- 29 Eylül 2015
- 136
- 59
- 13
- 47
- Konu Sahibi dilber akin
-
merhaba kızlar
tam bir yıl oldu.. bebek sahibi olmak için tam geçen sene ağustos-eylül gibi korunmasız ilişkiye başlamıştık.. hemen olur sanmıştık.. olmadı.. çevremde isteyen tüm arkadaşların pat diye oluverdi.. ilk aylar çok ağladım.. yolda hamile görsem ağlamaya başlıyordum.. ben eşim kontrolden geçtik.. düzenli bi şekilde kontrole gitmeme rağmen kadın doğumcum beni rahim filmine yönlendirmedi hic.. her ay alttan ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi gönderdi.. düzgün yönlendiremedi bence.. sonra eşimin testlerine baktı, morfoloji bozukluğu az da olsa var görünüyordu, ürolog doğal yolla olabilir dedi.. ama benim kadın doğumcu testlere bakınca, sizin asla çocuğunuz olmaz, ancak tüp bebek dedi ve direk tüp bebek merkezlerinin isimlerini verdi bana.. çok ağldaım eşim de çok uzuldu.. sonra çok ünlü bir başka üroloğa gitti eşim, onda çok iyi çıktı test sonuçları, hiçbir sıkıntı yok dedi. benim rahim filmimi sormuş.. ve yok tabiki kadın söylemedi hic ben de çok bilmiyordum bu işleri..neyse sonra burdan fln okudum öğrendim, kaç aydır çektirmeye çalışıyorum her ay bsy çıkıyor, reglimin hemen sonrasında şehir dışında fln oluyoruz, bir türlü çektiremedim. bu ay da bayrama denk geliyor reglimin bitişi.. yine çektiremicem. daha doğrusu henüz başlamadı reglim, uc gün once regl olmam gerekıyordu.. olmadım.. daha önce de bi kere 3 gün gecikmişti ümitlenmiştim.. sonra çok üzüldüm.. simdi ara sıra bel karın ağrısı hissediorum, işte oldum sanırım diorum, gidiyorum bakıyorum yok.. psikolojik mi bilmem.. belki de gerçekten regl olmucam ve gğzel haber alıcam.. ama bilmiyorum, öyle ümit ediyorum, dua ediyorum, kimseye de söyleyemiyorum.. burdan paylaşayım dedim .. öyle işte...: (
çok teşekkür ederim oncelıkle..
alttan ultrasonla bakıp yumurtaların çok iyi deyip duruyordu her seferınde.. rahim filmini söyleseydi çektirirdim ki ben ona dedim kaç sefer çok uzun beklemek istemiyorum söyleyin ne yapmak gerekiyorsa yapalım.. fln.. yok bekleyin deyip durıyordu. sonra eşimin sperm sonuçlarına baktı, ürolog normal demesine rağmen bakar bakmaz sizin cocuunuz olmaz dedi çıktı.. cok uzuldum. sonra iki ayrı üroloğa gittik, yeni testler yaptırdık eşime, sıkıntı yok eskisindn de daha iyi çıktı sonuçlar.. yani ikimizde de sorun yokk görünüor.. tabi benim tüplerde skıntı yoksa.. kadın deseydi daha önceden çektriridim..çok üzülüyorum geçip giden zamana.. 3 gün gecikti ya nasıl ümitlendim.. bi yandan bel karın ağrısı hissedip duruyorum. inşallah psikolojiktir o ağrılar ve burdan hepınıze güzel haberler vermek nasıp olur..
teşekkür ederim sagolun.. bal tarçın çörekotu karıştırıp yicez oyle mi? ben baslıyım buna barı.. teekkurler.insallah guzel haberlerın olur ınsallah ; bende hormon sorunu yasadım ama sukur ılacla bıtkıselle hallettım. şimdi 7 haftalık hamıleyım bu ıslerde sabır cok onemlı ; bak eger adet olursan da uzulme bal+tarcın+çörek otu kurune baslarsın hemen. esıne de her sabah kecıboynuzu pekmezı yedır ; ilşkiden 1 gun once yada o gun bitter cıkolata yedır. ona ballı cevızlı muz yedır. dogal yollardan bulunur elbbet caresı
Ayy kiyamam ins hamilesin cnm stres ypma bide soğan kürünü dene istersen cok faydali ..merhaba kızlar
tam bir yıl oldu.. bebek sahibi olmak için tam geçen sene ağustos-eylül gibi korunmasız ilişkiye başlamıştık.. hemen olur sanmıştık.. olmadı.. çevremde isteyen tüm arkadaşların pat diye oluverdi.. ilk aylar çok ağladım.. yolda hamile görsem ağlamaya başlıyordum.. ben eşim kontrolden geçtik.. düzenli bi şekilde kontrole gitmeme rağmen kadın doğumcum beni rahim filmine yönlendirmedi hic.. her ay alttan ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi gönderdi.. düzgün yönlendiremedi bence.. sonra eşimin testlerine baktı, morfoloji bozukluğu az da olsa var görünüyordu, ürolog doğal yolla olabilir dedi.. ama benim kadın doğumcu testlere