Bebeğim çok hareketli

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
arkadaslar gebelikte 39 haftama giriyorum..bebegin hareketleri doguma yakın azalır diyolar..ama inanın benim bebiş son zamanlarda daha kuvvetli hareket ediyor...hatta canımı acıtıyor..ya bu kız doguma hazırlanmıyor galiba..ben onu bekliyorum..hareketler cok olunca acaba doguma cokmu var diyorum..:))))

arkadaslar gebelikte 39 haftama giriyorum..bebegin hareketleri doguma yakın azalır diyolar..ama inanın benim bebiş son zamanlarda daha kuvvetli hareket ediyor...hatta canımı acıtıyor..ya bu kız doguma hazırlanmıyor galiba..ben onu bekliyorum..hareketler cok olunca acaba doguma cokmu var diyorum..:))))

mrb cnm valla bende 38. haftamdayım ama kızım bazen derimi yırtıp çıkacak gibi hareket ediyo. bende artık sıkıldı çıkmak istiyo heralde diyorum ;)))

benim oğlum da aynısı son haftalar hareketlerinin azalmasını bekliyordum ama öyle olmadı. bu gün doktora gittim. hareketli olması gayet iyi bunda bi sorun yok dedi :)

Back
X