Bebegim bana gelmiyor, hep babasina gitmek istiyor.

Onunla daha çok vakit geçirdiği için ona bağlanmıştır. Aklı daha çok ermeye başladıkça roller değişir yine.

Bu aralar stresli veya uykusuz, halsiz misiniz? Onu da hissediyordur olabilir.
Ben hep zaten esime gore daha az canliyim, daha soguk durusluyum ama anneyim yani onu cok seviyorum, kucagima alinca bagirmasi bana kendimi suclu hissettiriyor.

Gordugum en tatli konu
ama bende olsam sinir olurum biraz sabir gelip gecici bir durum ciglik cigliga bagirmasi fazla olmus ama bir sure kendi haline brakin belki ilgi istedigi zaman biraz uzak durmussunuzya onun intikamini aliyordur kendince ne bileyim kucuk cadi

E kız çocuğu ne olacaktıalış bence bu duruma, daha ne nazlar cilveler yapacak babaya

Sizin en azindan kiz. Kizlar babaci olur diye teselliniz var. Benim oglum da bende bagirip cagiriyo. Babasinda biraz daha iyi duruyo. Cok moralim bozuluyo benim de

Ben hep zaten esime gore daha az canliyim, daha soguk durusluyum ama anneyim yani onu cok seviyorum, kucagima alinca bagirmasi bana kendimi suclu hissettiriyor.

10-15 sene sonra anlattığınızda karşılıklı gülersiniz, neler yapmışım ben küçükken deyip gelip sarılıp sizi öper eminim.

Ay çok korkunç ben çok bozulurdum sanırım bunalıma girerdim
Şimdi bile kedim eşimi daha çok seviyo da ona bile zor katlanıyorum

10-15 sene sonra anlattığınızda karşılıklı gülersiniz, neler yapmışım ben küçükken deyip gelip sarılıp sizi öper eminim.
Gulumsedim :) Ama o kadar uzun surmesin ya bana gelmesi. Ciglik atmasa bari cadi sey.

Kiziniz emiyormu eğer emziriyorsaniz size bu dönemlerde asidi bağlı oluyor eğer emmiyorsa çocuk anneye pek bağlı olmuyor bebeklik döneminde sonuçta babasi seçebilir ama bana biraz anormal geldi sizden kacmak istemesi düzelir diye umut ediyorum

Benim kızımda bütün gün benimle süper, iyi,mutlu. Babası eve geldigi zaman gözü beni pek görmüyor. Devamlı ona kaçıyor. Emmek istediği zaman bana gelip sarılıyor. Beni kullanıyor yani.hep babaya gitmek istiyor.ama ben bozulmuyorum valla.işime geliyor.* Aa bak babasi hep seni istiyor*deyip onlari basbaşa bırakıyorum. Keyfime bakıyorum. Ablada babaci. Hep eşimin tepesindeler. Kullanıyorum bu durumu ben.

Aslında bu harika hiç bozulup üzülecek bir durum yok bence.ben çocuğum babaya benden daha çok ilgi göstersin diye gizli gizli çabaladım bile :)
Garip gelebilir size ama babalık öğrenilir. Ben oğlum doğduğunda babasıyla aralarında bağ güçlensin diye sana benziyor sana gülüyor gibi cümlelerle eşimin ilgisini çocuk üzerinde tuttum. Sende daha rahat uyuyor .kucağında daha huzurlu sen daha iyi gazını çıkarıyorsun vs... Eşim deli oluyordu ona daha düşkün olmasına ama ben gizli gizli seviniyordum.
Oğlum şimdi 6 yaşında babası onun herşeyiyle ilgileniyor çünkü en baştan öyle öğrendi. Hangi meyveyi yemeli gündüz ne yedi akşam ne yedirsek hangi etkinliği yapsak hangi otele gitsek çocuk için iyi olur. Tiyatroda sinema neler var geçen sene jimnastiğe gitti diye şimdide dramaya yazdırdı geçen .... Onu oğlunu her yönlü takip etmesi beni çok mutlu ediyor..

Pek çok bayan arkadaşım beylerinin çocukla ilgili sorumluluğu yeterince almamasından şikayetçi. Ben bunun nedenini daha en başta baba çocuk bağının güçlü kurulamamasına bağlıyorum. Bence şanslısınız farkında değilsiniz..
Şimdi Oğlum bana daha düşkün ama ben bu durumu eşime yinede göstermiyorum.... Onlar hep iyi anlaşsınlar . babası onun 1 numarası olsun

Başlığı okur okumaz dedim kesin kız çocuğu. Allah bağışlasın. Genel bir durum bu kız cocuklari babacı olur:)

Çok net babayı daha çok gördüğü için sizde roller karışmış.

İki yaşına dek bebekler kendilerini annelerinin bir uzvu gibi görüyorlar. Sebep onların rahminden çıkmaları ve güvenli bağlanma döneminde her ihtıyaclarının anneleri tarafından karşılanması..

Sizin minik kendisini babasının doğurduğu algısında ve güvenli bağlanmayı onla sağlamış.

Yalnız değilsiniz ;çok var artık böyle vaka..
Üstüne gitmeyin 2 yaş sendromu ile birlikte güvenli ayrılmayı başardığında Anne baba rolleri oturacak kafasında..

Naçizane..

bebeğin büyüyor canım bu da onun göstergesi artık senin dışında bir dünyayı ve insanları keşfediyor.bir süre sonra normale döner üzme kendini sen de fırsattan istifade biraz kendine vakit ayır,dinlen.

kız babacı erkek anneci olur , eşim de ilk zamanlar sana çok düşkün derdi,bende üstüne çok düşerim oyun oynarım, kıyafetlerini bile çıkarırkan bunu oyunla yaparım ,sürekli konuşurum bebişimle,eşim baktı benden kopya çekti:)))aynı benim gibi onunla konuşmaya başladı, oyunları aynı benim yaptığım gibi yaptı,sonuç dün akşam eşim maça gitti gelene kadar uyumadı onu bekledi gece doyurmaya kalktığımda babasına oyun yapyor uyandırıyor yani anlayacağın yüzüne bakıp suratını çevirirken baba delisi oldu artıkbuda beni çok mutlu ediyor zaten babayı alttan sürekli gazladım seni çok seviyor diye ,bende babanın ilgisine daha çok ihtiyaç var diye düşünenlerdenim....anne zaten vazgeçilmez oluyor ilgili oluyor....

Kız çocukları babaya düşkün olur tabi bi de daha ne istiyosunuz atın üstüne oynayıp dursunlar

Böyle Dönemler değişik evrelerde oluyor.
Baba oyun arkadaşı, hep kaliteli vakit geçiren kaliteli vakit geçiren kişi.
Anne bez değiştiren, kıyafet değiştiren, yemek yediren sıkıcı kişi :)
Şimdi çalıştığım için eşimde bebek bakımında yardımcı oluyor, yavaş yavaş durum eşitleniyor.
Sizde daha kaliteli vakit geçirmeyi deneyin, onu daha çok eğlendirin, çünkü bu aylardan sonra oyun zamanları başlıyor.

Bnm oglumda babaciydi o aylarda kosa kosa ona giderdi 1yasinda simdide yakama yapisiyor birakmiyor beni. Cocuk adi üstünde takma fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…