- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi AskKirintisi
-
arkadaşlar depresyondaki bi insan zaten kahroluyor durumuna lütfen kötü şeyler yazmayın, insan iyice kahroluyor...
Allah kolaylik versin cnm inşallah bir an once düzelirsin.rabbim hweseyin guzelini nasip etsin yavrularinida öpüyorum bu gun sizin icinde
Dua edicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kötü şeylerden kastın ne canım. Ben şahsıma seni üzmek asla istemem.
Doğrudur. Kendi adima manevi.sikintim var ama bu haldeyken namaz bile kilamiyorum örtü boğuyor bir an.önce selam verip bitirmek istiyorum sureleri dusunemiyorum huşu içinde kilamiyorum . Namazlarimi aksatiyorum iyi olsam da huzurla kilabilsem keşke
Canım Allah razı.olsun
Kalınca bi kitap mi? Öyle bir.kitap okudum ben de ama fayda etmedi. İnşirah okurum teşekkürler
Inşallah iyileşirsiniz ama merak etmeyin tedavisi zor değil diye duymuştum ben depresyonun, duyduğuma göre doğumdan sonra çok sık geliyormuş kadınların başına ama geldiği gibi de gideceğini düşünüyorum inşallah. Bence doktora veya psikologa gidin, bence bir süre o şekilde ilaçsız da geçmesi mümkün. Bir de doktorun yanında arkadaşların da dediği gibi her gün biraz yürüyüş, sizi mutlu edecek bir şey. Biraz zorlayıp yapmaya çalışın. Ben Robert Burs'ün iyi hissetmek kitabını okumuştum çok yardımcı olmuştu. Internette de depresyondaki insanlar için hazırlanmış yardım siteleri bilgiler var. Doktora giderek ve kendiniz de çabalayarak emin olun bu durumu atlabilirsiniz. Sonrasında her şey çok güzel gelecek, çocuklarla ilgili işler, eşinizle gçirdiğiniz vakitler zevk vermeye başlayacak, resmen yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Iyileşmek için adım atmak iyileşmenin yarısı korkmayın inşallah bir an önce eski iç huzurunuz geri gelir :)
kaç yıldır ilaç kullanıyorsunuz antidepresanlar sizde olumsuz değişiklilkler yaptımı?
yıllar geçtikçe ilaç dozunda artma yada isim değişikliği oldumu?
ben 5 aydır depresyondayım 27 günlük bebeğim var ilaç alsam süt veremem almasam bakamıyorum eşimi işe göndermiyorum yada kayınvalidemi uzak yoldan getirtiyorum. çaresiz kaldım yok olmak istiyorum 2 çocuğum var ama öyle bir an geliyorki gözüm bişeyi görmüyor, onlara o kadar üzülüyorumki bakamıyorum diye. çocuk acıktım diyor 5 yaşında süt veriyorum. sonrada vicdan azabı.
o kadar kötü bir çaresizlik duygusuki şaştım kaldım..
terapi aldım faydası olmadı.
ilaçlar hakkındada o kadar kötü şeyler söylüyorlarki, beyni sildiğini bağımlılık yaptığını, uyuttuğunu, saflaştırdığını vs....
bana bir çözüm yolu önerirmisiniz.
salı günü doktor randevum var emzirmeyi bırak ilaca başlıycaz dese ne yapayım. daha oğlum 27 günlük 10 gün küvezde kaldı düşük kiloda anne sütüne o kadar ihtiyacı var ki....
6 senedir çekiyorum dünya kadar ilaç değiştirdim pa..il ve zy..xa iyi gelmişti tekrar doğmuş gibi olmuştum ama hamile kalınca biraktim 21. Haftaya.kadar dayandım sonra doktor izniyle yine başladım sonra doğuma yakın çevremdekiler bırak.bari sütle gecmesin çocuğa dediler biraktim yine bogulmaya başladım tekrar başladım artık faydasi.yoktu. Ha ilaç icmisim ha.şeker. 1,5 ay önce nörologum cym..a ve ris..al verdi henüz bi faydasi olmadı onların. 20 gün sonra kontrole gideceğim. Emzirdiimi biliyor cym... Yi içtikten 8 saat sonra 5 saat boyunca emzirmeyip sutunu sağ dedi ama ne mümkün kızım 2 saatte bir emmek istiyor
Evine bakamiyor diye birini gondermisler ya koyune falan o acidan kotu oldum okuyunca
kaç yıldır ilaç kullanıyorsunuz antidepresanlar sizde olumsuz değişiklilkler yaptımı?
yıllar geçtikçe ilaç dozunda artma yada isim değişikliği oldumu?
ben 5 aydır depresyondayım 27 günlük bebeğim var ilaç alsam süt veremem almasam bakamıyorum eşimi işe göndermiyorum yada kayınvalidemi uzak yoldan getirtiyorum. çaresiz kaldım yok olmak istiyorum 2 çocuğum var ama öyle bir an geliyorki gözüm bişeyi görmüyor, onlara o kadar üzülüyorumki bakamıyorum diye. çocuk acıktım diyor 5 yaşında süt veriyorum. sonrada vicdan azabı.
o kadar kötü bir çaresizlik duygusuki şaştım kaldım..
terapi aldım faydası olmadı.
ilaçlar hakkındada o kadar kötü şeyler söylüyorlarki, beyni sildiğini bağımlılık yaptığını, uyuttuğunu, saflaştırdığını vs....
bana bir çözüm yolu önerirmisiniz.
salı günü doktor randevum var emzirmeyi bırak ilaca başlıycaz dese ne yapayım. daha oğlum 27 günlük 10 gün küvezde kaldı düşük kiloda anne sütüne o kadar ihtiyacı var ki....
İnşallah deneyeceğim ben de inanıyorum namazlarimi yoluna koysam biraz ferahlayacagima ama sikintimi bahane.edip namazlarimi aksattigim sürece bu.nasıl olacak bilmiyorum. Dua edin.lütfenAnlıyorum inan anlıyorum.
Ama inatla,sabırla devam etmelisin.
Eninde sonunda huzuru yakalayacaksın bana inan.
evet çok olmasada biraz kalın bi kitaptı. depresyonun ilaçsız tedavisi yazıyordu üstünde.. Neyse inşallah Kur'an okumak iyi gelecektir eminim.Ben içim çok daraldığında şifa niyetine deyip kur'an okuyorum Allah'ın izniyle çok iyi geliyor. Namazlarımı huşu içinde kılamıyorum demişsin kim tam anlamıyla huşu içinde kılıyorki. Bence sen aksatma namazlarını şeytan vesvese veriyordur.Allah içine ferahlık ,hastalıklarına şifa versin ama dua çok önemli bende bu gece senin ve konu sahibi arkadaş için dua edicem.
Benim otonom sinir.sistemim bozulmuş yani vucudun fonksiyonlari düzgün calismiyor nöroloji de sinir sistemiyle ilgili diye ona gidiyorum. Psikiyatristlerle çözüme varamadim canımCanim senin norologda ne isin var? Psikiyatriye gitmen lazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?