14 aylık bi bebekte ne kadar çok çok geç kalmış olabilirim ki!!!Tracy hogg-uyku egitimi.
Cok cok gec kalmissin ayrica
doğru söylüyorsunuz...Ama önce KV ile bu kararı teyitleşin
O sallayacaksa yine sorun çözülmez ki
Muhtemelen yalancı memeye başvurursunuz istemeyerek de olsa. Çocuklar öyle birşey ki, sen onlara ayak uyduruyorsun, onlar sana değil. Ben çocuğumu şöyle yetiştiririm, şöyle yaparım demek büyük konuşmaktan başka bişey değil sanırım çocuk yetiştirirken.Benim kızımda emerek uyuyor geceleri gündüz beşiğinde sallanarak uyuyor 14 aylık memeden tergicem ama uykusunu nasıl yaparım çok merak ediyoyorum nasıl uyuturum
yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değilMuhtemelen yalancı memeye başvurursunuz istemeyerek de olsa. Çocuklar öyle birşey ki, sen onlara ayak uyduruyorsun, onlar sana değil. Ben çocuğumu şöyle yetiştiririm, şöyle yaparım demek büyük konuşmaktan başka bişey değil sanırım çocuk yetiştirirken.
yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değil
Valla aslinda baya kalmissin. Uyku egitimi 4. Aydan itibaren baslamali diyor uzmanlar..ama moralini bozma belki alisir14 aylık bi bebekte ne kadar çok çok geç kalmış olabilirim ki!!!
Uzmanlar uyku egitiminin cok erken zamanda verilmesinden yana 4 ay bilemedin 6ay o nedenle baya gec kalmissin14 aylık bi bebekte ne kadar çok çok geç kalmış olabilirim ki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?