Bebeğim benimlemi

Sağol cnm :) simdi ben gitsem hastanrye bi kac gun sonra keseyi gorebilir miyim kiiiiiii
canım hesap yaklaşık şöyle her gün 2 kat artıyor öyle hesapla işte 5.haftada görünüyo ben bugün gördüm 4 hafta 6 günlük miniğim..

Ne kadar sanslisin. Umarim birgun o guzel duygulari bizde yasariz...
amin canım benim inşaallah..olur olur merak etme yaradan kabul etmeyeceği duaya el açtırmaz belki biraz zaman ..az stresli birliktelikler dilerim sana

Cnm hayırlı olsun cok sevindim umarim sağlıkla alirsin kucagina dua et bize insallah bizimde bebislermz olur
amin canım allahım dileyen bütün annecik adaylarına mis kokulu tırtıllarını naip etdin inşaallah...

Ne güzel bende hala kırmızılar yok inşallahhh olmammm

bebeciklerrr acil bekleniyosunuzzz..........

burda çok heyecanlı anne adayları var

haydiii haydii paticiklerinizde hazır bekletmeyinnn

Kizlar bana da bir akil verin hcg 16 cikti doktor kimyasal olabilir dedi bende bu hafta gideceğim ama cok stresliyim bu kimyasal da nedir??

Benimde 2 aydır kırmızılar yok test yapıyorum negatif kafayı yiyecem bebiş yoksaa niye kırmızılar gelmiyor hiçde böyle gecikmemişti

Benimde 2 aydır kırmızılar yok test yapıyorum negatif kafayı yiyecem bebiş yoksaa niye kırmızılar gelmiyor hiçde böyle gecikmemişti

ezocum 2 ay çok uzun bi zaman eğer bundan önce böyle şikayetler yaşamadıysan hemen bi doktora görün derim sağlık şakaya gelmez

ezocum 2 ay çok uzun bi zaman eğer bundan önce böyle şikayetler yaşamadıysan hemen bi doktora görün derim sağlık şakaya gelmez

Salı günü gidecem dr.a dahiliyeye ama 4kez gittim kadın doğumcuya bişey yok dedi ama hiç bu kadar gecikmemişti anlamıyorum negatifde çıkıyor ama göğüsletim felaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…