BEBEĞİM DOĞDUĞUNDAN BERİ EŞİMLE AYRI YATARAK YANLIŞMI YAPIYORUM :(

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Doğum Yapalı 3 ay oldu elimden ayrı yatıyorum hala ama istemeyerek yatak odam çok küçük küçük sepet beşiğime bile yer yok yatagımın yanında.Oturma odasında koltuk takımımın biri açılıyor orda yatıyorum bebeğimle birlikte yatak odasında yatamıyorum beşiğe yer yok diye eşimde içerde yatamıyor bi koltuğun açılıyor sadece sabah işe 5 buçuk da gittiği için erkenden yatıyor zaten ben ve kızım 12ye kadar ayaktayız haline odada ses oluyor hiç memnun değilim bu durumdan birlikte yatalım istiyorum ama çözüm bulamıyorum eşiminde biraz işine geliyor sanki ses olmadığından rahat uyuyor yaza kadar böyle devam etse off yanlışmı yapıyorum sizce böyle ayrı yatarak ne yapsam ki bu durumu yaşayan oldumu zaten birbirimizi zor görüyoruz eşim akşam 6 da geliyor bebeğim 6dan sonra uyumuyor 12 ye kadar eşimde yatmış oluyor çoktan sakin bir bebek değil kucak istiyor durmuyor eşimde sabahta erkenden gidiyor bi izinli gününde başbaşa kalıp vakit geçiriyoruz birlikte. (

Ayrı yatarak evet yanlış yapıyorsunuz 1 tane mi oda var yatak odası olarak geniş bi oda varsa oraya taşı

biz 9 aydır ayrı yatıyoruz bebek olunca 1 ay daha o sekılde devam edıp yataga dönüş yapıcam
ama bizim durum senın durum gibi degıl, eşim daha fazla evde oluyor. senınkı 5 de kalkıyor ve yatak odasında bebek aglayınca uykusu bölünecek. ama bu sekılde de olmaz tabii ki. bılemıyorum, eşin için bu sorun degılse, guvenıyorsan eşine bazı seyler konusunda bir müddet daha bu sekılde gıdebılırsın belkı..

Ben 6 ay boyunca eşimle aynı yatakta yazamadım. Bebeğim sabah 5te 6 da uyudu eşim de 5 buçuk ise giderdi. Hiçte sorun etmedik bu işi. Bebek 6 aylık olunca yatak odamizi büyük odaya taşıdık 1 yaşında da ayırdık ayrı oda yaptık. Yani mecburiyet olduğu sürece sorun olmaz.

Canim Baska eve cikma imkaniniz yokmu biraz zor bir durum ama napcaksiniz baska mecbursunuz hayliyle ama hicmi firsat bulamiyosunuz odanizda yatmaya oda yakinsa biraz uyur tekrar bebgin yanina gitseniz olurmu

annem hep sunu der;
bebek eve uymalı ev bebege degıl. sız duzenınızı bozmayın bebegı o duzene alıstırın...bence bu cok dogru cok onemlı.
ben olsam yatakodasından tuvalet masamı gerekırse cıkarır besıgı yıne koyarım .
erkekler yalnız uyumaya alısınca sıkıntı oluyor, kadınlar her an her ortama adapte oluyor hemen uyum saglıyorda erkek alıstıgı duzenın bozulması sonucu sarsılıp yalnızlıga alısınca; yanında yatmaya basladıgınızda her ses ve hareketden daha fazla rahatsız olmaya baslar.
ben de esıme kıyamıyorum hatta konustukda cocuk odasındamı yatsam dedım ve aynen esımın dedıgını aktarıyorum:
ne munasebet uykusuz kalınması gerekıyorsa ıkımızde kalıcaz gecıcı sure bu enı sonu buyuyecek aynı odada yatıp donusumlu nobetlese uyucaz dedı.
benım esımde cok erken kalkar ıse gıder ustelık cok ta dıkkat ısteyen bı işle mesgul

kocan baba oldugunu anlasın bırlıkte yaptınız o bebegı bırlıkte buyutuceksınız gerekırse uykusuz kalsın
babamda bızde, abımde evladında sabaha kadar hıc uyumadan ıse gıttı geldı kımse uykusuzluktan ölmez sizin ıcınızın rahat edıp daha fazla dınlenmenız gerek...
nasıl rahatsan oyle yap ama bence esınıde dahıl et derım

Bebek odası yokmu.
Koyun beşiğine sesine kalkıp emzirip yatırın yanlış yapıyosunuz tabikide.
Bebeğinde düzeni sizinde düzeniniz bmyle bozuluyo
Bebeğin değilde büyük kızımın odası var daha küçük olduğu için içim rahat etmiyor ya üstüne yüzüne örtüsü gelirse ya kusarsa duyamazsam diye düşünüyorum hep yorgun olduğumdan uyku ağırlasıyor o yüzden ayrı odada yatmak istemiyorum

Ayrı yatarak evet yanlış yapıyorsunuz 1 tane mi oda var yatak odası olarak geniş bi oda varsa oraya taşı
Bir tane büyük odam var orada oturma grubu masa falan var yani yatak odasını oraya tasırsam oturdugum oda yatak odasına sığmayacak diğer odada çocuk odası orasıda yatak odası gibi küçük

Çocuğuda yanına al yat olmazmı
Aynı yatakta 3 müz bilemedimki yada yatağın yanında küçük bi yer var oraya bişeyler yapıp bebeğimi oraya yatırabilirim birazcık daha büyüse rahat edicemde gece bile aklım hep bebeğimde kalıyor

Aynı yatakta 3 müz bilemedimki yada yatağın yanında küçük bi yer var oraya bişeyler yapıp bebeğimi oraya yatırabilirim birazcık daha büyüse rahat edicemde gece bile aklım hep bebeğimde kalıyor
Benim kızımda 3 aya yaklaşıyor nerdeyse, beşiğinde hiç yatmadı. Ablasıda onu kıskandı koltuğun büyükçe pufu vardı onu yatak yaptık oda odada yatağa bitişik. Bi baştan öbür başa tren gibi sıralandık 4ümüz
Kışın eğlenceli ama ya sıcacık dipdibe

Eşim sorun etmiyor aslında sorun eden benim böyle ayrı yağınca uzaklaşıyormuşuz gibi geliyor zaten pazar günü birlikte vakit geçiremiyoruz hiç eşime sarılıp yatamamak uzuyor beni bir yandanda bebeğimde aklı. Kalıyor bu ayrı yatma olayını lohusayken çok taktım kafama üzüldüm şuan daha iyiyim ozamn yanlız kalmış gibi hissediyordum hep kendimi eski düzenim olmayınca zor gelmişti eşime sarılmak uyumak varken yan odada olmak zor gelmişti ama alıştım azda olsa

Canim Baska eve cikma imkaniniz yokmu biraz zor bir durum ama napcaksiniz baska mecbursunuz hayliyle ama hicmi firsat bulamiyosunuz odanizda yatmaya oda yakinsa biraz uyur tekrar bebgin yanina gitseniz olurmu
Başka yere tasınmam zor büyük kızımın okulunun hemen önünde evim oyüzden rahat oluyor yatak odamda uyursam bebeğimi duyamazmışım gibi geliyor sanki yada kusarsa falan göremem diye korkuyorum

Hani böyle bebegin yaninda yatabilmesi icin ekstra besik tarzi seyler oluyor kendi yatagina monte edebiliyosun, o dami sigmaz odana? Veya mikrofonlu kamera alsan cocugu odasindan izlemek icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…