- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
annem hep sunu der;
bebek eve uymalı ev bebege degıl. sız duzenınızı bozmayın bebegı o duzene alıstırın...bence bu cok dogru cok onemlı.
ben olsam yatakodasından tuvalet masamı gerekırse cıkarır besıgı yıne koyarım .
erkekler yalnız uyumaya alısınca sıkıntı oluyor, kadınlar her an her ortama adapte oluyor hemen uyum saglıyorda erkek alıstıgı duzenın bozulması sonucu sarsılıp yalnızlıga alısınca; yanında yatmaya basladıgınızda her ses ve hareketden daha fazla rahatsız olmaya baslar.
ben de esıme kıyamıyorum hatta konustukda cocuk odasındamı yatsam dedım ve aynen esımın dedıgını aktarıyorum:
ne munasebet uykusuz kalınması gerekıyorsa ıkımızde kalıcaz gecıcı sure bu enı sonu buyuyecek aynı odada yatıp donusumlu nobetlese uyucaz dedı.
benım esımde cok erken kalkar ıse gıder ustelık cok ta dıkkat ısteyen bı işle mesgul
kocan baba oldugunu anlasın bırlıkte yaptınız o bebegı bırlıkte buyutuceksınız gerekırse uykusuz kalsın
babamda bızde, abımde evladında sabaha kadar hıc uyumadan ıse gıttı geldı kımse uykusuzluktan ölmez sizin ıcınızın rahat edıp daha fazla dınlenmenız gerek...
nasıl rahatsan oyle yap ama bence esınıde dahıl et derım
Az sık dişini canım sabret elbet yan yana yatacaginiz günler de gelecekEşim sorun etmiyor aslında sorun eden benim böyle ayrı yağınca uzaklaşıyormuşuz gibi geliyor zaten pazar günü birlikte vakit geçiremiyoruz hiç eşime sarılıp yatamamak uzuyor beni bir yandanda bebeğimde aklı. Kalıyor bu ayrı yatma olayını lohusayken çok taktım kafama üzüldüm şuan daha iyiyim ozamn yanlız kalmış gibi hissediyordum hep kendimi eski düzenim olmayınca zor gelmişti eşime sarılmak uyumak varken yan odada olmak zor gelmişti ama alıştım azda olsa
Kesinlikle haklısın eşime arada takılıyorm böyle rahatsız hayatım sesde yok dimi oh falan diyorum bişey demiyo ama hiç ısrar etmiyor sanki böle rahatmış gibi istiyorumki oda istesin halinden memnun olmasın bebeğim geceleri maşallah uyur hani kalksada emer uyur sesde yapmazannem hep sunu der;
bebek eve uymalı ev bebege degıl. sız duzenınızı bozmayın bebegı o duzene alıstırın...bence bu cok dogru cok onemlı.
erkekler yalnız uyumaya alısınca sıkıntı oluyor, kadınlar her an her ortama adapte oluyor hemen uyum saglıyorda erkek alıstıgı duzenın bozulması sonucu sarsılıp yalnızlıga alısınca; yanında yatmaya basladıgınızda her ses ve hareketden daha fazla rahatsız olmaya baslar.
ben de esıme kıyamıyorum hatta konustukda cocuk odasındamı yatsam dedım ve aynen esımın dedıgını aktarıyorum:
ne munasebet uykusuz kalınması gerekıyorsa ıkımızde kalıcaz gecıcı sure bu enı sonu buyuyecek aynı odada yatıp donusumlu nobetlese uyucaz dedı.
benım esımde cok erken kalkar ıse gıder ustelık cok ta dıkkat ısteyen bı işle mesgul
kocan baba oldugunu anlasın bırlıkte yaptınız o bebegı bırlıkte buyutuceksınız gerekırse uykusuz kalsın
babamda bızde, abımde evladında sabaha kadar hıc uyumadan ıse gıttı geldı kımse uykusuzluktan ölmez sizin ıcınızın rahat edıp daha fazla dınlenmenız gerek...
