bebeğim bu sefer bari gelsin ne olur..

Adet olacagin gün idrar testinde silikte olsa belli olur canim şayet hamileysen ☺defalarca test yapmis biri olarak soyluyorum bunu ve hic yanlisi gormedim

bak ne güzel 6. ay yumurta takıbıne başlamış doktorun. benımkı neden başlamadı nıye gecıstırdı benı ya sinirimden catlıcam düşündükçe. üstelik yasım da var yani ondan dolayı panik olduğumu da biliordu..

İyi de canım benim niye aynı doktora gidiyosun ki bırak işinin ehli, işini severek yapan bi doktor bul. Ben şuanki doktorumu bulana kadar 7-8 doktor gezdim, şimdi memnunum, söylediklerine güveniyorum, sinirimi bozmuyo bilgilendiyo. Kucağın dolsun ne diyim.

hakkaten salaklık iste.. aylarca sebat ettım bu kadında. cok uzuluyorum sımdı. salagım ben ya..

D dilber akin bacım bende 2 senelik evliyim ve bende çocuk isteyeli yaklaşık 1 sene oldu o yüzden seni iyi anlıyorum... yaş kaç senin? Benim 30'uma 1 ay kaldı ve beni en çok düşündüren şey yaşımın ilerliyor olması.... yoksa daha küçük yaşta olsaydım bu kadar takmazdım
Geçen ay bende hsg çektirmeyi düşünmüştüm bu ay yaptırırım diyodum ama memlekete düğüne gittik derken para pul kalmadı o yüzden yine çektiremicem hayırlısı olsun
Bak ne dicem şimdi kurban bayramına son 10 gün kala çok mübarek faziletliymiş bu günler..
Ben yarın ve öbür gün yani perşembe-cuma inşallah oruç tutucam ramazan borcum vardı o niyetle ama mübarek bir zamanda daha iyi olacak sende tut bence ve dileğini dile Allah boşa çevirmez bide gece herkes uykudayken uyanıp 2 rekat teheccüd namazı kıl ardından yasin oku ve inanarak dua et Yüce Allah boş çevirmez
Bugünleri değerlendirmek lazım
İnşallah hayırlısıyla bizede nasip eder sende inancını kaybetme sakın
İmtihan dünyası bu...

hakkaten salaklık iste.. aylarca sebat ettım bu kadında. cok uzuluyorum sımdı. salagım ben ya..
Erkek doktora git daha iyi oluyolar gerçekten, kadın doktor yat alttan bakıyım bi tanesi de üstten bakıyım da göremezsek alttan bakarım demedi. Kocam kıskanç önceleri erkek doktor olmaz diyodu, düşükte ameliyathanede kadın erkek karışıktı söyledim, bi şekilde ikna oldu, şimdi doktorumu gördü ya kendi istemiyo kadın doktoru. Dün acile gittik kadın doktorun odasıydı, yandık gibi işaret yaptı, erkek doktor deyince heee tamam diyo. Velhasıl erkek doktor daha iyi canım bi kaç defa git, için sinmezse bi sonrakine başka doktora git bulacaksın bi şekilde.

çok doğru soyluyorsun, bunları yapmak lazım. ben inancllı bı ınsan olmama rağmen ve bebegı o kdr ıstememe rağmen nedense bı turlu yapmadım bunları. ben de yapayım. allah sana da bana da ve ısteyen herjese de nasıp etsın.

kızlar bsy sorucam. bguun 4. gün oldu gecikme. test yapayım mı. normal gebelik testleri olur mu erken gebelik testi mi lazım. bi yaandan da elim gitmiyor test yapmaya negatif sonuç görmekten korkuyorum..
bi de bsy daha sorucam. regl olmam gereken günden beri bi bel ağrısı hissediyorum, her an aha da oldum olacam diye bekliyorum, bu bel ağrısı psikolojik olabilir mi? böyle bsy basına gelen var mı? cunku benim ille de her ay ağrımaz yani belim.. ama bu hafta sık sık bel ağrısı hıssettım.. sankı o an regl olacam..
gogus şişmesi vs hiçbiri de olmadı..
allahım oyle merak edıyorumki.. inşallah burdan müjdeyi vermek nasıp olur ..

Canım benimde bugün bat günüm
2 gün önce benimde çok belim ağrıdı ben normalde adet zamanları hiç bel ağrısı çekmezdim ama gebeliğe yormuyorum şuan çünkü daha önceden enfeksiyon geçirmiştim o zamandada belim ağrımıştı Allah korusun bi hastalık olmasında adet olalım yeterki bence sen 1 hafta dolana kadar bekle sen bilirsin ama geçen ay benimde 10 gün gecikti sonuç negatifti...
Biz hamileliği böylesine hevesle beklerken vücudumuz sanki oyun oynuyor bizle...

Canim heyecanini anliyorum 3aydir aynilarini bende yasiyorum korkma cesaretini topla zaten adet oluncada üzuluceksin bence hemen yap aksamada esine mujdeyi verirsin
Zaten oyle oluyo her an adet olcakmisin gibi herkezde ayni oluyor bende oglumda oyle olmustum akintin yogun geldigi icin islaklik oluyor sen bi test yap varsa zaten her sekilde cikar sakn erken gebelik testi yapma onun adi saxece erken test oburleriyle ayni cikariyo hadi canim hayirli hbrlerini bekluyoruz takma bu kadar yillarca cocugu olmuyanlar burda bi sorunu olmadigi halde takma canim bende asiri takiyorum adet tarihim 24de cok var daha bende cok sabirsizim gunler cabucak gecse keske..

hmm.. üzüldüm şimdi bu mesajını okuyunca..
ya benımkı regl ağrısı gibi aynı.. ama beklediğim için psikolojik oyle mi hissediyorum acaba dıyordum. cunku bu sefer cok umıtlendım cıdden. allahım ne olur hayal kırıklığına uğratma lütfen lütfen lütfen...

bu mesajı okuyunca da yıne umıtlendım:) ay delırdım galıba ben.. karışık duygular.. ama yapıcam bu aksam test ınsallah.. ve ınsallah da güzel haber alırım. bekleyen herkese hayırlı evlatlar ver allahım..

Evde test yokmu canim ???

Canim herkezin durumu ayni olmuyo onlar sadece yasadigi seyleri anlatiyor seninki oyle demiyo sakin etkilenme canim bendede yillardir iltahsp var hic adet gecikmem olmadi mesala herkezin bunyesi farkli

var var. erken gebelik yok ama normal var. onu yapıcam ınsallah.
Bence bekleme yap esine mujdeli hbr verirsin soyle guzel yemek sik bi masa hazirlarsin tabagin icinede testi koyarsin guzel olur yoksada uzulme birdahaki ay olur oyle hemen tutmuyorki canim biz istiyoruz hemen olsun bende senin gibiyim cok sabirsizim :) takma oluruna birak

işteyim yaa o yüzden aksamı bekliyorum

Merakla bekliyorum ben de :) insallah hamilesindir.4 gun geçmiş bence durdugun kabahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…