bebeğim babasının yok oldugunun farkında..

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
arkaadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var...eşimle boşandım babasını hiç görmedi 2 bucuk yasında suanda babasıyla tanısmadı görmeye gelmiyor gecen gece kızımla evcilik oynadık bana anne sen baba ol bende anne olayım dedi bende sordum kızım baba ne demek senin baban var mı dedim ve bana verdiği cevap...hayır annecim benim babam yok benim dedem var ozamn dede ol dedi..cevap veremedim ne diyeceğimi sasırdım pedegog yardımıyla söylicektim tıkandım ne yapmalıyım ne demeliyim onu hiç arayıp sormayan bir baba hakkında

6 yasina kadar babasiz buyuttum oglumu
Evet her sordugunda insanin ici aciyor
Ama inanin onlar icin dogal akis bu yonde
Henuz toplumsal kurallati bilmedikleri icin bir ailenin anne baba cocuk ucgeninden olustugundan cok haberleri yok , evet sokakta bunu gozlemliyorlar ama kendilerini eksik hisseymiyorlar
Esas eksiklik kres zamani cikicak
Kresteki ilk senemiz korkunctu her gece aglardim baslarda
Tavsiyem mutlaka iyi bir pedagog bulun ve destek alin , uzun yillar ihtiyaciniz olucak
Ama atlatilmayacak dert edilecek seyler diil , kendinizi cok uzmeyin

ins kolay atlatırız bende cok korkuyorum kesinlikle pedegog sart ...peki yarın öbür gün karsıına cıkarsa ben babanım diye

Bende babamı hiç tanımadım. Büyüdüm, evlendim, hala da tanımıyorum.

Çocukken benimle oyun oynayan büyüklerime bende böyle yürek yakan sözler söyleyip ağlatmışım onları. Hissediyoruz demek ki. Bilmiyorum...

Benim için ilkokul çok zor geçti, hep bir baba profili aradım kız çocuğu olarak. Arabayla okuldan almaya gelen babalardan nefret ettim, babasıyla gezen arkadaşlarımdan nefret ettim, tüm babalardan nefret ettim kısacası.

Ama sürekli benimle konuşuldu, sürekli bir şeyler anlatıldı ve hiç bir şey saklanmadı. Yaşıma ve o yaşın algısına uygun şekilde ifade edildi. Anlayarak büyüdüm, aslında gözümde değeri olmayan insanı hiç kötü bilmedim, çünkü hiç kötülenmedi.

Sizde bu günleri aşacaksınız, okul döneminde 2 kere sevmek, 2 kere kucak açmak gerekecek ama kalkarsınız bu işin altından... Yeter ki ona üzüldüğünüzü hissettirmeyin.

Allah yardımcınız olsun, guzellıkler cıksın hep sızın ve yavrunuzun karsısına gerçekten cok dokundu içime
o günden beri uyku uyumuyorum kalbim agrıyor ter içinde kalıyorum rabbim sabır versin insallh güç versin yarın öbür gün cıkıcak gelicek belkide maf edicek cocgumun pikolojisini

Arkadaşım eşini kaybettiğinde hamileydi
Yıllarca kızıma hikaye okurken "baba" kelimelerini dayı dede diye değiştirdim demişti
Mutlaka pedegog ile görüşün

Bende hic babami görmedim.Ne aradi ne sordu.15günlük filanmisim ayrildiklarinda annem onu bosadi.3kez daha evlendi.bende ilkokulda babami sorduklarinda ba-bam der aglardim.babami anneme soramazdim cok sinirlenirdi ankatirken.bazen aglardi.liseye giderken daha güçlüydüm.ayrildiklarini rahatça soyleyebiliyordum.siz psikolog desteği alip söyleyin yavrunuza.dedem bana babalik etti.cok güçlü bir karakterim var.Masallah.Allaha şükür.Dimdik ayaktayim.pes etmek bilmem.istedigim neyse onu yapana kadar yılmam.kizinizda böyle olacak insallah.yeterki cok güçlü durun yanında olun.büyütün

cok tesekkur ederim sanki kızım büyümüşte karsıma geçmiş benle böyle anlayışlı konusuyor gibi hissettim ahh canım benim ahhh insallh benm kızımda senin gibi akıllı mantıklı düşünür insallh tek duam bu beni anlaması dinlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…