bebeğim damağı ve dudağı yarıklı doğacak

benim eşimdede yarık dudak var ama damakta değil

ben hamileliğin başinda çok stres yasadım çok uykusuz kaldım bebeğimdede olursa diye şimdilik bilmiyorum

ama yazılanları okuyunca tedavisi var yani eşim 84 dogumlu o zamanın teknolojısıyle yapılan ameliyatta

baya bir iz kalmış Allahım inşallah öyle doğmaz ama olanlarda yazdıgına gore izi çok az kalıyormus

bilmiyorum çok zor geçıyor böyle olunca ama içim rahatladı yazmak istediim..

cnaım içme sigara bende ögrenene kadar içiyordum

hatta diyorladı günde 2 tane içsen bir tane içsen birşey olmaz diye

ama içemedim ki ben ne kadar çok içen biriydim kıyamadım yavruma

herşeyden habersiz onu zehirlemek ıstemedım..bırak canım böyle tedirgin içmektense içme

26 haftalık hamileyim benimde bebğimde yarık dudak çıktı ağzını açmadığı için damakta olup olmadığını bilemiyoruz konyada y da ankara olup buna çözüm bulan var mı süreç nasıl ilerliyor

Burda yazıyordu Hacettepe de bir tane prof. Bayan varmış ismini unuttum ama geri sayfalara bakarsan bulursun Filiz olabilir ismi çok geçmiş olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende 22 haftalikken ogrendm hic korkma dermani var cok sukur. Ankarada hacettepede figen hanim varmis. Biz ozhan beye gidiyoruz istanbulda. Dogumdan sonra ortodonti tedavisi basliyo 3-4 ay sonrada dudak ameliyati. Benim kizim 10 gun icinde dudak ameliyati olacak. Merak ettugin bisey olursa bana mesaj atabilrsin.
Gecmis olsun canim bebekler bizden daha guclu emin ol

Emelce bak ankarada sormuşsun var birde bütün sayfaları okursan Konya'da da bir doktor ismi vermişler fakültede Allah yardımcın olsun..okuduklarima göre bebekte ilerki zamanda birsey kalmıyor benim eşimde de var..

hastanede konuştuğum görevli bana bunun geçmeyeceğini bebekte konuşma sorunu ve başka şeylerin kalıcı olduğunu söyledi gerçekten kalıcı mı oluyor sorunları

hastanede konuştuğum görevli bana bunun geçmeyeceğini bebekte konuşma sorunu ve başka şeylerin kalıcı olduğunu söyledi gerçekten kalıcı mı oluyor sorunları

Eşimde tek taraflı dudakta var dikiş izi var sadece yani konuşma konusunda bilgim yok Burada okuduğuma göre öyle olanlar yazmamis birşey sen birde ankaraya bak yani bilmiyorum inşallah öyle olmaz. .

inşallah bebeğinizin ameliyatı başarı ile geçmiştir durumu nasıl umarım herşey gönlünüzcedir sizin bebeğinizde damak yarığı var mıydı

inşallah bebeğinizin ameliyatı başarı ile geçmiştir durumu nasıl umarım herşey gönlünüzcedir sizin bebeğinizde damak yarığı var mıydı

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Gecen hafta özhan beyle görüştük bir ay daha bekleyelim dedi. Dudak yarigini doğumdan 24 saat sonrada diken doktorlar var fakat özhan bey çok temkinli yaklasiyor tüm riskleri olabildiğince ortadan kaldırmak için bir ay daha bekleyelim dedi. Canim benim bebeğimde dudak yarigi var birde diş cikacak kisminda da yarik var. Öncelikle dudagi dikilecek 10 yasina gelince de diş kismina müdahale edecekler. ama bir gorsen var ya dünyanın en tatil bebeği Allahim öyle bir sevgi düşürüyor ki yüreğine inan dudagi bile sevimli geliyor. Ben doğumdan önce ne olur ne olmaz diye medela haberman in biberonunu almistim. Daha dogrusu kuzenime aldirdim yurtdisindan, burda bulamamistim. Çünkü damak yariginda o biberon kurtarici oluyor. İnsallah yoktur damak yarigi ama sen yine onlemini al derim. Ki olsa bile onun da caresi var cok sukur. Dua et canim şükret ki doğumdan önce öğrendin. Doğumdan sonra ogrenseydin daha zor olurdu. Seçilmiş anneleriz biz inan

anladım. o zaman hemen müdahele ettirmekte iyi değil ben forumda gördüğüm kadarıyla bazı bebeklerin hemen yapılıyormuş bu yanlışmıymış.. bende umarım yoktur damak yarığı ama ( her anne adayı bunu hayal eder tabi) her ihtimale karşı arştırıp bulmaya çalışıyım bu biborunu

ayrıntılıya girdim doktor dudakta yok dedi acaba dudakta olmasada damakta var mıdır ?

ayrıntılıya girdim doktor dudakta yok dedi acaba dudakta olmasada damakta var mıdır ?

ben böyle bir hastalığın varlığından bile habersizdim dudakta olduğu için araştırmaya koyuldum çeşit çeşit olduğunu gördüm tek dudak te damak ya da ikisi bir arada siz niçin endişelendiniz inşallah hiç bir şeyi yoktur

canım benim eşimde dudakta var ayrımtılıya girdiğimde öncesindede doktora söylemiştim o bakmıştı yok demişti raporda damakla ilgili yazmıyor

o yüzden merak ettim eşimde var deyince bakmışardı hayırlısı olsun

benim eşimde de bende de buna sahip olan kimse yok internette pek çok sebep sıralamışlar onlarıda kendimde bulamadım yani Allah ın takdiri gönlünü ferah tut

benim eşimde de bende de buna sahip olan kimse yok internette pek çok sebep sıralamışlar onlarıda kendimde bulamadım yani Allah ın takdiri gönlünü ferah tut

Canim öyle eşimin ailesinde de yok ben çok şaşırdım yeteri kadar beslenmeme filan diyor ama anlamıyorum sebep o değildir dediğin Allahin takdiri hayırlısı olsun canım. .

ben 22 haftalık hamileyim.2.çocuğum. özhan çelebilerin hangi hastanede çalıştığını veya nasıl ulaşılabileceğini bilen var mı acaba? dünden beri dünya başımıza yıkıldı. desteklerinizi, öneri veya tecrübesi olanlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

sorununuzu tam anlamadım ama bebeğinizin yarık damak dudaklı olacagını mı öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…