- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi momandmommy
-
2 nolu akış daha yavaştır böylece hızlıya alışıp memeden kopmazHa fark ediyo biberon uçları mesela bunun özelliği ne benimki hiç biberon almadı hem sadece meme dediğim gibi bir kere verdim almadı ben hangisini vermem lazım peki
Ben de öyle her günüm ağlamakla geçiyor. Ben duş bile alamıyorum alsam saçımı tarayamıyorum , kurutamıyorum bu yüzden bu haftasonu saçlarımı kestireceğim. Yalnız olmadığıma sevinemiyorum çünkü gerçekten çok zor keşke böyle olmasalar. Allah'ıma bin şükür sağlıklı bir bebeğim var ama istiyorum ki sabah çıkalım akşama kadar gezelim akşam yemeği yapmak için eve gireyim hem kendi de seviyor dışarıda olmayı ama KUCAKTAYemin ederim bizi tarif etmişsiniz benimki de 6 aylik o kadar bıktım ki Allaha güç gitmesin kizim var bir de benim 7 yaşında.kizim bebek arabasında ve pusette gece gündüz yatardi.3 4 ayına kadar kolikti kizim sonra çok iyiydi bu oğlan tam bir canavaarrr :)bugün doktora götürdüm hicbir saglik sorunu yok çok şükür annesi bu böyle sabredeceksin dedi adam. gündüz hiçbir şekilde durduramıyorum iş yapmak bir hayal camasir asacağım mesela korkarak başlıyorum camasir asmaya şimdi yine bağıracak ağlayacak diyorum yemek yapmak temizlik süpürür silersem şükrediyorum.benim eşim bakıyor sagolsun gelince ama geç geliyor adamcağız sabah da 5.30 da gidiyor.bende çok dertliyim artık aklımı kaciracakmisim gibi geliyor.dun inanın elimdeymis anahtar kizimla okuldan geldik 40 dakika filan sokaklarda anahtar aradim düşürdüm diye ağlaya ağlaya.bu cocuk beni mahvetti bende sizin gibi hevesle bekledim sonra hayal kirikligina ugradim.her gun gözyaşı döküyorum yoruldum diye kucakta iş yapılmıyor kişisel işlerimi bile yapamıyorum banyo yapmak bir hayal benim için o dereceyim.kizimi da babası yıkıyor saçını tarıyor Allah eşimden razı olsun.
Ne zaman biraz daha rahatlıycaz.biri bisey desin bazen kendimi kaybedecek gibi oluyorum.
Evet deneyeceğim ancak burda havalar hala yağmurlu 1 ay daha sabretmem gerek , teşekkür ederim tavsiyeniz içinYine su önereceğim bir konu. Artık yaz geldi önüne bir leğen su içine de oyuncaklar mutttlaka oyalar. Islansın eğlensin. Benim de kızım yapışıktır bana hatta hala. Kanguru kullanıyordum. Çok da tombikti. Bebek arabası sadece bebek çantasını taşırdı.
Ben tek başıma sadece markete gidebildim kucağımda olduğu sürece her yere gider. Ama bilmiyor ki 8 kilo + bide kendi için çanta taşımak zorundayım. Bebek arabasında dursa çok rahat ederiz. Birbirimize dua edelim , Rabbim bize sabır çocuklarımıza da önce sağlık sonra sakinlik versinBen daha dogdugundan beri sadece 4 kez anneme gidebildim başka bi yere gidince durmuyor arabada da durmuyor çünkü
Nerde yanlış yaptığımızı ben de bilmiyorum. Çevremdeki herkes öyle alıştırdın arabaya alıştır bırak ağlasın rezillik çıkarsın vs diyorlar ama öyle olmuyor tahammülüm mü az kıyamıyor muyum bilmiyorum. Biz de arabayla bir yere giderken sadece memede duruyor. Oto koltuğuna bir kez olsun binmedi. Of yine düşününce darlandım. Sabır diliyorum ..Merhaba ben de az evvel kızımla dışarı çıkıp yine bebek arabasındaki 5. Dakikasında kriz çıkarmasıyla eve gelip başlık açmayı düşünüyordum ki siz yazmışsınız. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlatsa da ben de sizin gibi çok üzülüyorum ve dışarıda uslu duran bebeklere bakıp ben bir yerde yanlış mı yaptım da kızım durmuyor diyorum. Ne bebek arabası ne otokoltugu hiçbirinde durmak istemez. İzmir İstanbul arası yol yaptık yolun yüzde 80ininde kucağımda emerek gitmek istedi. İnanılmaz yorucu sizi çok iyi anlıyorum inşallah düzeldiği ve rahatladığımız zamanları görürüz.
Bana da öyle söylüyorlar hatta çıkarma dışarı bir süre belki özler bile diyen oldu ama şuncacık bebek yani ne anlayacak çıkmayıncaNerde yanlış yaptığımızı ben de bilmiyorum. Çevremdeki herkes öyle alıştırdın arabaya alıştır bırak ağlasın rezillik çıkarsın vs diyorlar ama öyle olmuyor tahammülüm mü az kıyamıyor muyum bilmiyorum. Biz de arabayla bir yere giderken sadece memede duruyor. Oto koltuğuna bir kez olsun binmedi. Of yine düşününce darlandım. Sabır diliyorum ..
Evet yeterli emmiyo ama sağım la nasıl vercem sütü mama verse onu bile nasıl vercem bilmiyorum biberon kullanmayı bilmiyo nasıl emecegini kaşık ağzını kapatiyo acmiyo enjektör ile verdim ağladı iyice reddetti memeyi onu düşünüyorum vallaSağımla destekle mutlaka emziremiyorsan. Yeterli ememiyor gibi geldi. Özellikle gece uykuda önemli.
