- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
suanda kendi isteiğiyle görmek istemiyor mahkeme kararı var idterse gelip görücek..haır asla görüşmüyorumSiz gorusuyor musunuz eski esinizle?
Var mi boyle bir ihtimal?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suanda kendi isteiğiyle görmek istemiyor mahkeme kararı var idterse gelip görücek..haır asla görüşmüyorumSiz gorusuyor musunuz eski esinizle?
Var mi boyle bir ihtimal?
cok sükür her daim destekler arkamdalar yanımdalar ..torunları onların canıaılenız bu konuda destek oluyor mu sıze ?
Kiziniz kucum zaten sokakta pat doye karsisina cikamazsuanda kendi isteiğiyle görmek istemiyor mahkeme kararı var idterse gelip görücek..haır asla görüşmüyorum
ah cnm içimi ferahlattım cok tesekkur ederimmCok uzuldum.. arkadasimda hamileyken bosanmisti esi hic arayip sormadi. Cocugu dedesi anneannesi buyuttu. Okulda aile odevi verildiginde hep dedesini yazardi. Doktora goturduler sonra nasil aciklariz diye doktor cocuk cok mutlu baba eksikligi hissetmiyor sorun yok dedi. Gercekten babasini hic merak etmiyor. Umarim sizin cocugunuzda mutlu bir cocuk olur. Belkide boylesi daha hayirlidir..
gecen bir arkadasşa konustum oda dedi ki pedegog a götürme babasını cagırmanızı tanısmasını vakit geçirmesini öneriyor dediKiziniz kucum zaten sokakta pat doye karsisina cikamaz
Buyudugu zamanda pedagogla bu olasiligi konusur izlemenoz gereken yolu ogrenirsiniz
cok tesekkur ederim sanki kızım büyümüşte karsıma geçmiş benle böyle anlayışlı konusuyor gibi hissettim ahh canım benim ahhh insallh benm kızımda senin gibi akıllı mantıklı düşünür insallh tek duam bu beni anlaması dinlemesi
insallh canım benim insallh aynı sekilde babamda onunla cok ilgileniyor herseyi yapıyor oda dedesini cok seviyorbende kendimden biliyorum , bende babasiz büyüdüm , inanin cok büyük psikolojik olarak sorunlar cikarmiyor babasiz büyümek, benim babam yerine bana tapan bir dedem vardi , cocuklugumun ve ilk gencligimin en mükemmel zamanlarini beraber gecirdigim :) evet tamam itiraf ediyorum nadir de olsa babasiyla alisverise cikan ve istedigi herseyi aldiran bir kac arkadasima gicik oluyordum ama bir babanin eksikligini kapatmaya calisan bir dede dünyalara bedeldi :) üzülme kizin bu durumdan payina düseni en iyi sekilde yorumlayip kabul edicek .
Keşke sorumluluk duygusu olmayan insanların! Çocuğu olmasa...İçime dokundu babam yok demesi.Keşke sorumluluğunu bilemeyen erkeklerin cocugu olmasa![]()
insallh canım benim insallh aynı sekilde babamda onunla cok ilgileniyor herseyi yapıyor oda dedesini cok seviyor
Yok hic oyle bir pedagoga denk gelmedimgecen bir arkadasşa konustum oda dedi ki pedegog a götürme babasını cagırmanızı tanısmasını vakit geçirmesini öneriyor dedi
kızımın güzel kader arkdası yüreğimi nasıl ferahlattın nasıl güzel mutlu ettin beni Rabbim senden ragzı olsun insall insallh senin gibi akıllı mantıklı olur ona söyleğim herseyi anlar ..evet kacırmaya kalktılar hemde yeni dogdugunda minicikken o bize ait bizim soy adımızı tasıyor deyip kucagıma yeni almıstım onu kalbim durucak yasayamıcam sandım oysa ki daha anneliğin ne oldugunu bile bilmiyordum ilk günümdü..şimdi herseyden korkuyorum en cokta bebğimi bir gün kaybetmektenBugün dönüp baktığım zaman bir annenin her şeyi nasıl harika yapabileceğini görebiliyorum. Bir anne bende her şey olabildi. Bu burukluk hissetmedim demek değil, ama asla psikolojik olarak sorunlu bir çocukluk yaşamadım. Hatta mutluydum. Annemin üstüme normalden fazla düşmesi, bazı şeyleri bana uygun şekilde sürekli anlatması ve baba dediğimde aa yok yok ne babası pis o dememiş olması her şeyi anlayarak büyümeme sebep oldu. Evlenmek kadar boşanmakta normal, normal olmayan sizi yavrunuzla bırakıp, öz evladını bir kez olsun aramamış olması.Kaçırmaktan vs bahsetmişsiniz, bırakın hiç aramasınlar zaten öyleyse. Siz her şeyi başaracak güçtesiniz, çünkü annesiniz. Daha fazla sarılırsınız, baba kısmı da ısınır yüreğinde yavrunuzun. Dinler, sorduğu zaman geçiştirmeyin, daha naif ve onun anlayacağı şekilde anlatın, o zaten bunları idrak ederek büyüyor olacak. Benim babam onu tanıdıktan sonra bir anda hayatımdan çıksaydı, çok daha zor olurdu eminim. Çünkü tatmış olduğum, hissettiğim şeyi kaybetmek daha zor olacaktı... Allah size mutlu ve huzurlu ömürler nasip eder inşallah. Öpüyorum o güzel kızınızı.
insallh cnm daha gitmedim ama gidicem en yakın zamandaYok hic oyle bir pedagoga denk gelmedim
Siz acik acik soylersiniz gorusemeyeceginizi adamin gormek istemedigini , bunu bile bile hicbir pedagog israrci olmaz boyle bir konida
insallh canım insallh değin gibi oluro zaman hic korkmana gerek yok , kendisiyle ilgilenmeyen bir babanin varligindansa , onu seven mutlu eden dedesi olmasi minik icin daha hayirli. cok ama cok güclü bir kizin olucak insallah :)
Vakit gecirmesinin imkansiz oldugunu soylerseniz pedagog oyle bir oneride bulunmaz. Uzman yardimi almak her zaman iyidir. Siz elinizden geleni yapip guclu herseye yeten kadin olursaniz emin olun babayi aramaz. Sadece mutlu olun mutlu edin. Uzulmeyin. Huzursuz bir evlilikle cocugunuz yipranirdi. Biraz buyudugunde sizi anlayacaktir..gecen bir arkadasşa konustum oda dedi ki pedegog a götürme babasını cagırmanızı tanısmasını vakit geçirmesini öneriyor dedi
insallh cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için ALLAH RAGZI OLSUNVakit gecirmesinin imkansiz oldugunu soylerseniz pedagog oyle bir oneride bulunmaz. Uzman yardimi almak her zaman iyidir. Siz elinizden geleni yapip guclu herseye yeten kadin olursaniz emin olun babayi aramaz. Sadece mutlu olun mutlu edin. Uzulmeyin. Huzursuz bir evlilikle cocugunuz yipranirdi. Biraz buyudugunde sizi anlayacaktir..
Ihmal etme lutfen cok faydasi oluyor gercekteninsallh cnm daha gitmedim ama gidicem en yakın zamanda
evet ..baba olmayı beceremeyecek hakkından gelemeyecek kısılerın olmasınKeşke sorumluluk duygusu olmayan insanların! Çocuğu olmasa...
Arkadaşım eşini kaybettiğinde hamileydi
Yıllarca kızıma hikaye okurken "baba" kelimelerini dayı dede diye değiştirdim demişti
Mutlaka pedegog ile görüşün[/Qtesekkur ederim