Bebeğinizi siz evdeyken bir ay öncesinden alıştıracak kreşe başlatmanızı tavsiye ederim. Hem birçok Alışkanlık kazanacak hem yaşıtları ile olacak oyunlar oynayacak.Benzer düşünceler bende de var. Seneye şubatta işe başlamam gerekiyor. O zaman bebeğim 28aylık olacak. Kreş mi bakıcı mı bilemedim. Ara dönemde kreşe sıcak bakmıyorum ama burada çevremiz de yok güvenemiyorum bakıcı olayına. Sadece 4aya ihtiyacım var, hazirana kadar. Şimdiden sürekli düşünüyorum.
A
Annem babam isini bırakma diye baskı yapıyor, eşimin ailesinde bazıları saka ile karışık -hazır yiyici- gibi laflar söylüyorlar, isim de kamuda kariyer grubunda, çalışırsam bu laflar baskıyı görmeyeceğim için cazip geliyor ama siz de haklisiniz, çocuklarımı bırakarak onların yaşayacağı eksikliği kariyer vs telafi etmez..
Ben evime kamera taktırınca hiçbir bakıcı işi kabul etmedi, daha önce kabul edip de eve gelenler geri kaçtıeve kamera koyun ve bas bas kamerada taktırdık ne kadar da iyi oldu amaaaaann her odada da var diye laf çarpın..Ama bakış falan mı sezdiniz taci<z olayını pek anlamadım ,yarım akıllı da olabilir günahını almayalım şimdi
Düzgün kreşten kastınız nedir peki?iki yaş kreş için erken bi yaş değil
benim kızım 22 aylıkken başladı kreşe
ve kreş kızımda çok güzel değişiklikler yaptı
konuşması,yemesi,uykusu, diğer çocuklarla iletişim kurması hep olumlu yönde etkilendi
eğer düzgün bi kreş bulabilirseniz hiç düşünmeden verin
Ya bende kötüye görmüyorum ama rahatsız oldum işte. Birde kadın kendi evinde bakarsa kendi delikanlı oğlu var, ayni binada sürekli gelip giden başka akrabaların ergenlik yaşlarında oğlanları var, kimseyi zan altına sokmak istemiyorum ama kız çocuğu olunca siz konusu vesvese oluyor ister istemez.Al ücretsiz izin o zaman değerlendir
Oğlum 25 aylık kreşe başladı
Ben memnundum
Sınıfta 3 çocuk 1 öğretmen 1 stajyer 1 de teyze vardı tabii bir de sürekli gelip giden bir müdür kadın her birini ayrı ayrı kucağına alır salıncakta saklanır sohbet ederdi
Yalnız olayı yaşayan sizsiniz ama ben adamda bir sapıklık görmedim
Akraba ve sık görüşüyorsunuz eşiniz olmadan eve gelmesi bana hiç garip gelmedi
Emzirmede de kimin evi idi onların ise belki o odada olacağınızı düşünememiştir
Ama sizin ev ise ne işi varmış başka odada
mutlaka kreşin içini gezin,nasıl bir ortamları var, çocuklara karşı davranışları çok önemliDüzgün kreşten kastınız nedir peki?
Yani kreşe verirken nelere dikkat ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?