalp atislarida durmus.simdi o artik bir melek.annesinin minik melegi..

canımm ya allah sabır versin sana cok zor bir acı anlatılmaz yasanır derler ya su an icim nasıl kötü anlatamam canım rabbim sana bir daha nasip etsin insallah inan kelime bulamıyorum dualarımız seninle

allah razi olsun arkadasim.benimde dualarimiz sizlerle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canım benim yaaa çok üzüldüm şimdi...rabbim tez zamanda tekrar gönderir sana meleğini inşallah

Canım arkadaşım,
Acını senin kadar belki yaşayamıyacagımı düşünsende o gun sen eşimle bana o haberi verince, sana sarılınca inan bizde dağıldık. Ama sen o kadar güçlüydün ki bu bana çok buyuk ders oldu. Lütfen o ilk dakikalar kadar dik ve güçlü ol. Ne guzel dedin daha iki bebeğimiz var diye. onlar sana sımsıkı tutanacaklar bir meleğin oldu iki yavrun olucak. hem dua edeceğim. birbirimize güzel haberlerimizi vereceğiz. Allah sizin mutluluğunuza o guzel yuvanıza iki yavru gönderecek. Buna butun kalbimle inanıyorum. Toparlanacaksın bir an önceki yavrularına kavuşacaksın. Seni Seviyorum...

çok çok geçmiş olsun öncelikle..
RABBıM sağlık sıhhat güç sabır versin size..
inş tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğinize kavuşabilmenizi diliyorum RABBıM.den..

Allah yardımcın olsun,
Fazla birşey söylenemeyecek bir durum.
Allah sabırlar versin.
ınşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun ve tekrar deneme cesaretini toparlarsın canım.

Okudukça ağladım hem de sana hayran oldum. Nekadar güçlüsün, Allah yardımcın olsun. Yaranı deşmek gibi olmasın ama kaç haftalıktı bebeğin, neden olurmuş birşey dedi mi doktor?

allah sabır versin canım, çok üsüldüm. diyecek başka birşey bulamıyorum. eminim çok zordur. allah bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…