Bebeğim, bakıcısı ve ise dönüş

mrv_mn35

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
240
243
628
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir oğlum birde 9 aylık bir kızım var, oğluma esimin yabancı bakici istememesi üzerine yakin bir akrabası baktı, bakan hanımdan çok memnundum baktığı surece.

Suan kızım için ücretsiz izindeyim. Yavaş yavaş ise dönüş planları yapıyorum ama bakıcı konusunda bazı sorular var kafamda, sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Yazdığım gibi bakan hanim çok iyi ancak akraba ziyaretleri sirasinda bakicimizin esi bir kaç kez ben bebeğimi emzirmek üzere odadan ayrıldıktan sonra bulunduğum odaya destursuz girdi, arkam donuktu ama çok rahatsız oldum, birde dun esimin evde olmadığını bile bile bebek sevmeye diye oturmaya geldiler, hanimi var diye birşey denmiyor ancak bu olay da çok hoşuma gitmedi.

Son zamanlarda aile ici taciz, bebeklere yönelik taciz vs çok fazla konuyla karşılaşır olduğum için ben kızımı nasıl tekrar bu bayana emanet edeceğim bilemiyorum.

Adamı tam olarak sapık olarak görmuyorum ama yine de gözüm arkada kalacak.

Kreş mi düşünsem diyorum ama 2 yaşına kadar kendim baksam ücretsiz izinde yinede kreş için çok küçükmüş gibi geliyor. İstifa mi etsem diyorum bazen ama onu da tam olarak göze alamıyorum.
Maddi olarak esim evi çevirebiliyor hamd olsun.

2 yaşında kreşe vereniniz oldu mu?
Kafam çok karışık, benim durumumda olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

eve kamera koyun ve bas bas kamerada taktırdık ne kadar da iyi oldu amaaaaann her odada da var diye laf çarpın ..Ama bakış falan mı sezdiniz taci<z olayını pek anlamadım ,yarım akıllı da olabilir günahını almayalım şimdi

Ya evlerimiz yakin, kadın sahabenize geliyor çocuk uyanınca kendi evine geciyirlardi, onun evine takriramam ki

Aynı sıkıntı bende de var benim bebeğimde 7 aylık. Bakıcı kıriterim 45 YAŞ üstü evde çocuk çoluk olmayan Kocası olmayan biri ama bulamadım. Hertür Sapık insan var ben bırakmayın derim. Bende bulamazsam kreşe vereceğim. En azından Güvenli. Çok hastalanacak, belki aç kalacak ama bu Tür tıravmalar yaşamasından iyidir diye. Düşünüyorum

Bu cümle bende bakıcıyı bitirir. İhtimal dahilinde bile olamaz.
Niye kücük olsun ki, alın ücretsiz izin, 2 yasında verin kreşe. Hem yeni nesil cocuklar daha cok sosyallik istiyolar

Haklisiniz, bende de bitti aslında ama kreş tecrubem olmadığı için tereddütlerim kafami bulandiriyor.

Bana cogu calisan anne kizabilir fakat esinizin geliri yeterli ise kiziniz 3 yasina gelene kadar kendiniz bakin.En degerli varliklarimiz onlar.Akrabaniz ise bakan hanim kamera fikrini hos karsilayacaklarini sanmiyorum.Hatta kirginliklara bile sebep olabilir.Cocugunuzdan onemli mi,tabi ki degil..Umarim en dogru karari verirsiniz.

Ben kizim 3 yasina gelene kadar evde kendim baktim.Sonra ise guce dondum,pismanda olmadim.

A
Istifa et hem esin maddi açıdan evi gecindiriyormus sende manevi acidan cocuklarini mahrum birakma anlamiyorum insan cok zor durumda olursa cocugunu bakiciya birakir sizinki ne
Annem babam isini bırakma diye baskı yapıyor, eşimin ailesinde bazıları saka ile karışık -hazır yiyici- gibi laflar söylüyorlar, isim de kamuda kariyer grubunda, çalışırsam bu laflar baskıyı görmeyeceğim için cazip geliyor ama siz de haklisiniz, çocuklarımı bırakarak onların yaşayacağı eksikliği kariyer vs telafi etmez..

bence de o zaman ücretsiz izin daha mantıklı 1 yıl sonra da kreşe verebilirsiniz hem bakıcı neden sizin evde bakmıyo bir de böyle kaprisli oluyor bunlar ya ,kendi evimde bakarım niye çünkü rahat edecek, salacak çocuğu aynı zamanda evinin işini de görecek ,yemeğini de yapacak eee para da alcak öyle işi bende bulsam yapçam

3 yaşına kadar bakmam için istifa etmeliyim, istifa edersem de yaşımdan dolayı benzer bir ise girmem zor görünüyor..
Zor bir süreç ve sorumluluk yada fedakarlık hep anneden..

Gozunuz arkadaysa ve maddi durumunuz calismamaniza musayitseen guzeli isten ayrilmaniz bence,
bebeginizin her aninda yaninda olmaniz ,her ihtiyaci ile birebir ilgilenmenizin verdigi hissiyat hic biseyde olamaz

Aynen :) simdi birde sigorta olayı var, bende istifa edip evde benimkiler le çocuk mu baksam ne:)

madem ımkanınız var 2 yasıına kadar bakın sonra krese verın...bızde yenı verdık 26 aylık

Memnunsunuz sanırım, hayırlı olsun, ancak sanki özel ilgiye ihtiyacı olacakmış gibi geliyor ama bakacak kimsem yok..

henuz yarım gun gönderıyorum cunku ıse baslamama 1-2 hafta var..oncesınde yarım gun gönderıyorum kı alıssın....ama sıkıntılı tabı sabah uyanıp okula gıdıyor sonucta ben bakıcı olayını maddıyattan dolayı düşünmedım kreş daha uygundu....ama dedıgınız gbı guvenılır bakıcıda ulmak cok zor

esin seni bindikten sonra kimin ne dediği önemli değil o çok konuşanlar biliyorsa gelsinler baksınlar çocuklara hemsen 2 evlat ssahibinin onların her sorumluluğu s endedir çalışmaya mecbur değilsin dediğim gibi maddi durumunda iyi ise hiç düşünme istifa et

güvenmediğin birine bebeğini teslim etme, istifa en son çözüm ama gerekirse bunu da yap, başka birini bulamaz mısın ilanla referanslı bir bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…