- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
ben ücretsiz izin hakkını 6 ay biliyordum. 2 yıl memurlar için mi acabaBurada istifa et diyen insanlara bakma. Kamuda kariyer kadroda dediğine göre uzman yada müfettişsin. Bu meslek bırakılır mı? Hiç bi kariyerli kadının bu tavsiyeyi verebileceğini inanmıyorum. İşsiz yada asgari ücretle çalışan insanların lafına gelme bence.
Çocukların 5 yaşına gelip, okul çağına geldiklerinde onları esra Erol İzleyerek mi büyüteceksin. Para Lazım olduğu zaman kendine çok kızarsın.
Bi kere doğum izinden sonra 2 yıl ücretsiz izin var. Birde 657 de 1 yıllık nedensiz bi ücretsiz izin hakkı var 1 defaya mahsus. Yıllık izin rapor vs. Derken çocuk 4 yaşına geldi bile. Kreşe verebilirsin bence daha sonra. Ki bence ev hanımı olunsa bile çocuk 4-5 yaşında kreşe başlamalı. Gelişimi için ne kadar önemli olduğunu bas bas bağırıyor uzmanlar.
Evet memurlar içinben ücretsiz izin hakkını 6 ay biliyordum. 2 yıl memurlar için mi acaba
eşinle paylaş bu endişeni. Ben de sevmedim pat diye içeri dalmasını falan.Merhaba arkadaşlar,
Benim bir oğlum birde 9 aylık bir kızım var, oğluma esimin yabancı bakici istememesi üzerine yakin bir akrabası baktı, bakan hanımdan çok memnundum baktığı surece.
Suan kızım için ücretsiz izindeyim. Yavaş yavaş ise dönüş planları yapıyorum ama bakıcı konusunda bazı sorular var kafamda, sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Yazdığım gibi bakan hanim çok iyi ancak akraba ziyaretleri sirasinda bakicimizin esi bir kaç kez ben bebeğimi emzirmek üzere odadan ayrıldıktan sonra bulunduğum odaya destursuz girdi, arkam donuktu ama çok rahatsız oldum, birde dun esimin evde olmadığını bile bile bebek sevmeye diye oturmaya geldiler, hanimi var diye birşey denmiyor ancak bu olay da çok hoşuma gitmedi.
Son zamanlarda aile ici taciz, bebeklere yönelik taciz vs çok fazla konuyla karşılaşır olduğum için ben kızımı nasıl tekrar bu bayana emanet edeceğim bilemiyorum.
Adamı tam olarak sapık olarak görmuyorum ama yine de gözüm arkada kalacak.
Kreş mi düşünsem diyorum ama 2 yaşına kadar kendim baksam ücretsiz izinde yinede kreş için çok küçükmüş gibi geliyor. İstifa mi etsem diyorum bazen ama onu da tam olarak göze alamıyorum.
Maddi olarak esim evi çevirebiliyor hamd olsun.
2 yaşında kreşe vereniniz oldu mu?
Kafam çok karışık, benim durumumda olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
Ya bende kötüye görmüyorum ama rahatsız oldum işte. Birde kadın kendi evinde bakarsa kendi delikanlı oğlu var, ayni binada sürekli gelip giden başka akrabaların ergenlik yaşlarında oğlanları var, kimseyi zan altına sokmak istemiyorum ama kız çocuğu olunca siz konusu vesvese oluyor ister istemez.
bizim gelinde çocuğunu bakıcıya veriyıor annem varken...millet bakacak arar bizimkide bakıcıya verir ki annem 2,5 yaşındaki çocuğumu öyle güzel yetiştiriyor ki hangi kreşe gidiyor diye soruyorlar
2 kuruş fazladan kazanmak icin asla icinizin rahat etmedigi biseyi yapmayin. Daha ufak o yavrucak size ihtiyaci var. Oyle habersiz cat kapi misafirleri ben hic sevmem. Istifa etmeyin tabiki elbet baska bir yolu vardirMerhaba arkadaşlar,
Benim bir oğlum birde 9 aylık bir kızım var, oğluma esimin yabancı bakici istememesi üzerine yakin bir akrabası baktı, bakan hanımdan çok memnundum baktığı surece.