bakınca, sizin asla çocuğunuz olmaz, ancak tüp bebek dedi ve direk tüp bebek merkezlerinin isimlerini verdi bana.. çok ağldaım eşim de çok uzuldu.. sonra çok ünlü bir başka üroloğa gitti eşim, onda çok iyi çıktı test sonuçları, hiçbir sıkıntı yok dedi. benim rahim filmimi sormuş.. ve yok tabiki kadın söylemedi hic ben de çok bilmiyordum bu işleri..neyse sonra burdan fln okudum öğrendim, kaç aydır çektirmeye çalışıyorum her ay bsy çıkıyor, reglimin hemen sonrasında şehir dışında fln oluyoruz, bir türlü çektiremedim. bu ay da bayrama denk geliyor reglimin bitişi.. yine çektiremicem. daha doğrusu henüz başlamadı reglim, uc gün once regl olmam gerekıyordu.. olmadım.. daha önce de bi kere 3 gün gecikmişti ümitlenmiştim.. sonra çok üzüldüm.. simdi ara sıra bel karın ağrısı hissediorum, işte oldum sanırım diorum, gidiyorum bakıyorum yok.. psikolojik mi bilmem.. belki de gerçekten regl olmucam ve gğzel haber alıcam.. ama bilmiyorum, öyle ümit ediyorum, dua ediyorum, kimseye de söyleyemiyorum.. burdan paylaşayım dedim .. öyle işte...: (
inşallah cok teşekkür ederım. bisey sorucam. kaçıncı ayda doktor çatlatma ıgnesınden fln bahsettı.. ne zmn uyguladı. benım gittiğim doktor bana bahsetmedı bıle bekle bekle dedı durdu.. düşündükçe sınırım bozuluyor.. surecını anlatırmısın sakıncası yoksa??Bizim de 6 ay olmadi.sonra birden oldu:)
catlatma ignesi ile hamile kaldim.ve ayni adet olacakmisim gibi kasik agrisi bel ve göğüs agrisi yasadim.
Insallah sizin de o aybu aydır:)
bildiğim kadarıyla reglden sonraki birkaç gun içinde çekiliyor.İnşallah hamilesinizdir.
Çok kafaya takmayın lütfen. Takıncada olmuyor maalesef.
Rahim filmi regl ikenmi? çekiliyor
var ya ben bı de buraların en ıyı hastanesine gittim.. baya cıddı paralar verdık.. hala aklım almıyor kadın benım aceleci olduğumu, bir an once ne yapılması gerekıyorsa yapalım lütfen dedıgımı bıldıgı halde, ne yumurta takıbı ne asılama ne rahım fılmı hicbirseyden bahsetmedi.. keşke daha erken davranabılseydım.. herseyde vardır bı hıkmet dıyelım napalım..Cnm cok gecmis olsun oncelikle bizde haziranda birakmistik bir yili gecti oldu ama dusuk kurtaj yasadim bnmde devletteki doktorum klomen verdi geciatirdi simdi ozele gidiyorum rahim filmi istedi esimden sperm testi istedi bu hayatta her sey oluyo uzulme her serde vardir bi hayir yani yalniz deilsin cnm insallah gelir bebisin en kisa zamanda
bizde 2aydır düşünüyoruz.bildiğim kadarıyla reglden sonraki birkaç gun içinde çekiliyor.
sürekli hikayeler dinliyorum ondan bundan. kafaya takmayı bıraktık o ay oldu diye.. ya nasıl bırakılıyor bu kafaya takmak ben anlamadım.. ilk aylar daha kotuydum ben cok ağlıyordum son aylarda nedense ağlamıyorum, o panik halim geçti.. kanıksadım belkı de durumu.. ama çaktırmadan içten ice her ay bekliyorum yine de belki diye.. allah isteyen herekese nasıp etsın.
gerçekten mi? cok korkuyorum ya.. ben ılk aylarda olur olmaz zamanlarda test yapıyordum manyak gibi.. hic bir belirti görmeden..Adetin 3 gun gecikmis test yapsan cikar bence
nasıl ya dusuk olabılır ne demek. oyle hasta olur gıbı dusuk olabılır ve kadın anlamayabılır mı bunu yanı.. alllah allah..bizde 2aydır düşünüyoruz.
kafama takmamaya gayret ediyorm. cünkü kafaya takıp bebek bebek diye odaklanınca aksi gibi olmuyor.
Bunların cok örnegi cevremde var.
Eminim seninde cevrende vardır.
Ve cevrendeki kötü örnekleri baz almamak en iyisi.
Herkesin vücudu direnci farklıdır.
Gecen ay 1hafta gec regl oldum.
2tane test yaptım pozitif.
Testler sonrası regl oldum.
Dedim reglim yani ben biliyorum.
Doktora gittim. Düşük olabilir dedi. Bence reglim ben dedim. Öyle hissediyorum dedim.
Öylede oldu. Regl oldum yani
Kendini eglendir. Sırf gıcıklıgına işe mesela o teste falan
Düşüklerde kanama oluyormuş işte..nasıl ya dusuk olabılır ne demek. oyle hasta olur gıbı dusuk olabılır ve kadın anlamayabılır mı bunu yanı.. alllah allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?