Bebeğim bunu neden yapiyor ?!

Merhaba. Acaba açlık işaretlerini vaktinde farkedemeyip zamanında emzirmiyor olabilir misiniz? Geç emzirilme stresinden memeyi hiç bırakmak istemiyordur belki. Bebekler bir kaç tekrardan sonra bir şeyi huy edinebiliyorlar. Bir kaç kere geç emzirdiyseniz de bir kaç kere içli içli ağlayarak meme istediyse bunu alışkanlık haline getirip sizi gördüğünde emme isteğini o şekilde gösteriyordur belki.

Bir müddet daha sık emzirmeyi deneseniz işe yarar belki.

sizden alacagi var cinku :))) benim bebegimde oyle bana nazlaniyor

Benim oglum da iki bucuk aylik sık sık beni görünce dudak büker benin gozlemledigim genelde aciktigi icin oluyor sence olabilir mi?

Hep gulumsuyorum ona karsi birde memeyi veriyorum uyudu sanipcekince katilarak agliyor ve o zamanda goz gore gore benden kAciyor acava alinganlik mi

Memeyi çektiğin için tavır yapıyordur. Oğlum 4.5 aylık oldu, o da bir ara öyle yapıyordu. Artık akıllandı, parmağım dudağına değer değmez uyusa da uyumasa da dudağını kilitliyor hemen. :)

Ben oğlumun ensesindeki saçlara dokunarak anlıyorum uyuyup uyumadığını. Bazen uyumasına rağmen mememe yanaşır, aranır, geri veririm ben de. Sonuçta onun için var o memeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…