- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Annesini bilmiyor mu benim kızımHanfendi kucaklık bebeğin daha yutma sindirme refleksi bile tam gelişmemişken sevme, kin duyma nefret etme duyguları nasıl gelişsin sevmemesi söz konusu değil. Bebekler farklı enerjileri hissederler kadının enerjisi pozitif gelmiş olabilir
Annesini bilmiyor mu benim kızım
Annesini bilmiyor mu benim kızım
Sevgilisine yaransın diye öyle demiş seninle alakası bile yok, o dış kapının mandalının sözünü takmayın boşunaÇok Üzgünüm kızlarkredi borcumuz nedeniyle bebeğim 6 aylıkken ise başladım. Yarım gün çalışıyorum şu an bebeğim 10 aylık. Ama bugün kardeşimin sevgilisinin kucağında iken gelmek istemedi bana hiç kızın çok hoşuna gitti çok mutlu oldu. "annesine bile gitmiyor benden" dedi kardeşime ((( ustelik bunu kac defa tekrarladi. Belli etmedim ama cok zoruma gitti.
sizce bebeğim beni sevmiyor mu çalıştığım için mi böyle oldu ..
Duygu yok amaHanfendi kucaklık bebeğin daha yutma sindirme refleksi bile tam gelişmemişken sevme, kin duyma nefret etme duyguları nasıl gelişsin sevmemesi söz konusu değil. Bebekler farklı enerjileri hissederler kadının enerjisi pozitif gelmiş olabilir
Tabi ben gece uykusuz gündüz yorgunDuygu yok ama
Enerji hissi var
Kendine haksızlık ediyorsunTabi ben gece uykusuz gündüz yorgun
Enerji kalmadı bende
Bebeğinizle aranızdaki enerji heraldeTabi ben gece uykusuz gündüz yorgun
Enerji kalmadı bende
Umarim öyledirBebekler annelerinden negatif bir tavır gormedikleri surece onu herkesten cok severler ama farkli insanlarla oynamaya da bayilirlar.
İnanın ihtiyaçlarını hiç aksatmiyorumKendine haksızlık ediyorsun
Bence o kadar küçük bebek temel ihtiyaçları için annesine ağlar, çünkü anne besler, anne uyutur, anne temizler. Başkası yapsa ona ağlardı.
İhtiyaçları giderilmiş demek ki, başka insanları keşfetmeye bile cesareti var.
Anne gördüğünde durmadan ağlayan, annesiz duramayan Bebek değil, sevin bence :))
Umarim öyledir
Bana bağlanmasında sorun mu var onu düşünüyorum
Teşekkür ederim. ...Hic alakasi oldugunu dusunmuyorum,
Kızkardeşim ucretsiz izne ayrildi bebegini büyütüyor, cocuk beni gorunce cildiriyor cunku ben ona yemek yedirmek uzerini degistirmek gibi sevmedigi seylerin hicbirini yapmiyorum, sadece oyun oynuyorum, uçak cocuk olup butun evi ucarak geziyor benimle :) ama aciksin alti kirlensin uykusu gelsin anne diye basiyor yaygarayi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?