Bebeğim, bakıcısı ve ise dönüş

İki oğlum var toplam 7 sene ücretsiz evde kaldım, biri okula diğeri keșke giderken ișe tekrar bașladım gözüm arkada kalmıyor canım, içim rahat

Hanimefendi 2 yas kucuk degil kres icin yurt disinda daha da kucukleri veriyorlar krese. Madem icinize sinmiyor bebeginizi kendiniz buyutun kres yasina gelene kadar sonrada gonul rahatligiyla isinize donun. Allah herkesin bebegini kotulerden korusun.

Adam dengesiz diyelim, arkası dönük biri kucağında bebek var anlamaz mi bu adam gerizekali mi ? Hadi girdi dengesiz, anlamadı. Siz kpca kadinsiniz sizin yanınızda düşünüp davranır. 9 aylık bebenin yanında nasıl davranır bu adam?
Sapik olması gerçeğini kenara kaldiriyorum o çocuğun yanında giyinir soyunur. Altını bezlemek ister. Ki bunlar bilinçli yapılmasa bile beni çok rahatsız ederdi.
Ki adam gerizekali değilse var bir hinlik.
Kesinlikle birakmam çocuğumu o aileye.

Benimde boyle çekincelerim var,
Kişinin hislerine kulak vermek gerektiğini düşünüyordum ve icim rahat degildi sizlerde destekleyen yorumlarınızla karar vermemi kolaylaştırınız, teşekkürler.
diğer arkadaslarinda yazdigi gibi 2 yok sonrası kreş niyetindeyim.

en mantıklısı bu
ücretsiz izin al gözün arkada kalmaz
içinde insanın en ufak şüphe varsa çocuklarını onlarla bırakma
bana göre de bakıcıdan çok kreş güvenilir geliyor 24 saat izlenme durumları var daha fazla insanla beraber teke tek çocuğun yanında kalmasındansa

Hanımlar cocuk bakıcısı arıyorsanız bana dönüş yaparmısınız ben annem için ii arıyorumda daha önce 5 sene baktı.. Bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…