canım şöyle söyliyim ilk ay deneyemedik sadece mantar sistit vs oldum felaketti..sonra hiç korunmadık evet çoğu zaman hep yattım idrara geç gittim banyo geç aldım bacaklarımı kaldırdım vs.. ama asıl bu ay çok sık ilişki yaşadık(kudurdukmu nedir)
gün aşırı yani ben artık bu ay akışına bırakmıştım yani olursa amenna olmazsa bidahaki aya gibi relaxtım ..adetim bitince 14.günü hesaplayıp yumurtlama günü ve sonrasında başladık biz..ama gerçekten stresi bırakıp oluruna bırak daha kolay hem senin içinde daha az stres..
biz ilk denemede hergün muhabbetibni yapıyoduk baktım şim çok hevesleniyo ben sters oluyorum falan olmazz dedik sohbetini bile bırak..
açıkcası istekle zevkle ilişkiniz olsun(belli bir an hazırlamayın..gün aşırı dedim ama belki canınız istemez zorlamayın..bu iş isteklede (cinsel)alakalı..
bide biz allaha bıraktık ne zaman isterse o zaman nasip etsin dedk bakalım allah sizede bian önce yaşatsın inşaallah canım..bu arada folik asit kullanmaya da başla
Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak
evet hamilesin.. hayırlı olsun.. ikinci çizgi silik çıkmış, adetin kaç gün geçmişti?Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak
evet hamilesin.. hayırlı olsun.. ikinci çizgi silik çıkmış, adetin kaç gün geçmişti?
var var, adetin gelmediği için silik çıkmış...adetime 3 gün var canım. pazar günü normlade. ama var demi görünüyor demi of deliricem şimdi heyecandan kızlar yaaaaaaaaaaaaa
foto ekledim 4.sayfada :)
hiç bişi hissetmiyordum açıkcası adetime de 2 gün var..ama çizgi çıktı öğlen yaptımtest çokk şükür allahım yanıltmasın belirgin pembe bi çizgii
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak
aynennnnn hala şoktayım yemek yedik kocişle hala bakıp birbirimize gülüyoruzzadetime 3 gün var canım. pazar günü normlade. ama var demi görünüyor demi of deliricem şimdi heyecandan kızlar yaaaaaaaaaaaaa
amin canım benimmmhayırli olsun allah tamamına erdırsin insallah....
hayırlı uğurlu olsun..rabbim sağlıklı gebelik geirmni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...
amin canım sizin güzel dileklerinizle daha da heyecanlanıyoruz emin olun..pilin ve pinarima ikinizinde heyecanını,mutluluğunu buradan hissediyorum..içimi kıpır kıpır yaptınız..başka gebe olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım ama Rabbim hepinizin yüzünüzün gülmesini,heyecan ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah ve tez zamanda tüm bebek isteyenlerede nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın(AMİN)...
Hayırlı olsun canım ikinizin de bebekleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?