kızlaaarrrr kan testi yaptırdım bugün hcg 53.92 çıktı pozitif dedi sonucu aldığım kişi pozitif ama daha çok yeni o yüzden değer düşük dedi doktora gitmeyede fırsaat bulamadım p.tesi gidicem ama çatlamak üzereyim pozitif mi gerçekten tecrübeliler yardım edin bana :)
yeni bebiş haberleri bekliyorum coşalımm heyecandan hanımlar..miniklerinizin ultrason fotolarını vs koyabilirsiniz birde nelere dikkat ediyorsunuz..beslenme püf noktalarınızı bekliyorum
ayy canım benim hayırlı olsun miniciğin..ne kadarlıkmış peki..oy oyyy hoppidiiii hoppaaaaaaaHamileyim şükürler olsun Allah a isteyen herkese versin inşallah ilk haber benden gelmis oldu...
Eki Görüntüle 844523 kızlarrrrr koşun gelin foto koydummmm ayyyyy minikkkk gelmiş galibaaaaaaaa geberecem heyecandan
Bes altı haftalik dedi iki hafta sonra ultrasona girince kesinlesir dedi
Hamileyim şükürler olsun Allah a isteyen herkese versin inşallah ilk haber benden gelmis oldu...
tebrik ederim cnm birbirimizi tanımamız önemli değil derdimiz bir olup bebişlerimize kovuşmamız bibirimizi sevindiriyor bende bebiş tedavisi görüyorum .......... darısı başıma inşallahhhhhhhh
saol canımm çok çokk şükür iyiyimm minnakta iyi şükürler olsun..kesesinide gördüm hhihii..bikaçgündür bulantılarım başladı gün boyuu frlaketim ama naparsın kıyamıyoo kızamıyoo insanayyyyyyyyyyyy 31.10 da tarihhhhhh senin yerinde olmak o kadar çok isterdim kiiiiiiiiiii benim doğduğum gün sende ne güzel o gün bebişinin haberini testle almışsın gerçekten çok sevindim inankiii !!!!!! inşallah herşey yolundadırrr
Allahım dileyen tüm anne babalara nasip etsin inşaallah canım senden de cici haberlerini bekliyoruz kavuşursun inşaallah minnoşunatebrik ederim cnm birbirimizi tanımamız önemli değil derdimiz bir olup bebişlerimize kovuşmamız bibirimizi sevindiriyor bende bebiş tedavisi görüyorum .......... darısı başıma inşallahhhhhhhh
Allahım dileyen tüm anne babalara nasip etsin inşaallah canım senden de cici haberlerini bekliyoruz kavuşursun inşaallah minnoşuna
merhabalar canım..çatlatma iğneleri ile ilgili bilgim yokki canım yani nasıl işliyorlar bilmiyorum ama akşam silik çizgi gördüğün sabah yaptıgın testin beklemiş haliyse ona güvenme testin üstündede yazar şu dakkadan sonra geçersiz diye en sağlamı sabah idrarı ..du bakalım daha 3 gün var adet günü veya geçince yaparsın ..inşaallah miniğine kavuşursunn bi an öncepilincim iyi geceler,nasılsın? bebişin nasıl?bişey sorucam sana 2 gündür sabah idrar testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ancak akşam baktığımda silik 2.çizgiyi görüyorum.Bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 1 kasımda. 15.günümdeyim. Ancak bat 18 kasım. Hamilelik olabilir mi sence ?duydunmu hiç böyle birşey. Daha önceki aylarda da idrar testleri yapardım haftalarca dursa bile hep tek çizgiydi.
merhabalar canım..çatlatma iğneleri ile ilgili bilgim yokki canım yani nasıl işliyorlar bilmiyorum ama akşam silik çizgi gördüğün sabah yaptıgın testin beklemiş haliyse ona güvenme testin üstündede yazar şu dakkadan sonra geçersiz diye en sağlamı sabah idrarı ..du bakalım daha 3 gün var adet günü veya geçince yaparsın ..inşaallah miniğine kavuşursunn bi an önce
Allahım dileyen tüm anne babalara nasip etsin inşaallah canım senden de cici haberlerini bekliyoruz kavuşursun inşaallah minnoşuna
Cok tesekkurler haklisin ortak noktamiz bebisler bendede kist vardi gecen subattan beri bekledik sabirla kontrole gitmiştim kan testinde çıktı tam ümidi kesmisken nasip Rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip etsin
saol canımm çok çokk şükür iyiyimm minnakta iyi şükürler olsun..kesesinide gördüm hhihii..bikaçgündür bulantılarım başladı gün boyuu frlaketim ama naparsın kıyamıyoo kızamıyoo insan
AMİNN kızlar sizler hamiş olraktan artık dualarınızı kabul eder rabbim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var ayın 25 inde doktora gdeceğim !!!!!
şuan ezan okunuyoo..allahım şu ezanlar yüzü suyu hürmetine tüm annişlerin kucaklarını bebiş doldursun içinde rose3507 bacımında inşaallahhh...
canım allahta bebekte umutta bitmezz sakın umutsuzluğa kapılma
AMİNN kızlar sizler hamiş olraktan artık dualarınızı kabul eder rabbim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var ayın 25 inde doktora gdeceğim !!!!!
şuan ezan okunuyoo..allahım şu ezanlar yüzü suyu hürmetine tüm annişlerin kucaklarını bebiş doldursun içinde rose3507 bacımında inşaallahhh...
canım allahta bebekte umutta bitmezz sakın umutsuzluğa kapılma
Pilin sana bisey soracağım kese ne zaman görülür benim 1048 çıktı deger doktor gorunmez dedi simdi kac haftalik oldugunu sa bilmiyorum tam olarak ne zaman gitsem anlamadım?
canım ben 4+6 da gördüm ilk 6+3 te kalp atışıymış yarın inşaallah duyucaz..şöyle söyliim beta 3000-4000 lere gelince görünüyoo ee bu beta 2 kat artıyo hergün yani tahminen senin 2,3 güne görmen lazım doktoruna güven sen ..sende benim gibi acelecisinnPilin sana bisey soracağım kese ne zaman görülür benim 1048 çıktı deger doktor gorunmez dedi simdi kac haftalik oldugunu sa bilmiyorum tam olarak ne zaman gitsem anlamadım?
canım ben 4+6 da gördüm ilk 6+3 te kalp atışıymış yarın inşaallah duyucaz..şöyle söyliim beta 3000-4000 lere gelince görünüyoo ee bu beta 2 kat artıyo hergün yani tahminen senin 2,3 güne görmen lazım doktoruna güven sen ..sende benim gibi acelecisinn
Evet ya heyecandan galibabkleyeyim biraz daha o zaman senin ki ne kadarlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?