bebeğim, ben ve çaresizliğim......

canım benim Allah yardımcın olsun. durumuna çok üzüldüm lohusa oldugun için ayrıca içim sızladı. İnşallah tez vakitte şifa bulursun.Ben çok iyi bilirim o depresyon denen illeti halada var ama şükürki seninki kadar değil. Aynı şehirde olup seninle dertleşmek, sana destek olmak isterdim eminim ki çok fazla iyileşmek istiyorsun sen de hayat dolu anneler gibi çocuklarına en iyi şekilde bakmak istiyorsun.Ama nolur kendini suçlama senin elinde olan bişey değil.annem olsaydı yanımda bana bakardı falan demişsin kız kardeşin falan damı yok? Eşin sana karşı nasıl anlayışlımı bari..

Bilmediğim için soruyorum.

Bu kadar ciddiyse yiyememe sorununuz ve ilaçlar kalıcı bir çözüm sağlamıyorsa hipnozla tedavi edilemez mi bu?

ya arkadasım ama sen sorununu bılıyorsunda nıye o bebelere dogruduzgun bakmıyorsun anlamadım.hanı sorunun oldugunu bılmesen tamam dıyecegım ama bılıyosun yanlış oldugunu genede cocouğun onune bıskuvı koyuyosun.çok üzüldüm ya...madem boyle bı sorunun var nıye ıkıncıyı yapıyosun
bu arada kaynanamların komşusu vardı 2 çoçuğu vardı kadının.doğumdan sonra tırlattı dedıler ( kaba bı tabır ama konuşulanlar oyle) bebeklere bakamıyor dedıler yazık tuh vah dedılr ve noldu bılıyo musun kadını memleketıne gönderdıler.kocası olcak adam duzelmıyo dıye koyune gönderıvermış.nasıl içim sızladı.o bebelere nolcak şimdi.annesız kaldılar ya...varmı daha otesı
toparlanmaya bak arkadasım olmaz boyle ya yazık yavrulara.yarın oburgun ALLAH korusun bebeklerı elınden almaya kalkarlar

yok arkadaşlar benim kimsem.
babamı 7 yaşında kaybettim annem kendine bakamıyor onada teyzem bakıyor, kardeşlerimde uzakta biri hamile falan filan işde....
60 yaşında 100 km uzaklıktaki kaynanamdan başka kimsem yok. eşim pazarlamacı şehir dışına çıkıyor bazen 1 hafta gelmiyor.
benim güzüm olsa çocuklarımı kimseye muhtaç etmem ama rabbim verdi bu hastalığı inşallah şifasınıda verecek...

Sağ olun. Doktoruma.yalvardim en az tesir edecek ilaci verin diye biri süte geçiyor ilaçların diğeri de içtikten 8 saat sonra geçiyor bi müddet sagmam gerekiyor ama kızım Devamlı emiyor

Senin de konunu sabote ettim arkadaşım kusura bakma..

canım öncelikle çok geçmiş olsun .Annene de Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah sağlığına kavuşur zevkle bebeğini büyütursün.İlaçların faydasının olmaması enteresan bide kitap okumayı denesen iyi hissetmek diye bi kitap okumuştum ben nispeten iyi gelmişti. tavsiye ederim.Ayrıca İNŞİRAH suresini bol bol oku okumayı bilmiyorsan internetten dilne çok faydası oluyor Allah'ın izniyle. Allah yardım olsun...

Cok Üzüldüm durumunuza. Sizin icin dua edcegim ama cok merak ediyorum ne oldu da sizi bu kadar hasta yapti

Inşallah iyileşirsiniz ama merak etmeyin tedavisi zor değil diye duymuştum ben depresyonun, duyduğuma göre doğumdan sonra çok sık geliyormuş kadınların başına ama geldiği gibi de gideceğini düşünüyorum inşallah. Bence doktora veya psikologa gidin, bence bir süre o şekilde ilaçsız da geçmesi mümkün. Bir de doktorun yanında arkadaşların da dediği gibi her gün biraz yürüyüş, sizi mutlu edecek bir şey. Biraz zorlayıp yapmaya çalışın. Ben Robert Burs'ün iyi hissetmek kitabını okumuştum çok yardımcı olmuştu. Internette de depresyondaki insanlar için hazırlanmış yardım siteleri bilgiler var. Doktora giderek ve kendiniz de çabalayarak emin olun bu durumu atlabilirsiniz. Sonrasında her şey çok güzel gelecek, çocuklarla ilgili işler, eşinizle gçirdiğiniz vakitler zevk vermeye başlayacak, resmen yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Iyileşmek için adım atmak iyileşmenin yarısı korkmayın inşallah bir an önce eski iç huzurunuz geri gelir :)

