Kapali degilim saclariki at kuyruk tepeden toplarim ya da topuz gozluklerimdebyokÇok ilginç canım saçından ya da bi aksesuarından korkuyor olabilir mi gözlük başörtüsü saç rengi vb
Zorla meme verincede oluyor mu ?? Yani ben ayni benim bi degisiklik yapmadimAy kiyamam tuh zorla meme mi verdin, aradas hakli niseyinden korkuyordir belki
Benomki kizardi bana zorla meme verince,yada ac doymuyor muki,sacinin seklini degistir yada mutsuzsan gulumse ve ruh halini degistir cunku o senin herseyini yuzunden anliyor ve hissediyorZorla meme verincede oluyor mu ?? Yani ben ayni benim bi degisiklik yapmadim
Hep gulumsuyorum ona karsi birde memeyi veriyorum uyudu sanipcekince katilarak agliyor ve o zamanda goz gore gore benden kAciyor acava alinganlik miBenomki kizardi bana zorla meme verince,yada ac doymuyor muki,sacinin seklini degistir yada mutsuzsan gulumse ve ruh halini degistir cunku o senin herseyini yuzunden anliyor ve hissediyor
İyice uyusun o zaman cek koyamam yaa :) gazi vardir belkideHep gulumsuyorum ona karsi birde memeyi veriyorum uyudu sanipcekince katilarak agliyor ve o zamanda goz gore gore benden kAciyor acava alinganlik mi
Bugun doktora gittikİyice uyusun o zaman cek koyamam yaa :) gazi vardir belkide
Hep besmeleyle aliyorum okuyorum cok huzursuzCanım bir oku bence..nas felak..Besmeleyle al kucağına falan..
Aminn sagol :)cok zormus bebek buyutneknhalbuki disaridan hic oyle gorunmuyordu..bence sana oyle geliyodur.
ilk aylarda insanin bebegi baskasina gulse ici icini yiyo gereksiz bi sekilde:))
gazdir,koliktir sana denk geliyodur oyle yoruyosundur.
saglikla buyut insallah.
Aynen herseyden korkuyor birde hep gulumsuyorum yine dudak buzuyor ya da kendini skyor hozlerinden yaslar akiyorBi ara banada oldu canım bu iki ayliktik uyutmaya çalışıyordum kapa kız gözünü dememle korkup dudak buzerek ağlamaya başladı yüzüme bakip bakip ayni şekilde ağliyordu okudum ufledim güldüm daha yumuşak bi ses tonuyla konuştum özürler diledim(anlamasada insan özür dilerken ister istemez ses tonunu nazik tutuyor) bide o sıra herşeyden korkuyordu bi teyzeye götürdüm okuması için korkulugunu aldirdim neyse ki geçti.. Ses tonunu çok iyi ayarla ve varsa öyle bi tanıdık aldir sende korkulugunu baya rahatlattı benim kızımı...
Aynen herseyden korkuyor birde hep gulumsuyorum yine dudak buzuyor ya da kendini skyor hozlerinden yaslar akiyorcok huzursuz
Dun biri okudu hickirik tuttu zor okudu bebegimi cok disari cikariyorum hep insanlarin icinde sarisin masmavi gozlu (benim tam zittim) bi bebek.Ne anneye ne babaya benzemiyor (nasil olduysa bende anlamadim) yabanci cocuklar gibi ve cok nazara geldi sanirim hic bunu dusunmedim onemsemedim hep cikardim simdi okudum bi guzel bebegimi uykusunda agliyodu surekli korkuyo uyudu ins bu gece rahat uyur cok uzuluyorum..Aynısını yaşadım iste bacım.. Böle içli içli hickirir gibi ağlıyor demi.. Sen kesin bul öyle bi teyze okuttur.. Bazen bizim okumamız yeterli gelmiyor iste el almış biri lazim...
İnsallah ikinizde rahat uyursunuz,nazar icin biseyler mi taksan ki,ben takmostim kixima dusurmus kimbilir nerde , onun da yuzunde suan kocaman bi kirmizilik cikmos, insallah yarina gecer.Dun biri okudu hickirik tuttu zor okudu bebegimi cok disari cikariyorum hep insanlarin icinde sarisin masmavi gozlu (benim tam zittim) bi bebek.Ne anneye ne babaya benzemiyor (nasil olduysa bende anlamadim) yabanci cocuklar gibi ve cok nazara geldi sanirim hic bunu dusunmedim onemsemedim hep cikardim simdi okudum bi guzel bebegimi uykusunda agliyodu surekli korkuyo uyudu ins bu gece rahat uyur cok uzuluyorum..
İnsalllah sende oku.. basucunda dua duruyor ama nazar boncugunu tutmuyorum evin icinde..İnsallah ikinizde rahat uyursunuz,nazar icin biseyler mi taksan ki,ben takmostim kixima dusurmus kimbilir nerde , onun da yuzunde suan kocaman bi kirmizilik cikmos, insallah yarina gecer.
Dun biri okudu hickirik tuttu zor okudu bebegimi cok disari cikariyorum hep insanlarin icinde sarisin masmavi gozlu (benim tam zittim) bi bebek.Ne anneye ne babaya benzemiyor (nasil olduysa bende anlamadim) yabanci cocuklar gibi ve cok nazara geldi sanirim hic bunu dusunmedim onemsemedim hep cikardim simdi okudum bi guzel bebegimi uykusunda agliyodu surekli korkuyo uyudu ins bu gece rahat uyur cok uzuluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?