aynen canım katılıyorum..ya akışına bırakmak terimi çok doğru doğanın dengesini bozamıyosunuz..herşeyin zamanı belli..bak inanıyorum allahın izniyle güzel haberlerini alacağız burada ..
tedavi vs gördünmü doktor ne diyo herşey normalmiymiş
kızlar benim pazr günü 80 olan hcg bugün 365 olmuş dr 5+1 günlük dedi ve folik asite başladı rabbim tüm istiyenlerin duasını kabul etsin herkeze yaşatsın bu duyguyu mutluluğumu anlatamam :)
allahım istiyen herkeze yaşatsın bu duyguyu bugün gittik dr a paazar günü 80 olan oran bugün 365 olmuş 5+1 günlük dedi ve folik asite başladık çoookk mutluyuminş rabbim istiyen herkezin duasını kabul eder
kızlar bu topiği okurken çok mutlu oldum bence uğurlu burası hesaplara göre geçen hafta c.tesiydı yumurtlma günüm ama bnce ben daha önce yumurtladım.. bilemıyorum 16 kasım bat kasıklarımda bır agrı var
Sedzel benim bat 15 Kasımda.benimde kasiklarimda ağrı oluyo.acaba varmıdır bebiş
anlıyorum canım..insan heyecanlanıyoo bekleyemiyoki..ama bak benim çevremdede var herşey normalken 1 senede falan hamile kalanlar..dert etme kişidn kişiye deoişyo..rahmin eğilimi alışmasıbir yıl dolmadan hsg çekemem mikrop kaparsın dedi. ama ultrasonda yumurtalıkların ve rahmin iyi göründüğünü söyledi canım. daha 8 ay olmuş çok erken,acele ediyorsun bekle biraz felan dedi.
inşaallah canım gögüsler ne alemde acı vs varmıSedzel benim bat 15 Kasımda.benimde kasiklarimda ağrı oluyo.acaba varmıdır bebiş
Eki Görüntüle 844523 kızlarrrrr koşun gelin foto koydummmm ayyyyy minikkkk gelmiş galibaaaaaaaa geberecem heyecandan
kızlaaarrrr kan testi yaptırdım bugün hcg 53.92 çıktı pozitif dedi sonucu aldığım kişi pozitif ama daha çok yeni o yüzden değer düşük dedi doktora gitmeyede fırsaat bulamadım p.tesi gidicem ama çatlamak üzereyim pozitif mi gerçekten tecrübeliler yardım edin bana :)
evet canım hayırlı olsun gebesin :)
Bir gün bende böyle görecekmiyim(
saol canım çok şükür bugün keseyide gördüm allah olmayanada yaşatsın harika bişiyyyyhamilesinnnnnnnnnnn
sonuç kesin hamilesin hayırlı olsun Allahım hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin inşallah
evet bebecik yolda hayırlı olsun şimdiden canımkızlaaarrrr kan testi yaptırdım bugün hcg 53.92 çıktı pozitif dedi sonucu aldığım kişi pozitif ama daha çok yeni o yüzden değer düşük dedi doktora gitmeyede fırsaat bulamadım p.tesi gidicem ama çatlamak üzereyim pozitif mi gerçekten tecrübeliler yardım edin bana :)
saol canım çok şükür bugün keseyide gördüm allah olmayanada yaşatsın harika bişiyyyy
evet bebecik yolda hayırlı olsun şimdiden canım
3 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 10 50
4 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 5 425
5 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 20 7300
6 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 1,080 56,000
7 ile 12 haftalık hamilelikte ise Beta HCG değerleri 7,650 290,000 arasında olabilir.
yaklaşık değerler bunlar..dikkat et kendine dinlen sıcak tut ok senin bebişte 3-3,5 haftalık galiba
kızlar minik kurabiyemin kesesini ögrdüm bugün rabbim her isteyene yaşatsın hayırlı sağlıklı bebek ,hamilelik.doğum inşaallah..
kalbim yerinden çıkıcaktı ilk görme anımı unutamam heralde..
yuvarlakk hihiiii okadar:124::124::124:
gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmmöper öper yerim ben onu
kızlar minik kurabiyemin kesesini ögrdüm bugün rabbim her isteyene yaşatsın hayırlı sağlıklı bebek ,hamilelik.doğum inşaallah..
kalbim yerinden çıkıcaktı ilk görme anımı unutamam heralde..
yuvarlakk hihiiii okadar:124::124::124:[/QUO canım kaç haftalık oldu bende inş haftaya görcem beta hcg 1500 olduğu zaman görünüyormuş
Sağol cnm :) simdi ben gitsem hastanrye bi kac gun sonra keseyi gorebilir miyim kiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?