Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.
kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamambirde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
canim sayet anlasiyorsan bence kv kal. ben evimi kapattim yatakodami alip kv ye yerlestim bile hem bebek hem gelen giden ev isi yemek hicccc ugrasamam daha isime gelir diye bebek toparlanir oyle tekrar tasinacagiz.
Ben şu açıdan bakıyorum. Hava sıcak olacak zaten doğum zamaninizda. Yani bebek merdiven inip cikmayla hasta olmaz da gelen misafirler sayesinde mikrop kapıp hasta olabilir. Yani azıcık durun kadın bir kırkını çıkarsın ya. Anlamıyorum bizdeki bu mantığı hemen koştur koştur bebek gormeye gidiliyor. Bebek kaçacak sanki...
zaten altlı üstlüymussunuz neden orada kalasınız ki?Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.
kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamambirde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.
KV fikirleriniz uyuşuyor mu benim hiç yıldızım barismadi can dese Çor geliyo bana hele bebeğime dokunacagini düşünmek bile beni sinirlendiriyo niye böyle oldum bilmiyorum bana çok baskı yaptı yanımda kal 40 gün diye ama istemedim belkide çok üstüme geldiği için böyle oldum çok soğudum nasıl tahammül ediyosunuz yada ben niye bu kadar tahammulsuzum resmen benim bebegimi benden kiskaniyo hiç istemiyorum çocuğuma dokunmasini
+1kayınpeder kayınlar falan yokmu, onların yanında nasıl rahat etceksin lohusa halinle. bide üstelik yeni doğum yapmışın yinede yukarımı çıkcan yemeğe, kendi evinşzde yiyin. in çık yapmamış olursunuz. bebeğin rahatını o kadar düşünüyosan evinde dur.
bence bunlar bebeği hasta edersiniz bahanesiyle, birlik oturmaya ortam yaratıyo. zaten yeme içme bir, bebek biraz büyüyüncede inmeyin aşağıya beraber yaşıyoruz ne güzel derler.
mis gibi kendi evinşz var, ne işiniz var her gün orda yemekte. bebek bahanesiyle kendi evinizi düzeninizi oluşturun
Genç babaya da iyi gelir anneciği başında,eş evlatta yanında,annem miss gibi bakıyor yavrumuza ee daha ne dersekayınpeder kayınlar falan yokmu, onların yanında nasıl rahat etceksin lohusa halinle. bide üstelik yeni doğum yapmışın yinede yukarımı çıkcan yemeğe, kendi evinşzde yiyin. in çık yapmamış olursunuz. bebeğin rahatını o kadar düşünüyosan evinde dur.
bence bunlar bebeği hasta edersiniz bahanesiyle, birlik oturmaya ortam yaratıyo. zaten yeme içme bir, bebek biraz büyüyüncede inmeyin aşağıya beraber yaşıyoruz ne güzel derler.
mis gibi kendi evinşz var, ne işiniz var her gün orda yemekte. bebek bahanesiyle kendi evinizi düzeninizi oluşturun
sukur ki kv bana arkadas ben ona arkadas gibi yanastim. annem sakin bana yuk olma dedi dogumum ha oldu olacak ankaraya ablama kacti bildigin :/ bana bildigin annem gibi bakiyo bu yuzden biz tasinma kararina kadar kv kalmak istiyorum :)
Bu işin sonu hiç hayırlı değil...Genç babaya da iyi gelir anneciği başında,eş evlatta yanında,annem miss gibi bakıyor yavrumuza ee daha ne derse
yaşının küçüklüğünden faydalanıyolar gibi, iyi niyet göremedim hiç. yaşınında söylememiş ama kaç ki 18 miGenç babaya da iyi gelir anneciği başında,eş evlatta yanında,annem miss gibi bakıyor yavrumuza ee daha ne derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?