- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Ben de kizima sabahtan akşama süt veriyorum bazen evde onun yiyeceği bir şey olmuyor.zaten genelde çorba içiyor ek gıdalara bile geçemedi sayemde zehirli süt içiyor yavrum ve çok duskun emmeye nasıl biraktirabilecegimi bilmiyorum. Sana yazdıklarımın bi faydasi yok ama.ben de kötü durumdayim beterin beteri var..
Annem de yıllarca ilaç kullandı. İlaç kullandığı zamanlardaki davranışları bizim üzerimizde daha olumluydu. Evet anne sütü önemli ama onlara bakabilen, duygusal olarak dengeli bir anne daha önemli. İlacı bıraktığı bir sırada evde saklanmış ve bizim ne yapacağımızı gözetlemiş. Kardeşim onu arayıp ağlamaya başladı, bende komşuya gitmiştir gelir şimdi dedim. Ben beş kardeşim 3 yaşında o zamanlar. Annem saklandığı yerden çıktı ve beni onu sevmediğim ve aramadığım için hırpaladı. 27 yaşındayım hala gözlerim doluyor anlatırken.
Anne sütü önemli ama ruh sağlığı yerinde olan ve sevgiyi verebilen anne daha önemli. Hiç sütü olmayan anneler oluyor mamayla da beslenir çocuk mühim olan o ki ruhu aç kalmasın. Sevgiler.
6 senedir çekiyorum dünya kadar ilaç değiştirdim pa..il ve zy..xa iyi gelmişti tekrar doğmuş gibi olmuştum ama hamile kalınca biraktim 21. Haftaya.kadar dayandım sonra doktor izniyle yine başladım sonra doğuma yakın çevremdekiler bırak.bari sütle gecmesin çocuğa dediler biraktim yine bogulmaya başladım tekrar başladım artık faydasi.yoktu. Ha ilaç icmisim ha.şeker. 1,5 ay önce nörologum cym..a ve ris..al verdi henüz bi faydasi olmadı onların. 20 gün sonra kontrole gideceğim. Emzirdiimi biliyor cym... Yi içtikten 8 saat sonra 5 saat boyunca emzirmeyip sutunu sağ dedi ama ne mümkün kızım 2 saatte bir emmek istiyor
Maalesef ben de.öyle.diyorum iyilestigimi sanip evlendim oysa iyilesmemisimben de küçüğe değilde 5 yaşındakine öyle üzülüyorumki bilseydim böyle hasta olacağımı ne evlenirdim nede çocuk düşünürdüm hayatı onlarada zindan ettim...
ilaçla iyi olacağımı bilsem yinde denerdim ama iyi olamayanlarda var...
Maalesef ben de.öyle.diyorum iyilestigimi sanip evlendim oysa iyilesmemisimkeşke hiç evlenmese çocuk sahibi olmasaydim.diyorum ama imtahan işte
Ben de kizima sabahtan akşama süt veriyorum bazen evde onun yiyeceği bir şey olmuyor.zaten genelde çorba içiyor ek gıdalara bile geçemedi sayemde zehirli süt içiyor yavrum ve çok duskun emmeye nasıl biraktirabilecegimi bilmiyorum. Sana yazdıklarımın bi faydasi yok ama.ben de kötü durumdayim beterin beteri var..
benim öyle sütümü sağıp atıcak lüksümde yok saat başı emiyor.
insanın herşeyi yerinde iken neden böyle hisseder anlamıyorum....
eşimle büyük oğlum gezmeye gitti aç gelecekler bende tık yok.....
ne yapıcam bilmiyorum ah sağlıklı bir annem olsada o baksa bana ama benim tarafımda 1 allahın kulu yok...
senin sorun ne canım anksietemi neler hissediyorsun.
ben aşırı bi aşdah kaybı yaşıyorum süt olsun diye midem bulana bulana yiyorum tabi yemek yapan olursa evde...
yoksa açız, oğluma bisküvi koyuyorum önüne....
Yanlış anlamayın ama bu haldeyken neden tekrar doğum yaptınız?
Çocuğa günah değil mi o ilaç sütten ona geçiyo
benim öyle sütümü sağıp atıcak lüksümde yok saat başı emiyor.
insanın herşeyi yerinde iken neden böyle hisseder anlamıyorum....
eşimle büyük oğlum gezmeye gitti aç gelecekler bende tık yok.....
ne yapıcam bilmiyorum ah sağlıklı bir annem olsada o baksa bana ama benim tarafımda 1 allahın kulu yok...
senin sorun ne canım anksietemi neler hissediyorsun.
ben aşırı bi aşdah kaybı yaşıyorum süt olsun diye midem bulana bulana yiyorum tabi yemek yapan olursa evde...
yoksa açız, oğluma bisküvi koyuyorum önüne....
kızlar ne olur 2 dakikanızı ayırın ve içten bir şekilde dua edin bugün dualar geri çevrilmezmiş, kendim için değil çocuklarım için iyileşmek istiyorum. bu illet hastalık bıraksın beni istiyorum.
Kafamı taktığım bir durum da yok, sanırım benim beyin kimyam bozuldu...
yok.yanlış anlamam estağfurullah. Bu benim ilk dogumum ben bebeğini dusunmeyen biri değilim hamile kaldigimda ilaç kullanıyordum hamilelik şüphesi hissettigim an biraktim ilacı. Ancak yemek.yiyemiyordum hiç su dahi icemiyordum düşünün bebek bir şekilde beslenmek zorundaydı o şekilde tekrar başladım doğumdan önce biraktim sütle gecmesin diye yine.yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?