E ebru nil Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 13 3 6 38 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru nil #21 tubis2014 .!.: yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değil Genişletmek için tıkla... beni yanlış anlamışsınız, benimde demek istediğim zaten sizin son cümleniz(çocuk ne isterse o). Ben genel anlamda söyledim.
tubis2014 .!.: yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değil Genişletmek için tıkla... beni yanlış anlamışsınız, benimde demek istediğim zaten sizin son cümleniz(çocuk ne isterse o). Ben genel anlamda söyledim.
E ebru nil Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 13 3 6 38 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru nil #22 AdAm_OLaCaK_KIZ .!.: Sana bisey yazmamış ki, çocuk ne derse o oluyo demiş özetle, sen de aynısını demişsin,bu konuda kimse büyük konuşmasın diyo sana özel değil Genişletmek için tıkla... Evet siz beni harfi harfine anlamışsınız :)
AdAm_OLaCaK_KIZ .!.: Sana bisey yazmamış ki, çocuk ne derse o oluyo demiş özetle, sen de aynısını demişsin,bu konuda kimse büyük konuşmasın diyo sana özel değil Genişletmek için tıkla... Evet siz beni harfi harfine anlamışsınız :)