Bebeğim benimlemi

kızlar bu topiği okurken çok mutlu oldum bence uğurlu burası hesaplara göre geçen hafta c.tesiydı yumurtlma günüm ama bnce ben daha önce yumurtladım.. bilemıyorum 16 kasım bat kasıklarımda bır agrı var

bir yıl dolmadan hsg çekemem mikrop kaparsın dedi. ama ultrasonda yumurtalıkların ve rahmin iyi göründüğünü söyledi canım. daha 8 ay olmuş çok erken,acele ediyorsun bekle biraz felan dedi.

kızlar benim pazr günü 80 olan hcg bugün 365 olmuş dr 5+1 günlük dedi ve folik asite başladı rabbim tüm istiyenlerin duasını kabul etsin herkeze yaşatsın bu duyguyu mutluluğumu anlatamam :)

Sedzel benim bat 15 Kasımda.benimde kasiklarimda ağrı oluyo.acaba varmıdır bebiş

bir yıl dolmadan hsg çekemem mikrop kaparsın dedi. ama ultrasonda yumurtalıkların ve rahmin iyi göründüğünü söyledi canım. daha 8 ay olmuş çok erken,acele ediyorsun bekle biraz felan dedi.
anlıyorum canım..insan heyecanlanıyoo bekleyemiyoki..ama bak benim çevremdede var herşey normalken 1 senede falan hamile kalanlar..dert etme kişidn kişiye deoişyo..rahmin eğilimi alışması

kızlaaarrrr kan testi yaptırdım bugün hcg 53.92 çıktı pozitif dedi sonucu aldığım kişi pozitif ama daha çok yeni o yüzden değer düşük dedi doktora gitmeyede fırsaat bulamadım p.tesi gidicem ama çatlamak üzereyim pozitif mi gerçekten tecrübeliler yardım edin bana :)

evet canım hayırlı olsun gebesin :)

hamilesinnnnnnnnnnn
sonuç kesin hamilesin hayırlı olsun Allahım hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin inşallah
saol canım çok şükür bugün keseyide gördüm allah olmayanada yaşatsın harika bişiyyyy

evet bebecik yolda hayırlı olsun şimdiden canım
3 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 10 – 50
4 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 5 – 425
5 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 20 – 7300
6 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 1,080 – 56,000
7 ile 12 haftalık hamilelikte ise Beta HCG değerleri 7,650 – 290,000 arasında olabilir.
yaklaşık değerler bunlar..dikkat et kendine dinlen sıcak tut ok senin bebişte 3-3,5 haftalık galiba

kızlar minik kurabiyemin kesesini ögrdüm bugün rabbim her isteyene yaşatsın hayırlı sağlıklı bebek ,hamilelik.doğum inşaallah..
kalbim yerinden çıkıcaktı ilk görme anımı unutamam heralde..
yuvarlakk hihiiii okadar:124::124::124:

Sağol cnm :) simdi ben gitsem hastanrye bi kac gun sonra keseyi gorebilir miyim kiiiiiii

Cnm hayırlı olsun cok sevindim umarim sağlıkla alirsin kucagina dua et bize insallah bizimde bebislermz olur

gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmm öper öper yerim ben onu

ayy çok tatlı yazmışsın canımm, öp onu annesiii.. İlk heyecanlar ne güzell..darısı tüm isteyenlere tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…