Birde şey memeyi emmeyen biberonu nasıl emecek2 nolu akış daha yavaştır böylece hızlıya alışıp memeden kopmaz
Aynen aynen etrafı bakiyo illa kucakda beni gezdir etrafa bakım yatarken agliyo kucağıma alıp tutuyorum bu sefer gülerek etrafa bakiyo hoşuna gidiyor çünkü e ibdiriyorum emzirmek için yok illa kucağına al kucakda da emmiyo illa yatacak bende yanına uzanacak öyle çok tatlılar rabbim anzarlardan saklasın ama zorBir Dr videosu izledim. 3-4 ay civarı bebeklerin etrafı merak edip memeye ilgisi azaldığı bir dönemmiş. Kilo alımı durmaya yakın bile olabilirmiş. Bazı doktorlar panikletip mama vs dese de bunun doğru olmadığını, bebekte başka bir sağlık sorunu yoksa geçici bir durum olduğunu söylemiş. Biz de 3. Ay bitti 4 e girdik bu emmede azalma etrafı izleme başladı. Kilosu nasıl gidecek bilmiyorum ama bu Dr un dediğini mantıklı buldum. Hali enerjisi genel olarak aynı gidiyor olursa ben de takip etmekten yana olurum biraz daha
Evet yeterli emmiyo ama sağım la nasıl vercem sütü mama verse onu bile nasıl vercem bilmiyorum biberon kullanmayı bilmiyo nasıl emecegini kaşık ağzını kapatiyo acmiyo enjektör ile verdim ağladı iyice reddetti memeyi onu düşünüyorum valla
Evet biberon kullanmayı bilmiyo hiç vetmedim çünkü ememedi kaşıkla yemiyo ağzını kapatıyor enjektör ile verdim ağladı iyice reddetti memeyiBiberon denedin mi hiç?
Biberonla daha hızlı aktığı için süt alır.
Mama başlamadan önce sağımla kendi sütünle desteklemeyi denemelisin
Öğrenir biberon daha kolay ya uykuda dene.Evet biberon kullanmayı bilmiyo hiç vetmedim çünkü ememedi kaşıkla yemiyo ağzını kapatıyor enjektör ile verdim ağladı iyice reddetti memeyi
Öyle bir emiyolar ki ucusert diyemi bilmiyorum ama gerip bir biberin aşkı var bebeklerdeBirde şey memeyi emmeyen biberonu nasıl emecek
oto koltuguna baglayin, alisir aglayarak. Ilk basta 2-3 dk mesefa, sonra 5-10 dklik mesafe derken alisir. Bu can guvenligi icin gerekli. Cocuk meme emerek regule oluyor. onun eline farkli dokuda birseyler deneyimlecegi oyuncaklar verin arabadayken .Nerde yanlış yaptığımızı ben de bilmiyorum. Çevremdeki herkes öyle alıştırdın arabaya alıştır bırak ağlasın rezillik çıkarsın vs diyorlar ama öyle olmuyor tahammülüm mü az kıyamıyor muyum bilmiyorum. Biz de arabayla bir yere giderken sadece memede duruyor. Oto koltuğuna bir kez olsun binmedi. Of yine düşününce darlandım. Sabır diliyorum ..
Dis jeli alip surmeyi denediniz mi hic gece. Galiba dis agrisi olabilir. Emzik var ise gece emzigine dis jeli surup agzina verin. Sizlanmasi biterse cok net dis dersinizBizim gece uykusu git gide kötü olmaya başladı ama öyle uyanınca ağlamıyor sızlanıyor uyanır gibi oluyor birazcık ağlıyor memede uyuyor hatta memeyi emmiyor bile emzik gibi orda duruyor öyle uyuyor ama neredeyse 7 8 kez uyanıyor.
Mantıklı olanı yapmışsın bilemedik ne bilim acemilik isteÖğrenir biberon daha kolay ya uykuda dene.
Benim bebeğim 3 aylık. Her gece 10da sağdığım sütü biberonla içiriyorum mesela. O saatte normalde derin uyuyor ve emmiyor ama biberon verince içiyor uykuda.
Ben ne olur ne olmaz biberonu da öğrensin diye 40 günlükten sonra başladım buna.
Yani inşallah gerek duyulmaz ama son çare verecez olursa artık ne yapalım teşekkür ederim cevaplarin icinÖyle bir emiyolar ki ucusert diyemi bilmiyorum ama gerip bir biberin aşkı var bebeklerde
Mantıklı olanı yapmışsın bilemedik ne bilim acemilik iste
Aynıyız ya demekki tek değilmişizBen de öyle her günüm ağlamakla geçiyor. Ben duş bile alamıyorum alsam saçımı tarayamıyorum , kurutamıyorum bu yüzden bu haftasonu saçlarımı kestireceğim. Yalnız olmadığıma sevinemiyorum çünkü gerçekten çok zor keşke böyle olmasalar. Allah'ıma bin şükür sağlıklı bir bebeğim var ama istiyorum ki sabah çıkalım akşama kadar gezelim akşam yemeği yapmak için eve gireyim hem kendi de seviyor dışarıda olmayı ama KUCAKTABir nebze de olsa bina parkına indirip kucağımda kolum kopana kadar hava aldırıp geri eve dönüyorum. Çıkarken üstünü giydirdiğim için ağlıyor eve gelince üstünü çıkardığım için. Kabullenip sabredemiyorum da çünkü nerde ne zaman nasıl ağlayacağı belli olmuyor. Çok yoruldum , çoook ..