Bebegim beni cildirtiyo

Hayir tam okumadiniz heralde. Okudugum arastirmalara göre yazdim:) ben uzman degilim. Istediginit gibi yapin sizi müdahale eden yokki ... bana göre cok yanlis.

Buna uyku eğitimi degil öğrenilmiş çaresizlik deniyor

Yahu neyin çaresizliği? Aç değil, sussuz değil. Bezi temiz. Sirf çocuk uyumak istemiyor diye öyle birakiyim mi? Evde kurallari ebeveyn belirlemeli. Özelikle çocuğun iyiliği için.

Bebeğim iki gün 10 dakika ağladi sonra rahata eridi. Şimdi öyle biraksam yillarca uykusuzluk çekse daha mi iyidi?

haklısınız sürekli sizi deniyorlar nereye kadar gidebilirim diye, sınırı koymazsanız tamamen başına buyruk, her istediğini ağlayarak, talep ederek elde edebileceğini düşünen insanlar yetişiyor.

12 aylıkken benimkide öyleydi zor uyuturdum. Yeni yürüdüğü için o heyecanla hareketli oluyor. O yüzden uyumak istemiyor olabilir. Sabret cnm herkes böyle

Bebek bu illa ağlar iletişim yolu aglamak nasıl hic ağlatmıyorsunuz ya da Almanyadakiler ağlatmıyor ben anlamadım.

Allah gönlüne göre versin canim evlat cok güzel birsey :)) uyumasa bile seviliyor

bizde istiyoruz 1 yıldır ama bende çikolata kisti olduğu için doktorlar zor dedi. ameliyat etmeye de yanaşmıyorlar e ilaçlarda geçirmiyor :/ bekliyoruz bakalım Allah nasip ederse olur :)

Bebek bu illa ağlar iletişim yolu aglamak nasıl hic ağlatmıyorsunuz ya da Almanyadakiler ağlatmıyor ben anlamadım.
Hayir iyi gözükmüyor. Bebek aglatilmaz... cocuk demiyorum bebek diyorum ama :)) yani belki büyüme ataginda, yada gün boyu gördükleri duyduklsri fazla geldi :) kesinlikle bir nedeni vardir alti ay kücük bebekler hatta anlamazmis annenin yan odada oldugunu sadece terk edildigini düsünüyormus. Herkes gibi bebeklerinde aglama nedenleri var... Yani hani türkiye geneli söyle der:“ bebektir aglar herseyine kosmamak lazim“. Burda bebeklerin bakimi biraz baska ...

bizde istiyoruz 1 yıldır ama bende çikolata kisti olduğu için doktorlar zor dedi. ameliyat etmeye de yanaşmıyorlar e ilaçlarda geçirmiyor :/ bekliyoruz bakalım Allah nasip ederse olur :)
Allahim isteyince olur buda sizin sinaviniz ama insallah en yakin zaman anne olursunuz :)

2 yaşını geçti kızım. Hep 8de uyut 6da uyanır. Hiç şaşmaz. Öğlende 2 saat uyur. Gayet güzel bi düzen bence. Sizdeki tek sorun sallamak. Artık yatağına yatırıp uyutmayı deneyin. Anlattıklarınızı anlayacak durumda. Yanına uzanın, sırtını sevin. Asla ama asla bağırmayın, yeni bir uyku şekline geçtiği için ne yapsa mübah göreceksiniz. Ağlatmadan uyku eğitimleri var, onları deneyim.

Hareketli çocuk zor.
Benim oglum doğduğu günden beri eli ayağı asla durmayan bir çocuk .
Şu an 2 yaşında günden güne katlanıyor hareketlilik seviyesi.
4 aylıkken kendini geriye ata ata kanepeden düşürmüştü .
Ne önlem alırsam alayım asla yeterli olmuyor.
Uyku duzeni ise tam bahsettiğiniz gibi. Sabah 4,5lerde kalkmisligimiz o kadar çok ki.
Büyüyünce düzelir demek isterdim ama bizde durum aynı,insallah azıcık uslanirlar.

Elbette bebek belirli bir aya kadar odada yalnız kalmamalı. Kaç yaşına kadar bebek olarak kabul ediyorsunuz. Iletişim yolu ağlamak evet ama zararlı, zararsiz, iyi, kötü ayrımı yok olmayacak bir şey ister ağlar dikkatini başka şeylerle dağıtacaksın ama devam ediyor diyelim ki ağlamaya nasıl müdahale ediyorsunuz

Habi kendiniz yazmissiniz iletisim yolu aglamak demekki birsey iletmek istiyor :))
Elbette bebek belirli bir aya kadar odada yalnız kalmamalı. Kaç yaşına kadar bebek olarak kabul ediyorsunuz. Iletişim yolu ağlamak evet ama zararlı, zararsiz, iyi, kötü ayrımı yok olmayacak bir şey ister ağlar dikkatini başka şeylerle dağıtacaksın ama devam ediyor diyelim ki ağlamaya nasıl müdahale ediyorsunuz

Bir yasina kadar ... Oksarim pispislarim altina bakarim dolu mu diye sise veririm ac mi diye karni agriyorsa bi kimyon fitili veririm baktim ki yine agliyor onu o aglama krizin icinden cikaramazsam yaninda ola bilirim ... varligimi hissettiririm ... sarilirim :) ben öyle yapiyorum :)

Sallanmadan uyutmaya çalışın instagramda uyku sayfaları var onlardan yardım alabilirsiniz sallanan çocuklar düzenli uyuyamıyor

saat 8de zorla niye uyutuyorsun çocuğu. senin suçun çocukta bahane arama. iyice uykusu gelsin ozaman uyut

Bence tam tersi orda bebekler daha yeni doğduğunda odasinda uyumaya başlıyor sallama olaylari yok. Bizde cocuk sallama ağlamasın diye ebeveyn yatağına alıştırma durumları var. Bence bizde şımartma durumu daha fazla. Zaten elestirdiginiz methodlar bile yurtdışından. Bizde bir Adem Güneş var güvenli baglanma diye bir şey tutturmuş coluk cocuk maaile ayni yatakta yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…