- Konu Sahibi pembepante
kızımın güzel kader arkdası yüreğimi nasıl ferahlattın nasıl güzel mutlu ettin beni Rabbim senden ragzı olsun insall insallh senin gibi akıllı mantıklı olur ona söyleğim herseyi anlar ..evet kacırmaya kalktılar hemde yeni dogdugunda minicikken o bize ait bizim soy adımızı tasıyor deyip kucagıma yeni almıstım onu kalbim durucak yasayamıcam sandım oysa ki daha anneliğin ne oldugunu bile bilmiyordum ilk günümdü..şimdi herseyden korkuyorum en cokta bebğimi bir gün kaybetmekten
Ne mutlu ki senin gibi bir annesi var ve daha 2.5 yaşındayken ne yapabilirim derdine düşmüş onu düşünüyor... Daha ne olsun? Doğurmakla anne olunmuyor, annelik böyle bir şey. Giden anneler öyle bir gidiyor ki, bak evladına sarılmışsın. O sevgiyle ne dağlar kaleler aşılır biliyor musun? :) Bak bende senin yavrundan bir tanesiydim zamanında, şimdi büyüdüm, okullar ve üniversiteler bitti, meslek sahibi oldum, kendimce başarılar elde ettim, kimseden eksiğim olmadı. Ama ne biliyor musun? anne... Her başarımın kapısı ona çıkar bende. Geçen sene kaybettim... Ama hep duamda, hep şükrümdedir. O yüzden o güzel kalbini ferah tut, güzel olan sensin. Allah'ın izniyle de kimse seni yavrundan ayıramaz. Adresini, telefonunu vs gizli tut, yeter.