• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim babasının yok oldugunun farkında..

kızımın güzel kader arkdası yüreğimi nasıl ferahlattın nasıl güzel mutlu ettin beni Rabbim senden ragzı olsun insall insallh senin gibi akıllı mantıklı olur ona söyleğim herseyi anlar ..evet kacırmaya kalktılar hemde yeni dogdugunda minicikken o bize ait bizim soy adımızı tasıyor deyip kucagıma yeni almıstım onu kalbim durucak yasayamıcam sandım oysa ki daha anneliğin ne oldugunu bile bilmiyordum ilk günümdü..şimdi herseyden korkuyorum en cokta bebğimi bir gün kaybetmekten

Ne mutlu ki senin gibi bir annesi var ve daha 2.5 yaşındayken ne yapabilirim derdine düşmüş onu düşünüyor... Daha ne olsun? Doğurmakla anne olunmuyor, annelik böyle bir şey. Giden anneler öyle bir gidiyor ki, bak evladına sarılmışsın. O sevgiyle ne dağlar kaleler aşılır biliyor musun? :) Bak bende senin yavrundan bir tanesiydim zamanında, şimdi büyüdüm, okullar ve üniversiteler bitti, meslek sahibi oldum, kendimce başarılar elde ettim, kimseden eksiğim olmadı. Ama ne biliyor musun? anne... Her başarımın kapısı ona çıkar bende. Geçen sene kaybettim... Ama hep duamda, hep şükrümdedir. O yüzden o güzel kalbini ferah tut, güzel olan sensin. Allah'ın izniyle de kimse seni yavrundan ayıramaz. Adresini, telefonunu vs gizli tut, yeter.

İlk yedi yas cok onemli ama. Acaba anneniz babanizin destegi ile eski esinizi davet mi etseniz. Cocuk boyle boyle.diyor uzuluyorum onun icin gel seni bir gorsun diye. Bazi duygulari biraz buyuyunce baskalarinda gormeye calisiyo cocuklar.
ama tabi karsinizdaki insanlar nasil kisiler bilmiyorum :(

Ne mutlu ki senin gibi bir annesi var ve daha 2.5 yaşındayken ne yapabilirim derdine düşmüş onu düşünüyor... Daha ne olsun? Doğurmakla anne olunmuyor, annelik böyle bir şey. Giden anneler öyle bir gidiyor ki, bak evladına sarılmışsın. O sevgiyle ne dağlar kaleler aşılır biliyor musun? :) Bak bende senin yavrundan bir tanesiydim zamanında, şimdi büyüdüm, okullar ve üniversiteler bitti, meslek sahibi oldum, kendimce başarılar elde ettim, kimseden eksiğim olmadı. Ama ne biliyor musun? anne... Her başarımın kapısı ona çıkar bende. Geçen sene kaybettim... Ama hep duamda, hep şükrümdedir. O yüzden o güzel kalbini ferah tut, güzel olan sensin. Allah'ın izniyle de kimse seni yavrundan ayıramaz. Adresini, telefonunu vs gizli tut, yeter.
allah ragmet eğlesin mekanı cennet olsun en güzel kalpli annenin..ins oda kendini kurtarsın meslek sahibi akıllı bir kız olsun elimden gelen herseyi yapıcam onun için canım iyiki bu gece karsıma cıktın iyiki yuregimi ferahlattın Allh senden ragzı olsun

Mekanı cennet olsun inşallah...
Ne güzel vakitler gecirmissinizdir kim bilir...
Allah sabır versin..

İlk yedi yas cok onemli ama. Acaba anneniz babanizin destegi ile eski esinizi davet mi etseniz. Cocuk boyle boyle.diyor uzuluyorum onun icin gel seni bir gorsun diye. Bazi duygulari biraz buyuyunce baskalarinda gormeye calisiyo cocuklar.
ama tabi karsinizdaki insanlar nasil kisiler bilmiyorum :KK43:
cocgunu görmen istemeyen baba kelimesini hak etmeyen adamı gel cocgunu gör seni merak ediyor demem ölsem demem

allah ragmet eğlesin mekanı cennet olsun en güzel kalpli annenin..ins oda kendini kurtarsın meslek sahibi akıllı bir kız olsun elimden gelen herseyi yapıcam onun için canım iyiki bu gece karsıma cıktın iyiki yuregimi ferahlattın Allh senden ragzı olsun
Allah senden razı olsun, herkese senin gibi anneler nasip etsin. Ben bir şey yapmadım, dua et, yeter :)

Kesinlikle pedagog sart evet,ama onun adina uzulme onu seven babasi olsaydi vefat etseydi durum faha zor olurdu sizin icin,ama zaten babasinin umranda degilki cocuk oyle babayi ne yapsin dimi?...dusunsenize bosanmasaydiniz ayni cati altinda kavga gurultulu yetisseydi daha cok etkilenmez miydi?hic uzilmeyin onu seven bir ailesi var zaten,oyle bir baba olsada olur olmasada olur hatta yokluklari varliklarindan daha zararsiz...siz guclu olun,her zaman onu sevip kollayin baska kimseye ihtiyaci olmaz...

Tam o yaşlarda sordu benim kızım. Kendi mesleği m olduğu halde sürekli danıştım. Terzi kendi söküğünüzü dikemez diye.
Ama o sorana kadar bişey demedim. O sorduğunda da baban var ama biz boşandık dedim. Uzakta çalıştığı için gelemiyor dedim. Sordukça dedim. Sormadığı hiç birşeyi söylemedim.

Canım seni üzmek istemem ama pedegog falan hikaye ben çocuğunun büyümüş 35 yaşındaki haliyim bir nevi.geçmiyor o acı insanın içinde bi yerlerde kalıyor cam kırığı gibi.baskalarını babalarıyla görünce birileri baba diye seslenince sonra o baba evladına sarılınca öpünce o cam kırığı batıyor,kanatıyor,çok acıtıyor be ve hiç dinmiyor...

Ah be kuzum öperim onu yüreginden... bazi cocuklar ne yazik ki bu durumu yasiyorlar iyi bir pedagojik destek almalisiniz.

Bende hic babami görmedim.Ne aradi ne sordu.15günlük filanmisim ayrildiklarinda annem onu bosadi.3kez daha evlendi.bende ilkokulda babami sorduklarinda ba-bam der aglardim.babami anneme soramazdim cok sinirlenirdi ankatirken.bazen aglardi.liseye giderken daha güçlüydüm.ayrildiklarini rahatça soyleyebiliyordum.siz psikolog desteği alip söyleyin yavrunuza.dedem bana babalik etti.cok güçlü bir karakterim var.Masallah.Allaha şükür.Dimdik ayaktayim.pes etmek bilmem.istedigim neyse onu yapana kadar yılmam.kizinizda böyle olacak insallah.yeterki cok güçlü durun yanında olun.büyütün
insallh canı benim insallh öyle olur

Canım seni üzmek istemem ama pedegog falan hikaye ben çocuğunun büyümüş 35 yaşındaki haliyim bir nevi.geçmiyor o acı insanın içinde bi yerlerde kalıyor cam kırığı gibi.baskalarını babalarıyla görünce birileri baba diye seslenince sonra o baba evladına sarılınca öpünce o cam kırığı batıyor,kanatıyor,çok aıtıyor be ve hiç dinmiyor...
gözyaslarıma hakim olamıyorum ahhh ahhhh benim aptal kafam böyle bir insanı bebeğime baba sectiğimiçim kendimden nefret ediyorum ...geçmeyecek biliyorum ama elimden geleni yapıcam acısını en aza indirebilmek için

Back
X