Suan kızım için ücretsiz izindeyim. Yavaş yavaş ise dönüş planları yapıyorum ama bakıcı konusunda bazı sorular var kafamda, sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Yazdığım gibi bakan hanim çok iyi ancak akraba ziyaretleri sirasinda bakicimizin esi bir kaç kez ben bebeğimi emzirmek üzere odadan ayrıldıktan sonra bulunduğum odaya destursuz girdi, arkam donuktu ama çok rahatsız oldum, birde dun esimin evde olmadığını bile bile bebek sevmeye diye oturmaya geldiler, hanimi var diye birşey denmiyor ancak bu olay da çok hoşuma gitmedi.
Son zamanlarda aile ici taciz, bebeklere yönelik taciz vs çok fazla konuyla karşılaşır olduğum için ben kızımı nasıl tekrar bu bayana emanet edeceğim bilemiyorum.
Adamı tam olarak sapık olarak görmuyorum ama yine de gözüm arkada kalacak.
Kreş mi düşünsem diyorum ama 2 yaşına kadar kendim baksam ücretsiz izinde yinede kreş için çok küçükmüş gibi geliyor. İstifa mi etsem diyorum bazen ama onu da tam olarak göze alamıyorum.
Maddi olarak esim evi çevirebiliyor hamd olsun.
2 yaşında kreşe vereniniz oldu mu?
Kafam çok karışık, benim durumumda olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
Bakın daha bebekten bu kadar korkarsanız ileride vajinismuslu kızlar ülkesi oluruz
Erkek akrabalardan ya da konu komşudan kaçarak olmaz bu işler
Çocuklarımızı eğitmeliyiz kaçırarak değil anlayarak sizin de oğlunuz var o zaman başkaları da ona o gözle bakar
Bu arada kreşte de erkek çocuklar var hatta birbirlerimin yanında üstlerini vs değiştiriyorlar
Burada istifa et diyen insanlara bakma. Kamuda kariyer kadroda dediğine göre uzman yada müfettişsin. Bu meslek bırakılır mı? Hiç bi kariyerli kadının bu tavsiyeyi verebileceğini inanmıyorum. İşsiz yada asgari ücretle çalışan insanların lafına gelme bence.
Çocukların 5 yaşına gelip, okul çağına geldiklerinde onları esra Erol İzleyerek mi büyüteceksin. Para Lazım olduğu zaman kendine çok kızarsın.
Bi kere doğum izinden sonra 2 yıl ücretsiz izin var. Birde 657 de 1 yıllık nedensiz bi ücretsiz izin hakkı var 1 defaya mahsus. Yıllık izin rapor vs. Derken çocuk 4 yaşına geldi bile. Kreşe verebilirsin bence daha sonra. Ki bence ev hanımı olunsa bile çocuk 4-5 yaşında kreşe başlamalı. Gelişimi için ne kadar önemli olduğunu bas bas bağırıyor uzmanlar.
ben ücretsiz izin hakkını 6 ay biliyordum. 2 yıl memurlar için mi acaba
Emin Değilim tabiki hatta oğlumu kızına vs bırakıp çok gittiği oldu..Bakicinin kocasi zirt pirt eve geliyorsa ben olsam baktirmazdim. Sapiklar icin kiz cocugu ,erkek cocugu fark etmiyor.
Ucretsiz izin alip bakabildiginiz kadar bakin yavrunuza bence.
Bakicinin bebeginizi kocasina birakip karsi komsuna ,kahve icmeye gitmeyeceginden eminmisiniz? Ya da bebeginizi akrabalarina birakip ,bankaya gitmeyeceginden eminmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?