• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim babasının yok oldugunun farkında..

ne kadar yok benim evladımla aynı kaderi yasan arkadaşlarım varmıs hepinizin yüreğinden öpüyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim her kelimeniz benim için hazine rabbim her yaraya merhem olsun insallah benim yavrum içinde dua edin

Biliyor musun bazen hiç arayıp sormamasi daha iyi diye düşünüyorum
Tanısa bırakıp gitse babam beni sevmedi terk etti diyecek
Yada arada gelip gorse bir hafta gelip gorse kızın umutlanacak sonra doğru düzgün gelmeyecek kızını yüz üstü bırakıp hayal kırıklığına uğratacak
Hiç lazimi yok oyle babanin kalsin olduğu yerde

bu duyguyu yasamadım nasıl davranılır ne yapılır cocgum ne yapıcak bilmiyorum o yuzden kelimeler tıkanıyor benimde bogazıma...bende hamileyken boşandım
Of offf. 'Hayırlısı böyleymiş' klişe hiçte sevmem.
Umuyorum ki,çok çok merhametli,adaletli biri çıkar karşına.
Sana eş,çocuğuna baba olur.
Belli olmaz çocuğun çok küçük.
Yapacağın bir evlilik belki omuzundaki yükü kaldırır.

tesekkur ederim belki saçma gelicek size ama gururuma dokunuyor evladını hiç merak etmeyn aramayan sormayan biribi arayıp gel seni soruyor demek

Yoo niye saçma gelsin. Aramak istememen çok normal. Zaten eski kocanla bir sürü kötü anın vardir. ustune kendi öz kızını kapris yapıp kaçırmaya çalışmışlar üstüne bir daha hiç arayıp sormamışlar. Açıkça söyleyeyim kocan ve ailesi kötü niyetli insanlar. Dertleri çocuk değil. Ama işte kızın bunları anlamaz bilmez. Zaten bilmesin de. Onun bir babaya ihtiyacı var. Zamanla adamın da kanı eskisi gibi kaynar kızına. Güzel bir baba kız ilişkisi yaşarlar inşallah. Sen burada gurur yapma ara mutlaka.

arkaadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var...eşimle boşandım babasını hiç görmedi 2 bucuk yasında suanda babasıyla tanısmadı görmeye gelmiyor gecen gece kızımla evcilik oynadık bana anne sen baba ol bende anne olayım dedi bende sordum kızım baba ne demek senin baban var mı dedim ve bana verdiği cevap...hayır annecim benim babam yok benim dedem var ozamn dede ol dedi..cevap veremedim ne diyeceğimi sasırdım pedegog yardımıyla söylicektim tıkandım ne yapmalıyım ne demeliyim onu hiç arayıp sormayan bir baba hakkında
Kuzum benim ya resmen icime oturdu canim ya kiyamam ben ona yerime bolbol op onu

Büyüdüğünde çok güçlü ve akıllı bir kız olacak annesi.. Hayata karşı duruşu sağlam olacak.. Yani üniversite yıllarına geldiğinde ve eline mesleğini aldığında babası onu salya sümük aradığında onu elinin tersiyle itebilecek kadar güçlü ve karakterli olacak.. Buna emin olun..Biz de anne baba ayrı büyüdük.. Babam hayatımızın hiçbir döneminde olmadı.. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. Bize hep hayal kırıklığı yaşattı.. Ona en ihtiyacım olduğu zamanlarda geri çevirdi.. Gün geldi devran döndü.. Arıyor açmıyoruz.. O kadar uzar ki yazsam derdimi.. Konunuzu sabote etmeyeyim:) şunu da söyleyeyim dedem ve anneanne evinde aynı apartmanda dayılarım ve kuzenlerim ve bulunduğumuz şehirdeki teyzelerimle birlikteeee mükemmel bir çocukluk geçirdim ben:)

Büyüdüğünde çok güçlü ve akıllı bir kız olacak annesi.. Hayata karşı duruşu sağlam olacak.. Yani üniversite yıllarına geldiğinde ve eline mesleğini aldığında babası onu salya sümük aradığında onu elinin tersiyle itebilecek kadar güçlü ve karakterli olacak.. Buna emin olun..Biz de anne baba ayrı büyüdük.. Babam hayatımızın hiçbir döneminde olmadı.. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. Bize hep hayal kırıklığı yaşattı.. Ona en ihtiyacım olduğu zamanlarda geri çevirdi.. Gün geldi devran döndü.. Arıyor açmıyoruz.. O kadar uzar ki yazsam derdimi.. Konunuzu sabote etmeyeyim:) şunu da söyleyeyim dedem ve anneanne evinde aynı apartmanda dayılarım ve kuzenlerim ve bulunduğumuz şehirdeki teyzelerimle birlikteeee mükemmel bir çocukluk geçirdim ben:)
ah canım keşke öyle olsa insallh okur meslek sahibi olur aynı senin değin gibiyiz bizde aile apartmanında cok mutlu kuzenlerim amcam teyzesi onu okadr cok seviyor ki

Yoo niye saçma gelsin. Aramak istememen çok normal. Zaten eski kocanla bir sürü kötü anın vardir. ustune kendi öz kızını kapris yapıp kaçırmaya çalışmışlar üstüne bir daha hiç arayıp sormamışlar. Açıkça söyleyeyim kocan ve ailesi kötü niyetli insanlar. Dertleri çocuk değil. Ama işte kızın bunları anlamaz bilmez. Zaten bilmesin de. Onun bir babaya ihtiyacı var. Zamanla adamın da kanı eskisi gibi kaynar kızına. Güzel bir baba kız ilişkisi yaşarlar inşallah. Sen burada gurur yapma ara mutlaka.
üzgünüm canım ama bunu yapamıcam

Biliyor musun bazen hiç arayıp sormamasi daha iyi diye düşünüyorum
Tanısa bırakıp gitse babam beni sevmedi terk etti diyecek
Yada arada gelip gorse bir hafta gelip gorse kızın umutlanacak sonra doğru düzgün gelmeyecek kızını yüz üstü bırakıp hayal kırıklığına uğratacak
Hiç lazimi yok oyle babanin kalsin olduğu yerde
kesinlikle bende en cok onda korkuyorum bir gün gelir güzel vakit geçirir kendini alıstırır cekip yine gider

Back
X