bebeğim babasının yok oldugunun farkında..

Şuan oynadığınız evcilikler onu mutlu ediyor gibi görünür ama içinde nelerle bogustugunu bilemezsin ..sonuçta bir baban var ve onunla iletişimini görüyor ..biraz sonra sormaya başlayacak beni tek başına mı dogurdun diye ..vakit kaybetmeden pedagog yardımı almalı ..

kesinlikle vaktin geldiğini bende bu cumleden sonra anladım

Ben öldüğünü söylüyorum bavan öldü insanlar doğar yaşar ve ölür ölmek doğal bişey trajik değil dedim
Ve bunu acıyarak söylemedim suratımı ekşitmedim önce siz güçsüz halden çıkın
Bu kötü birşey değil şiddet içeren aileyle olmasından bu daha iyi yurtdışında bekar anne çok ama bizde bir üzülmeler kızım inan çok mutlu

Allah yardımcın olsun, ölüm başka birşey :/

eski eşim cocgunu görmüyor bana kızgın ya kendi capında gurur meselesi yapıyor ailesi cocgumu kacırmaya kalktı karakolluk olduk birdahda ne aradılar ne sordular nede geldiler

Bu da bir garip durum yani. Resmen babası gelsin gitsin isteme diye yapmışlar gibi. Yani hiç arayıp sormayacagin çocuğu niye kaçırmaya kalkarsın. Madem çok seviyorsun gel görmeye devam et dimi.

Neyse bence siz babasını arayın seni sormaya başladı diyin. Gelsin goruşşunler. Kız çocukları için baba çok önemlidir. Ölüm gibi zorunlu bir ayrılık bile etkiler. Hele bu keyfi bir ayrılık.

Bak benim üst komşum tam bir manyak. 40 yaşlarında daha. En son çocukları terk etti. Neyse kadın her gece içip içip ağlıyordu. Çevresinde bir tanecik insanı yok, cunku ysninda barindirmiyor kimseyi. Hala arayıp annesine küfürler ediyor. Sebebi annesi ile babası küçükken evlenmiş. Bunu babaanne büyütmüş 7 yaşından itibaren. Kafasında bu kurmuş annem beni terk etti diye. Hala koca kadın bunun acısını yaşıyor ve çevresindekilere yaşatıyor.

Bunu niye anlattım. Kocan ile aranda ne geçerse geçsin bir şekilde anlaşmaniz lazım. Allah kolaylık versin.

Yorumları okumadım, başka yazan oldu mu bilmiyorum ama konuyu siz açmışsınız farkında mısınız?

Senin baban var mı ne demek? Çocuğun psikolojisi etkilenmemişse bile zorla etkilemek için uğraşıyorsunuz sanki.

Bir de pedagog yardımıyla söyleyecektim diyorsunuz. Keşke pedagogsuz söyleseydiniz ama daha düzgün bir zamanda, daha düzgün bir şekilde söyleseydiniz. Daha az zarar verirdiniz çocuğunuza.

baba onda ne demek ne anlama geldiğini sormak istedim belkide bir esya belkide bir oyuncak gibi görüyor onda olup olmadıgını sordum ona zarar vermeyi düşünücek en son kişiyim...

tesekkur ederim belki saçma gelicek size ama gururuma dokunuyor evladını hiç merak etmeyn aramayan sormayan biribi arayıp gel seni soruyor demek

baba onda ne demek ne anlama geldiğini sormak istedim belkide bir esya belkide bir oyuncak gibi görüyor onda olup olmadıgını sordum ona zarar vermeyi düşünücek en son kişiyim...

Zarar vermeyi düşünmediğinizi biliyorum, ben de bir anneyim.

Ama onda ne anlama geldiğini sorgularken tamir edilmesi zor yaralar açabilirsiniz.

Çok dikkatli olmanız gerekir.

Zarar vermeyi düşünmediğinizi biliyorum, ben de bir anneyim.

Ama onda ne anlama geldiğini sorgularken tamir edilmesi zor yaralar açabilirsiniz.

Çok dikkatli olmanız gerekir.
tesekkur ederim belkide bu acıdanda bakmam gerekirdi ama bana sen baba ol dediğinde onda baba ne demek ne anlama geliyor bunu merak ettim cunku daha cok kücük ve hiç arkadası yokki babasından bahsetsin o yuzden

tesekkur ederim belkide bu acıdanda bakmam gerekirdi ama bana sen baba ol dediğinde onda baba ne demek ne anlama geliyor bunu merak ettim cunku daha cok kücük ve hiç arkadası yokki babasından bahsetsin o yuzden
Parka vs çıkarmıyor musunuz, neden hiç arkadaşı yok?

Çizgi filmden falan duymuştur

yani ona bunu söyleyecek kadar büyük bir arkadası yok

2-3 yaş arası çocuklar babam şöyle yaptı babam böyle dedi diye konuşabilirler. O şekilde duymuştur.

Onun dışında sizin bi babanız var. Sizin ona seslenmenizden de anlar baba karakterini.

Sen baba ol dediğinde, peki olayım ama baba ne demek, babalar nasıl olur, ben bilmiyorum biraz anlatır mısın diyebilirdiniz sanırım. Ya da belki bunları bile sormamak en iyisi. Siz bir an önce bir pedagog ya da çocuk psikoloğuna danışın bence.

Gercekten çok çok üzüldüm sizin için gözlerim doldu umarım en Zararsız sekilde atlatırsınız bu dönemleri

Baba evlat konuları olunca nedense tıkanıyorum.
Evet zor yani aslında sizin için daha zor.
Çocuklar sanırım herşeyin farkında oluyorlar.
Malesef ki sizin ona annelikten başka verebilecğiniz bişey yok.
Bende babasız büyüdüm. Evet zor.
Ne bileyim işte tıkandım yine..

bende söyleyecek söz bulamıyorum arkadasım

bende söyleyecek söz bulamıyorum arkadasım
Mesela ben hep babam bizi terkedip gitmesi değil de,
Ölmesini isterdim. Yani yıllarca hep böyle olmasını istedim. Çünkü onu terkeden bir baba değil de çok severken ölmüş olması daha az acıtır diye düşünürdüm. Babaları ölmüş insanlara imrenirim mesela. Buda tuhaf bir durum sanıyorum.

bu duyguyu yasamadım nasıl davranılır ne yapılır cocgum ne yapıcak bilmiyorum o yuzden kelimeler tıkanıyor benimde bogazıma...bende hamileyken boşandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…