Bebeğim benimlemi

ayy geliyorum az sonra bence çene bitermiiiii görüşürüzzz bacılarımmm

Neredeyse aynı gün evlenmişiz canım inşallah bende bu ay hamile olduğumu öğrenirim.
Bizimde adetten sonraki 9. güne kadar bikaç sefer ilişkimiz oldu sonra ben ne bu ödev gibi akışına bırakalım dedim.Öyle de yaptık bakalım zorlamıyorum artık eşimi dediğin gibi istek olması lazım insanda.
bende 12 kasımı bekliyorum.Bakalım neler olacak.Bizimde 2. deneme ayımız :) hayırlısı..

Ne güzel bi heyecan bu böyle :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrikler :)

adetime 3 gün var canım. pazar günü normlade. ama var demi görünüyor demi of deliricem şimdi heyecandan kızlar yaaaaaaaaaaaaa
var var, adetin gelmediği için silik çıkmış...
hadi bakalım hayırlı olsun
aklıma kendi hamileliklerim geldi ne heyecanlı ya.. asıl heyecan baba adayına sölerkennn

hayırlı uğurlu olsun..rabbim sağlıklı gebelik geirmni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

pilin ve pinarima ikinizinde heyecanını,mutluluğunu buradan hissediyorum..içimi kıpır kıpır yaptınız..başka gebe olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım ama Rabbim hepinizin yüzünüzün gülmesini,heyecan ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah ve tez zamanda tüm bebek isteyenlerede nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın(AMİN)...

Eki Görüntüle 844630 buda benimkiii yeni yaptımm kızlar budamı bebekk bir şey deyin çok heyecanlandım kalbim duracak

aayyy evet bencede bebekk hayırlı olsun canım ikimizde orak mutluluktayız..
adetime 3 gün var canım. pazar günü normlade. ama var demi görünüyor demi of deliricem şimdi heyecandan kızlar yaaaaaaaaaaaaa
aynennnnn hala şoktayım yemek yedik kocişle hala bakıp birbirimize gülüyoruzz

hayırli olsun allah tamamına erdırsin insallah....
amin canım benimmm

hayırlı uğurlu olsun..rabbim sağlıklı gebelik geirmni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

amin canım sizin güzel dileklerinizle daha da heyecanlanıyoruz emin olun..
yarın doktora gitcem inşaallah..

kociş uyuyodu ben burda foto yükledim sizlerle heyecanımı paylaştım ellerim bacaklarım titremeye başladı..uzandım uyudum yoksa heyecandan duramaz olum..kocim uyanmış benide uyandırdı..biraz bekledim baktım hala mayışık dayanamadım..aşkım galiba hamileyim dedim adamın gözler
bennnn
bizzzzz
yine bizz
bizz
sonra yine biz
ilerleyen dakikalar
şuan ben:111::111:
huhaaaaaaaaaa ve zuhaaaaaaa

şimdi ben napacam arkama yastık koyup ağır kaldırmayayımmıneye dikkat edeyimm..

hayırlı uğurlu olsun...evet ağır kaldırma... inşallah mide bulantıların olmaz.. benim hiçççç olmadı....adetin 2 hafta kadar geciksin doktora git.. o zaman keseyi de bebeği de görebilirsin hatta kalbini bile duyabilirsin... folik asit almıyorsan hemen başla... hayatının çok özel 9 ayının keyfini çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…