Allah şifa versin inşallah bu kandil gününde, çok üzüldüm durumunuza, eşiniz yardımcı oluyor mu ya da anlayışla yaklaşıyor mu bu arada hangi şehirdesiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun. GAPS diyeti diye bi şey var doğruluğuna inanıyorum açıkçası. Kısa bi alıntı yapıyorum link vermek, yanlış hatırlamıyorsam yasak GAPS diyeti diye aratırsan bulursun.

GAPS Diyeti; otizm, hiperaktivite ve dikkat eksikliği, disleksi, dispraksi, depresyon, şizofreni, bipolar bozukluk, obsesif-kompulsif bozukluk, epilepsi gibi psikiyatrik hastalıklar ve yeme bozuklukları, öğrenme güçlüğü gibi sorunların tedavisinde uygulanan özel beslenme programıdır. GAPS Diyetinin amacı, bu hastalıklara ve sorunlara neden olan hasarlı bağırsak duvarını ve bozuk florayı tedavi etmektir. Kısaca, sağlıklı bağırsak florası ve bakteri dengesi oluşturmaktır. Böylece beyni toksin yükü altında bırakarak, çeşitli psikolojik ve psikiyatrik hastalıklara sebep olan bağırsaklar iyileştiği için, bu hastalıklar da tamamen iyileşecektir.

Son düzenleme:
Canim doğumdan sonra ya da öncesinde b12 in düşük mü baktirsan çünkü doğumdan sonra sinir sistemi için depresyona girmemek için b12 önemliymis bir kanina baktirsan belki sadece b12 takviyesiyle iyi olursun bebeğinide emzirirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlış anlaşılmak istemem.
Sizleri asla üzmek istemem.
Ancak aklıma gelenleri paylaşmak istedim.
Eğer ki kontrollerinizde hiç bir sorun olmadığı halde depresyon teşhisi konuyorsa maneviyatınızda eksiklik vardır bana göre.
Rica ediyorum eğer ki inancınız varsa namaza başlayın,boş kaldığınız her an Allahıma sığının.
Bıkmadan,usanmadan abdest alıp dua edin.
Hiç bir şey sebepsiz değildir bana inanın.
İnsan maddi manevi sorun yoksa ve kendini toparlamıyorsa eksiklik bellidir.
Rica ederim yanlış anlamayın beni. Ben de dört dörtlük müslüman değilim sadece duanın gücüne çok inanıyorum.
Asla ölüm istemeyin,aklınıza bile getirmeyin.
Bunun bir sınav olduğunu,Rabbimin izniyle atlatacağınıza inanın. Elinizdekilerin kıymetini bilin,bol boş şükredin lütfen.

Canım Allah razı.olsun
Kalınca bi kitap mi? Öyle bir.kitap okudum ben de ama fayda etmedi. İnşirah okurum teşekkürler

Doğrudur. Kendi adima manevi.sikintim var ama bu haldeyken namaz bile kilamiyorum örtü boğuyor bir an.önce selam verip bitirmek istiyorum sureleri dusunemiyorum huşu içinde kilamiyorum . Namazlarimi aksatiyorum iyi olsam da huzurla kilabilsem keşke

Cok Üzüldüm durumunuza. Sizin icin dua edcegim ama cok merak ediyorum ne oldu da sizi bu kadar hasta yapti
Sanırım annemin yokluğunu kabullenemedim her sikintimda o olsa böyle olmazdi dedim isyan oldu sanırım..
Bir de sanırım mükemmeliyetcilik var bende. Çok hatalarım oldu.kendime yakistiramadimben bu hatayı nasıl yaparım dedim .. Sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…