BEBEĞİM DOĞDUĞUNDAN BERİ EŞİMLE AYRI YATARAK YANLIŞMI YAPIYORUM :(

annem hep sunu der;
bebek eve uymalı ev bebege degıl. sız duzenınızı bozmayın bebegı o duzene alıstırın...bence bu cok dogru cok onemlı.
ben olsam yatakodasından tuvalet masamı gerekırse cıkarır besıgı yıne koyarım .
Ben bu kismi anlamadim.Celiskili degil mi bu ?

kızım 2 yaşında hala onla yatıyorum, eşim zaten horluyodu, biraz bahane ettim, şimdi de çok alıştık, nası odasına alıştırıcam bilmiyorum

Az sık dişini canım sabret elbet yan yana yatacaginiz günler de gelecek

Kesinlikle haklısın eşime arada takılıyorm böyle rahatsız hayatım sesde yok dimi oh falan diyorum bişey demiyo ama hiç ısrar etmiyor sanki böle rahatmış gibi istiyorumki oda istesin halinden memnun olmasın bebeğim geceleri maşallah uyur hani kalksada emer uyur sesde yapmaz

Sadece akşam geç yatıyor bebeğim 12 gibi ama gece kalkmaz 1 kez uyanır emer uyur

Aynen benimde büyük kızım 8 yasında şimdi oda benimle yatmak istiyor karşımdaki 2 ki koltuğa sıgıyor üzülmesin diye bi kaç gün izin verdim ama kötümü ettimki odasına gitmeyi çok da istemiyor şimdi halinden memnın

Hani böyle bebegin yaninda yatabilmesi icin ekstra besik tarzi seyler oluyor kendi yatagina monte edebiliyosun, o dami sigmaz odana? Veya mikrofonlu kamera alsan cocugu odasindan izlemek icin?
O yataklar çok güzel aslında ama beşiğim var ondan alsam bile en fazla 3 ay yatar6 aydan sonra kullanılmıyor küçük oluyor onlar

cocugu cocuk odasında yatıramıyorum dıyor
dogru olan; evın duzenı karı kocanın aynı yatagı aynı odayı paylasmasıdır
cocugu odasında yatıramıyorsa 5 aya kadar yatakodasına alsın en azından
karı koca ayrı yatmasın
tuvalet masası evın duzenını saglamaz , hanımın odasını ayırması daha buyuk bı durum
cocuk olunca esler nıye bırbırınden ayrı yatarkı ?
ben elbıse dolabını cıkarın demedım netıcede

Bu arada yatak odama tuvalet masam bile sığmadı büyük kızın odasına koymuştum

Bir tane büyük odam var orada oturma grubu masa falan var yani yatak odasını oraya tasırsam oturdugum oda yatak odasına sığmayacak diğer odada çocuk odası orasıda yatak odası gibi küçük

Valla canım ben oğluma 4 tane beşik aldım yatmadi beyefendi. . Her cesidini denedim. .5 aylık olana kadar babasının göğsünde uyudu sabaha kadar kimildamadi babası da.. sonra ayirdim odasını

Doğumumdan 2 hafta kadar önce kızım galiba tuvaletine kalkıyordu ki düştü. Cenesinin al kısmı kesildi şifonyerin çekmecesinin ucu yüzünden. Estetik ameliyat falan oldu onda yanımıza aldık.
Doğumdan sonrada git demedik hiç kardeşim gelince benimle ilgilenmiyomusunuz diye düşünmesin istedik.
Özel hayat çok kısıtlı ama onlar mıtlu olsun, biz zaten birbirimizi sevecek yer buluruz illaki

Sadece akşam geç yatıyor bebeğim 12 gibi ama gece kalkmaz 1 kez uyanır emer uyur
oo maşallah e ne guzel oyle sureklı uykudan uyandıran bebıs degıl
bı sekılde besıgı odaya sıgdırın derım
ıkısıde yanınızda olur daha rahat uyursunuz
zaten bıkac ay sonra dırek cocuk odasına gecırırsınız...

tuvalet masam bile sığmadıgı için büyük kızımın odasına koymuştum odada şuan sadece yatak ve elbise dolabı var elbise dolabını bile cıkarırdım koymaya müsait yer olsaydı

Aynen bende kıskanmasın oda benimle yatsın biraz sonra odasına yollarım dedim ama hala yanımda :)

Bu arada yatak odama tuvalet masam bile sığmadı büyük kızın odasına koymuştum
oo baya sıkıntı...
sadece elbıse dolabıyla yatak sıgacak kadar kucukse olmaz kı...
mecburen cocuk odası ozaman...
uyku tulumu tarzı bısey gıydırın ustune ortu geldı usudu derdı olmaz
zaten sureklı uyanmıyormus bebıs

bişeyler yapacağım artık çözüm üretmem lazım maşallah bebeğim uyuyor geç yatıyor sadece 12 gibi ama sabaha kadar uyansada emmek için karnı doğunca kaldığı yerden devam :) ama gündüz hiç uyumaz büyük insan gibi bizimki

Aynen bende kıskanmasın oda benimle yatsın biraz sonra odasına yollarım dedim ama hala yanımda :)
Kullanıyolar bizi anacım fena halde.4 yaşında benim büyük olan çok etkileniyo yada etkileniyomuş gibi yapıyo bilmiyorum.
Daha düzgün bi eve çıkma ihtimalin yokmu veya odanın şeklini değiştirerek beşiği sığdırmaya çalışsan..

tuvalet masam bile sığmadıgı için büyük kızımın odasına koymuştum odada şuan sadece yatak ve elbise dolabı var elbise dolabını bile cıkarırdım koymaya müsait yer olsaydı

baya uzun bir şey yazmıştım ayrı yatmamalısınız, gerekirse odasıni ayirin diye ama bu kızınız da varmış. yaşı uygunsa aynı odaya alabilirsiniz ikisini ama o da küçükse zor. salonda birlikte yatabilirsiniz eşinizle 1 koltuk aciliyorsa bnce yeterlidir. biz de bir ara oyle yattik kizimin odasindaki kanepede. yanyana ancak sigiyorduk o kadar dardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…