- Konu Sahibi dilber akin
-
Canim ses seda cimadi senden yaptinmi testihmm.. üzüldüm şimdi bu mesajını okuyunca..
ya benımkı regl ağrısı gibi aynı.. ama beklediğim için psikolojik oyle mi hissediyorum acaba dıyordum. cunku bu sefer cok umıtlendım cıdden. allahım ne olur hayal kırıklığına uğratma lütfen lütfen lütfen...
Hayırlı olsun :) Ben de yalnızca 4 ay fazla tecrübeliyim. Ben de senin zamanlarında öğrenmiştim. Bu süreçte kullandığın ilaçlar varsa, sigara, alkol durumları olduysa doktora bahsetmen gereken erken dönemdesin. Kesenin rahminin içinde sağlıklı olduğunu görmen de şu dönemde önemli diye biliyorum, tecrübeliler daha iyi bilir dış gebelik vb. durumlar için. Bir de doktorun her şeyden iyice bahsetmesini rica et. Kullandığın ilaçları riskli görürse de GETAM'ı öneriyorlar diye biliyorum. Benden bu kadan :)tecrübeli arkadaşlar bundan sonra ne yapmak lazım? dokktora hemen gitmeli mi? kan testinde hemen gorunur mu? kese kac haftalıkken gorunur.. hic bsy bılmıyorum cok cahılım bu konuda tecrubelı anneler bılgı verın lütfen..
Kan verip durumu kesinleştirmen ve doktora da hemen gitmen gerektiğini düşünüyorum Folik asit vb. şeylere başlamak için. Ama ben yeniyim beni dinler misin bilemeeemşimdi sadece kan versem yetiyor mu yanı? doktora bır kac hafta sonra mı goruneyım?
Hayirli olsun canim cok sevindim ama dun benim icine dogdu sanki var gibi sende merak etmistim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina inşallahherkese çok teşekkürler kızlar. testi yaptım ve ilk defa cift çizgiyi gördüm.. sevinçten delirdim..:) allah isteyen herkese bunu yasamayı nasıp etsin diye dua edıyorum dünden berı..
Bence doktora git biran once folikasite baslasin kandada kesinlessin doktor seni yonlendirir zaten bayram girmeden git sonra tatil uzuntecrübeli arkadaşlar bundan sonra ne yapmak lazım? dokktora hemen gitmeli mi? kan testinde hemen gorunur mu? kese kac haftalıkken gorunur.. hic bsy bılmıyorum cok cahılım bu konuda tecrubelı anneler bılgı verın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?