• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok durgunlaştı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fatfatfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
9
2
36
35
Merhaba hanımlar , 6.5 aylık bir kız bebeğim var. Normalde çok hareketli ve sesli bir bebekti. Fakat 10 gündür daha ilgisiz kendi halinde ve neredeyse ses çıkarmıyor. 10 gündür araştırmaktan helak oldum. Sıçrama dönemleri olabiliyormuş sanırım böyle ama merak ettim aramızda başka yaşayıp sonra düzeler var mı yoksa altında başka bir şey mi aramalıyım ?

Olabilir, korkutmak istemem ama doktora götürdünüz mü?
Benim oğlum da düşmüştü ilk gün virüsten korkumuza götürmedik, o gün kucağından hiç inmedi eski neşesi gitti. Ertesi gün doktora gittik köprücük kemiği kırılmış yavrumun. Kaynaması için yeleğe benzer bir şey giydirdiler. Dertlerini de anlatamıyorlar. Biz ilk gün akşamdı gözlemleyelim doktora da gitsek aynısını yapacak dedik ama normalde saldırdığı şeyleri önüne koyuyorduk almıyordu. Sizin çok uzun süre geçmiş. Düştükten sonra çok ağladı mı?

20 gün önce bazadan düşmüştü yüz üstü. Herhangi bir şikayet olmamıştı. Ondan kaynaklı olabilir mi:KK43:
Siz bunun üstüne ne yaptınız? Düşme basite alınacak bir şey de değil ki :(

Bizim de bazadan düşmüştü, normalde doktorlar da takip edin kusarsa falan getirin dedikleri için biz takip edelim dedik, yüksek de değildi halının üstüne düştü. Ama işte o kemik çok kolay kırılıyormuş. Onu bilmiyorduk. O kadar pişmanım ki hemen götürmediğim için.

Siz bunun üstüne ne yaptınız? Düşme basite alınacak bir şey de değil ki :KK43:
Düştükten sonra 30 saniye 1 dakika en fazla ağladı. Kusma kanama vs hiç bir şey olmadı Allah’a şükür. Rutin oyunlarına devam etti. Gözlemlediğim kadarıyla da bir şey yoktu. Ben yine de çocuk nöroloğuna götürdüm EEG çekildi herhangi bir sorun çıkmadı. Vücudunda bir şey olsa ağlamaz mı acaba çok dikkat ediyorum aslında ama

Bizim de bazadan düşmüştü, normalde doktorlar da takip edin kusarsa falan getirin dedikleri için biz takip edelim dedik, yüksek de değildi halının üstüne düştü. Ama işte o kemik çok kolay kırılıyormuş. Onu bilmiyorduk. O kadar pişmanım ki hemen götürmediğim için.
Çok geçmiş olsun nasıl farkettiniz kırıldığını peki

Çok geçmiş olsun nasıl farkettiniz kırıldığını peki
Hastanede film çekildi, kolunu oynatmıyordu çünkü. Biz acaba incindi mi diye düşündük. Meğer köprücük kemiği kırılmış. 10 gün bir yelek giydi doğru kaynasın diye, sonrasında da dikkat ettik. Sizin eğer öyle bir sıkıntı olsaydı farkederdiniz.

Hastanede film çekildi, kolunu oynatmıyordu çünkü. Biz acaba incindi mi diye düşündük. Meğer köprücük kemiği kırılmış. 10 gün bir yelek giydi doğru kaynasın diye, sonrasında da dikkat ettik. Sizin eğer öyle bir sıkıntı olsaydı farkederdiniz.
Evet, öyle bir sorun görmedim. Sadece eskiye göre daha ağır hareket ettiğini düşünüyorum. Umarım geçici bir durumdur. Teşekkürler ilginize

Back
X