Sadece akşam geç yatıyor bebeğim 12 gibi ama gece kalkmaz 1 kez uyanır emer uyurannem hep sunu der;
Aynen benimde büyük kızım 8 yasında şimdi oda benimle yatmak istiyor karşımdaki 2 ki koltuğa sıgıyor üzülmesin diye bi kaç gün izin verdim ama kötümü ettimki odasına gitmeyi çok da istemiyor şimdi halinden memnınBenim kızımda 3 aya yaklaşıyor nerdeyse, beşiğinde hiç yatmadı. Ablasıda onu kıskandı koltuğun büyükçe pufu vardı onu yatak yaptık oda odada yatağa bitişik. Bi baştan öbür başa tren gibi sıralandık 4ümüz
Kışın eğlenceli ama ya sıcacık dipdibe
O yataklar çok güzel aslında ama beşiğim var ondan alsam bile en fazla 3 ay yatar6 aydan sonra kullanılmıyor küçük oluyor onlarHani böyle bebegin yaninda yatabilmesi icin ekstra besik tarzi seyler oluyor kendi yatagina monte edebiliyosun, o dami sigmaz odana? Veya mikrofonlu kamera alsan cocugu odasindan izlemek icin?
cocugu cocuk odasında yatıramıyorum dıyorannem hep sunu der;
Ben bu kismi anlamadim.Celiskili degil mi bu ?
Bu arada yatak odama tuvalet masam bile sığmadı büyük kızın odasına koymuştumannem hep sunu der;
Ben bu kismi anlamadim.Celiskili degil mi bu ?
Bir tane büyük odam var orada oturma grubu masa falan var yani yatak odasını oraya tasırsam oturdugum oda yatak odasına sığmayacak diğer odada çocuk odası orasıda yatak odası gibi küçük
Doğumumdan 2 hafta kadar önce kızım galiba tuvaletine kalkıyordu ki düştü. Cenesinin al kısmı kesildi şifonyerin çekmecesinin ucu yüzünden. Estetik ameliyat falan oldu onda yanımıza aldık.Aynen benimde büyük kızım 8 yasında şimdi oda benimle yatmak istiyor karşımdaki 2 ki koltuğa sıgıyor üzülmesin diye bi kaç gün izin verdim ama kötümü ettimki odasına gitmeyi çok da istemiyor şimdi halinden memnın
oo maşallah e ne guzel oyle sureklı uykudan uyandıran bebıs degılSadece akşam geç yatıyor bebeğim 12 gibi ama gece kalkmaz 1 kez uyanır emer uyur
tuvalet masam bile sığmadıgı için büyük kızımın odasına koymuştum odada şuan sadece yatak ve elbise dolabı var elbise dolabını bile cıkarırdım koymaya müsait yer olsaydıcocugu cocuk odasında yatıramıyorum dıyor
dogru olan; evın duzenı karı kocanın aynı yatagı aynı odayı paylasmasıdır
cocugu odasında yatıramıyorsa 5 aya kadar yatakodasına alsın en azından
karı koca ayrı yatmasın
tuvalet masası evın duzenını saglamaz , hanımın odasını ayırması daha buyuk bı durum
cocuk olunca esler nıye bırbırınden ayrı yatarkı ?
ben elbıse dolabını cıkarın demedım netıcede
Aynen bende kıskanmasın oda benimle yatsın biraz sonra odasına yollarım dedim ama hala yanımda :)Doğumumdan 2 hafta kadar önce kızım galiba tuvaletine kalkıyordu ki düştü. Cenesinin al kısmı kesildi şifonyerin çekmecesinin ucu yüzünden. Estetik ameliyat falan oldu onda yanımıza aldık.
Doğumdan sonrada git demedik hiç kardeşim gelince benimle ilgilenmiyomusunuz diye düşünmesin istedik.
Özel hayat çok kısıtlı ama onlar mıtlu olsun, biz zaten birbirimizi sevecek yer buluruz illaki
oo baya sıkıntı...Bu arada yatak odama tuvalet masam bile sığmadı büyük kızın odasına koymuştum
bişeyler yapacağım artık çözüm üretmem lazım maşallah bebeğim uyuyor geç yatıyor sadece 12 gibi ama sabaha kadar uyansada emmek için karnı doğunca kaldığı yerden devam :) ama gündüz hiç uyumaz büyük insan gibi bizimkioo maşallah e ne guzel oyle sureklı uykudan uyandıran bebıs degıl
bı sekılde besıgı odaya sıgdırın derım
ıkısıde yanınızda olur daha rahat uyursunuz
zaten bıkac ay sonra dırek cocuk odasına gecırırsınız...
Kullanıyolar bizi anacım fena halde.4 yaşında benim büyük olan çok etkileniyo yada etkileniyomuş gibi yapıyo bilmiyorum.Aynen bende kıskanmasın oda benimle yatsın biraz sonra odasına yollarım dedim ama hala yanımda :)
tuvalet masam bile sığmadıgı için büyük kızımın odasına koymuştum odada şuan sadece yatak ve elbise dolabı var elbise dolabını bile cıkarırdım koymaya müsait yer olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?