Bebegim bana gelmiyor, hep babasina gitmek istiyor.

Belki baba isten geliyorsa bütün gün sizinleyse o yüzden babasina kaciyordur benim cocugum da öyle.
bence normal kafaniza takmayin hatda sevinin cünkü benim cocugum hep bana yapisik hic ayrilmaz benden babasini yeni görmüyorsa 5- 10 dakika sonra gene bana gelie.
ne güzel rahaz olun bence ama zorunuza da gitmesini anliyorum tabi

Iyi ama yine de babasinda oldugu gibi bicirikliklar yapmiyor.
Benim kızım da 1 yaşında akşam babası kapıdan içeri giriyor ve bana bütün gün yaptığı şirinliğin 3 katını 10 dk içinde önüne yığıyor. Adama el yıkatmıyor...

Olur oyle. Biz de robot degiliz ya. Ben de uyumadigi vakitler sinirlenip hizli hizli sallamaya basliyorum. Sonra hasbinallah diyorum vicdan azabi cekiyorum. Ama insanin elinde degil bazen.
Sonradan vicdan azabı çekmektense eziyetini çekerim artık seve seve napalım. Rabbim acılarını göstermesin

Kız çocukları zaten babaya düşkün olurlar kendini hiç üzme gayet normal seyrinde bence.
Iyi de ben kucagima aldigimda ciglik cigliga babasina gitmek istemesi normal mi? Ya da ne bileyim ikimiz de variz, uykudan uyaniyor, emekleye emekleye babaya dogru gidiyor.

Seninki sana daha cok duskunmus sonucta. Biz ikimiz de ogrenciyiz, esim arastirma yaptigindan daha cok evde, ben daha cok okuldayim. Ben esimden daha az goruyorum bebegimi ama yine de babaci.

Anneler burun açma, alt temizleme, kulak temizleme, tırnak kesme, duruma göre istenmeyen yemeği yedirme ya da surup içirme gibi pis işleri yaptıklarından sevgili babaları onlar için hep oyun oynayan, sevilen kişidir. Bu gayet normal. Bizim kızlar en çok aile buyuklerini severler, çünkü onlar hiç hayır demez ve olmadık şeylere izin verirler...

Birden boyle oldu yoksa pesimden ayrilmiyordu. Surekli ayaklarima, bacaklarima sariliyordu, bile bile ilgilenmiyordum benden biraz sogusun diye. WC ye beraber gidiyorduk, kucagimdan inmiyordu, ya da wc kapisinda agliyordu. Ama birden sogudu, kucagimda ciglik atiyor, uykudan uyanan bebek babaya mi kosar ya.

Koşar tabi. Benim oğlum şimdi 4,5 yaşında ve inanılmaz bağlı babasına. Gece uyanır baba diye ağlardı hala da öyle. Babasını görünce beni gözü görmez :) bu sevmediği anlamına gelmiyor. Beni de çok seviyor ama babası onu. İçin çok özel anlayabiliyorum. Bazen sinir olmuyor değilim ama

Buna benzer bi konu okumuştum yine burda. Üzülme daha aklı ermiyir. Dediğin gibi sen onunla sıkıcı şeyler yapıyorsun alt değiştirme yemek yeme banyo.. Ama babasi eglence aracı onun icin

Seninki sana daha cok duskunmus sonucta. Biz ikimiz de ogrenciyiz, esim arastirma yaptigindan daha cok evde, ben daha cok okuldayim. Ben esimden daha az goruyorum bebegimi ama yine de babaci.

Ozaman belkide cocugunuz babasiylan daha fazla zaman gecirdigi icin öyledir
cocugunuz baskalarinda da durmak istiyor mu . Yani baska insanlarin kucanda duruyor mu ozaman da mi hep babasina gitmek istiyor?

Ne guzel iste rahat edersin biraz babasi ilgilensin kasma bu kadar cocuklar oyunlari cok seviyo hele bi de şakrabanlik yapiyosa ayrilmiyo

Iyi de ben kucagima aldigimda ciglik cigliga babasina gitmek istemesi normal mi? Ya da ne bileyim ikimiz de variz, uykudan uyaniyor, emekleye emekleye babaya dogru gidiyor.
Gayet normal Ben annemin ayağı babamın ayağına deyince bile bağırıyormuşum o derece kıskançlık :)

Yani normal diye düşünüyorum eğer ev hanımıysanız bütün gün onunlasınız zaten sıkılıyordur akşamdan akşama gördüğü baba daha ilgi çekici geliyordur. Başka bir sebebi olamaz. Anneler olarak bizler her zaman yemek yediren, altını değiştiren kıyafet giydiren daha ileriki zamanlarda ödevini yap, koşma, hasta olursun vs. Diye çocukları sürekli uyardığumızdan baba daha eğlenceli geliyor onlara.

Babası altını, üstünü değiştirme, yemek yedirme, uyutma gibi işleri yapıyor mu yoksa sadece oynuyor mu? Ona göre cevap verelim.

Babası altını, üstünü değiştirme, yemek yedirme, uyutma gibi işleri yapıyor mu yoksa sadece oynuyor mu? Ona göre cevap verelim.
Evet babasi da yapiyor bu isleri. Ama ben daha cok yapiyorum. Babasi da alt degistirirken, ust degistirirken bagiriyor, ben de. Babasini benden daha cok goruyor. Ben daha cok okuldayim, babasi evde. Ama ben biraz sikiciyim tabi babasi oyuncu. Ikimiz de kizmiyoruz, terslemiyoruz, zaten on aylik bebek. Ama bende iken ciglik cigliga babasina kosuyor, uykudan kalkinca babaya kosuyor, ikimiz de ortamdaysak babaya gidiyor, ben alinca, gidince kaciyor. Birden oldu boyle, onceden bana asiri duskundu.

Onunla daha çok vakit geçirdiği için ona bağlanmıştır. Aklı daha çok ermeye başladıkça roller değişir yine.

Bu aralar stresli veya uykusuz, halsiz misiniz? Onu da hissediyordur olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…