- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
yüreğim paramparca oldu içim acıdı... bebeğim iyiki var iyiki dogdu suc benim keşke böyle bir insanla evlenmeseydimİçime dokundu babam yok demesi.Keşke sorumluluğunu bilemeyen erkeklerin cocugu olmasa
bılemezdınızkı .. kım ıster boyle olacagını bılerek ? kendınızı uzmeyın gelecegınıze bakınyüreğim paramparca oldu içim acıdı... bebeğim iyiki var iyiki dogdu suc benim keşke böyle bir insanla evlenmeseydim
cok tesekkur ederimbılemezdınızkı .. kım ıster boyle olacagını bılerek ? kendınızı uzmeyın gelecegınıze bakın
ins kolay atlatırız bende cok korkuyorum kesinlikle pedegog sart ...peki yarın öbür gün karsıına cıkarsa ben babanım diye6 yasina kadar babasiz buyuttum oglumu
Evet her sordugunda insanin ici aciyor
Ama inanin onlar icin dogal akis bu yonde
Henuz toplumsal kurallati bilmedikleri icin bir ailenin anne baba cocuk ucgeninden olustugundan cok haberleri yok , evet sokakta bunu gozlemliyorlar ama kendilerini eksik hisseymiyorlar
Esas eksiklik kres zamani cikicak
Kresteki ilk senemiz korkunctu her gece aglardim baslarda
Tavsiyem mutlaka iyi bir pedagog bulun ve destek alin , uzun yillar ihtiyaciniz olucak
Ama atlatilmayacak dert edilecek seyler diil , kendinizi cok uzmeyin
Allah yardımcınız olsun, guzellıkler cıksın hep sızın ve yavrunuzun karsısına gerçekten cok dokundu içimecok tesekkur ederim
insallh canım insallahbence cok dramatiklestirmeyin durumu , cocuklar icinde olduklari durumu bazen bizden daha iyi analiz edip kabul ediyor :) iciniz rahatlcaksa bir uzmanla görüsün ama cocuk bile olsa tanimadigi bir adami babasi olarak özlemez .
o günden beri uyku uyumuyorum kalbim agrıyor ter içinde kalıyorum rabbim sabır versin insallh güç versin yarın öbür gün cıkıcak gelicek belkide maf edicek cocgumun pikolojisiniAllah yardımcınız olsun, guzellıkler cıksın hep sızın ve yavrunuzun karsısına gerçekten cok dokundu içime
aılenız bu konuda destek oluyor mu sıze ?o günden beri uyku uyumuyorum kalbim agrıyor ter içinde kalıyorum rabbim sabır versin insallh güç versin yarın öbür gün cıkıcak gelicek belkide maf edicek cocgumun pikolojisini
Siz gorusuyor musunuz eski esinizle?ins kolay atlatırız bende cok korkuyorum kesinlikle pedegog sart ...peki yarın öbür gün karsıına cıkarsa ben babanım diye
cok tesekkur ederim sanki kızım büyümüşte karsıma geçmiş benle böyle anlayışlı konusuyor gibi hissettim ahh canım benim ahhh insallh benm kızımda senin gibi akıllı mantıklı düşünür insallh tek duam bu beni anlaması dinlemesiBende babamı hiç tanımadım. Büyüdüm, evlendim, hala da tanımıyorum.
Çocukken benimle oyun oynayan büyüklerime bende böyle yürek yakan sözler söyleyip ağlatmışım onları. Hissediyoruz demek ki. Bilmiyorum...
Benim için ilkokul çok zor geçti, hep bir baba profili aradım kız çocuğu olarak. Arabayla okuldan almaya gelen babalardan nefret ettim, babasıyla gezen arkadaşlarımdan nefret ettim, tüm babalardan nefret ettim kısacası.
Ama sürekli benimle konuşuldu, sürekli bir şeyler anlatıldı ve hiç bir şey saklanmadı. Yaşıma ve o yaşın algısına uygun şekilde ifade edildi. Anlayarak büyüdüm, aslında gözümde değeri olmayan insanı hiç kötü bilmedim, çünkü hiç kötülenmedi.
Sizde bu günleri aşacaksınız, okul döneminde 2 kere sevmek, 2 kere kucak açmak gerekecek ama kalkarsınız bu işin altından... Yeter ki ona üzüldüğünüzü hissettirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?