- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Yaninda yatirsan yatakda 3nuz olmazmi
Bebeğin değilde büyük kızımın odası var daha küçük olduğu için içim rahat etmiyor ya üstüne yüzüne örtüsü gelirse ya kusarsa duyamazsam diye düşünüyorum hep yorgun olduğumdan uyku ağırlasıyor o yüzden ayrı odada yatmak istemiyorumBebek odası yokmu.
Koyun beşiğine sesine kalkıp emzirip yatırın yanlış yapıyosunuz tabikide.
Bebeğinde düzeni sizinde düzeniniz bmyle bozuluyo
Bir tane büyük odam var orada oturma grubu masa falan var yani yatak odasını oraya tasırsam oturdugum oda yatak odasına sığmayacak diğer odada çocuk odası orasıda yatak odası gibi küçükAyrı yatarak evet yanlış yapıyorsunuz 1 tane mi oda var yatak odası olarak geniş bi oda varsa oraya taşı
Olurmu 3 müz bi yatakta çocuk düşerse falan zor olurYaninda yatirsan yatakda 3nuz olmazmi
Aynı yatakta 3 müz bilemedimki yada yatağın yanında küçük bi yer var oraya bişeyler yapıp bebeğimi oraya yatırabilirim birazcık daha büyüse rahat edicemde gece bile aklım hep bebeğimde kalıyorÇocuğuda yanına al yat olmazmı
Benim kızımda 3 aya yaklaşıyor nerdeyse, beşiğinde hiç yatmadı. Ablasıda onu kıskandı koltuğun büyükçe pufu vardı onu yatak yaptık oda odada yatağa bitişik. Bi baştan öbür başa tren gibi sıralandık 4ümüzAynı yatakta 3 müz bilemedimki yada yatağın yanında küçük bi yer var oraya bişeyler yapıp bebeğimi oraya yatırabilirim birazcık daha büyüse rahat edicemde gece bile aklım hep bebeğimde kalıyor
Eşim sorun etmiyor aslında sorun eden benim böyle ayrı yağınca uzaklaşıyormuşuz gibi geliyor zaten pazar günü birlikte vakit geçiremiyoruz hiç eşime sarılıp yatamamak uzuyor beni bir yandanda bebeğimde aklı. Kalıyor bu ayrı yatma olayını lohusayken çok taktım kafama üzüldüm şuan daha iyiyim ozamn yanlız kalmış gibi hissediyordum hep kendimi eski düzenim olmayınca zor gelmişti eşime sarılmak uyumak varken yan odada olmak zor gelmişti ama alıştım azda olsaBen 6 ay boyunca eşimle aynı yatakta yazamadım. Bebeğim sabah 5te 6 da uyudu eşim de 5 buçuk ise giderdi. Hiçte sorun etmedik bu işi. Bebek 6 aylık olunca yatak odamizi büyük odaya taşıdık 1 yaşında da ayırdık ayrı oda yaptık. Yani mecburiyet olduğu sürece sorun olmaz.
Başka yere tasınmam zor büyük kızımın okulunun hemen önünde evim oyüzden rahat oluyor yatak odamda uyursam bebeğimi duyamazmışım gibi geliyor sanki yada kusarsa falan göremem diye korkuyorumCanim Baska eve cikma imkaniniz yokmu biraz zor bir durum ama napcaksiniz baska mecbursunuz hayliyle ama hicmi firsat bulamiyosunuz odanizda yatmaya oda yakinsa biraz uyur tekrar bebgin yanina gitseniz olurmu
Tabi yorgan falan yüzüne gelip nefes alamayıp ölen bebekler varOlmaz tabiki de ya, bu şeklide ölmüş bebekler varken genç bir anneye böyle akıl vermesek keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?