- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
sorun ne anlamadım, ücretsiz izinini sonuna kadar kullan,memursun, çocuğuna kendin bak, kreşler daha emniyetli, kamera sistemi var, seneye başlarA
Annem babam isini bırakma diye baskı yapıyor, eşimin ailesinde bazıları saka ile karışık -hazır yiyici- gibi laflar söylüyorlar, isim de kamuda kariyer grubunda, çalışırsam bu laflar baskıyı görmeyeceğim için cazip geliyor ama siz de haklisiniz, çocuklarımı bırakarak onların yaşayacağı eksikliği kariyer vs telafi etmez..
Sorun diye değil de fikir almak amaçlı açtım konuyu, çok mu evhamliyim diye kendimi sorgulamaya başladım da. Fikirleriniz benim için önemli, tesekkur ederim yazdiklariniz için.sorun ne anlamadım, ücretsiz izinini sonuna kadar kullan,memursun, çocuğuna kendin bak, kreşler daha emniyetli, kamera sistemi var, seneye başlar
aslında aynı sorun bende de var, annemden babamdan eşimden koca parası yiyen biri muamelesi görüyorum ve kendimi de öle görmeye başladım işin kötüsü, bana kendimi kötü hissettiriyorlar, aynı sizin gibiSorun diye değil de fikir almak amaçlı açtım konuyu, çok mu evhamliyim diye kendimi sorgulamaya başladım da. Fikirleriniz benim için önemli, tesekkur ederim yazdiklariniz için.
size de bakıcı hayırlı olsun, çok zor karar vermek. Eşim horul horul uyuyor ven bunları düşünüyorum..Önce kullanabileceğiz tüm izinleri sonuna kadar kullanın.ücretsiz izninizin bitmesine yakın zaten kafanızda bir netlik oluşur.bakıcı ya da kreş konusunda. Hemen istifayı düşünmeyin.kaldı ki yarının ne getireceği belli olmaz.Allah göstermesin eşinizin işi ters gidebilir,eşinizle ilişkiniz ters gidebilir.bu açıdan da düşünmek gerek.kaldı ki çalışmays alışmış bir kişi için çalışmak maddi tatminin yanında manevi tatmin de sağlar.
Benim 8 aylık kızım var bakıcı tuttuk kendi evimizde bakıyor.babamın oğlu olsa başkasının evine göndermem.
Anlamıyorum ya annem bakamam cocuklara diyor hem de çalış işini birkma, kendisi ev hanimi hic yaşamadı arkada ağlayarak çocuk bırakma hissini.. öte yandan hazır yiyici gozyle bakilacaksak niye evlendim diyorum, bi kendi boğazımin derdi vardı ac yatar tok kalkardım .. şimdi hem 2 çocuk hem ev çocuk gibi ilgi isteyen bir koca birde çalış amagozyasini içine akit.. boynu bükük kalsın iki masum kime birakirsan bırak kimsenin umrunda değil.. annemin ve eşimin de.. başlarına birşey gelse ilk mesul yine ben.. içim öyle sıkıldı ki kusura bakmayın..aslında aynı sorun bende de var, annemden babamdan eşimden koca parası yiyen biri muamelesi görüyorum ve kendimi de öle görmeye başladım işin kötüsü, bana kendimi kötü hissettiriyorlar, aynı sizin gibi
Teşekkür ederim.Aynı durum bizde de var yalnız değilsin yani:)) bebekle ilintili herşeyi annelere yüklemeye alıştıklarından horul horul uyurlar tabi ki:) ben de yavaş yavaş işe başkayacağım ve bu benim kabusum oluyordu.tek avantajım kendi işim başlangıçta haftanın iki günü belli saatlerde gideceğim.sonrası mı sonrasını sonra düşünürüm diyorum:))bakıcıyı da internetten sitenin birine ilan vererek buldum şimdilik iyi gibi.sizin için de hayırlısı neyse o olsun.size de bakıcı hayırlı olsun, çok zor karar vermek. Eşim horul horul uyuyor ven bunları düşünüyorum..
Onlar hazır yiyici diyorsa siz de ne hazir yiyecegim aksama kadar hem asci hem bakıcı hem de hizmetcilik yapıyorum bundan zor meslek mi var alnimin teriyle kazaniyorum deyin olsun bitsin.Elalem mi önemli evladiniz mi...A
Annem babam isini bırakma diye baskı yapıyor, eşimin ailesinde bazıları saka ile karışık -hazır yiyici- gibi laflar söylüyorlar, isim de kamuda kariyer grubunda, çalışırsam bu laflar baskıyı görmeyeceğim için cazip geliyor ama siz de haklisiniz, çocuklarımı bırakarak onların yaşayacağı eksikliği kariyer vs telafi etmez..
kamera takılınca bakıcıya bunu yazılı olarak bildirin ve imzasını alın haberi olmadan kamera suçeve kamera koyun ve bas bas kamerada taktırdık ne kadar da iyi oldu amaaaaann her odada da var diye laf çarpın..Ama bakış falan mı sezdiniz taci<z olayını pek anlamadım ,yarım akıllı da olabilir günahını almayalım şimdi
Kreşten neden bu kadar cekiniyorsunuz?İste benim çıkmazım da bu, yabancı bakıcı olmayacak babamız istemiyor, akrabalardan da bi uygun bu hanim vardı ama esi sıkıntı.
2 yaşına kadar bekleyip sonra kreş daha makul gelmekte suan. İnş en doğru kararı veririz ben ve benin gibiler.
Bunu bilmiyordum, sagolun.kamera takılınca bakıcıya bunu yazılı olarak bildirin ve imzasını alın haberi olmadan kamera suç
Tecrubem yok kreş konusunda birde anki 2 yas bile olsa birebir ilgiye ihtiyaçları var gibi geliyor, kreşe bunu sağlayabiliyorlar ki bilmiyorum.Kreşten neden bu kadar cekiniyorsunuz?
Sağlıyorlar elbette. Ben 2 yaşına getirdiğim cocuğu sacmsapan bir akrabaya emanet etmekse profesyonel bir öğretmene teslim etmeyi tercih ederim.Tecrubem yok kreş konusunda birde anki 2 yas bile olsa birebir ilgiye ihtiyaçları var gibi geliyor, kreşe bunu sağlayabiliyorlar ki bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?