Bebeğim doğunca kv'de kalmalimiyim.

canim sayet anlasiyorsan bence kv kal. ben evimi kapattim yatakodami alip kv ye yerlestim bile hem bebek hem gelen giden ev isi yemek hicccc ugrasamam daha isime gelir diye bebek toparlanir oyle tekrar tasinacagiz.

Zaten altlı ustluymussunuz gerek yok bence orda kalmaya.bebege bakabilirsin kendine güven bence.bir sıkıntı olsa zaten üst kattalar.gunduzleri sana gelir.ya da sen orda ol gündüzleri gece evine dön.misafir sana da gelse kv yardım etsin düzenini bozma derim

canim sayet anlasiyorsan bence kv kal. ben evimi kapattim yatakodami alip kv ye yerlestim bile hem bebek hem gelen giden ev isi yemek hicccc ugrasamam daha isime gelir diye bebek toparlanir oyle tekrar tasinacagiz.

KV fikirleriniz uyuşuyor mu benim hiç yıldızım barismadi can dese Çor geliyo bana hele bebeğime dokunacagini düşünmek bile beni sinirlendiriyo niye böyle oldum bilmiyorum bana çok baskı yaptı yanımda kal 40 gün diye ama istemedim belkide çok üstüme geldiği için böyle oldum çok soğudum nasıl tahammül ediyosunuz yada ben niye bu kadar tahammulsuzum resmen benim bebegimi benden kiskaniyo hiç istemiyorum çocuğuma dokunmasini

Ayy agzin bal yesin ya zaten yorgun ve gece uykusuzsun bide geldikleri yetmiyir gibi jer agizdan bi ses cikiyor....40 cikana kadar misafir kabul etme nokta

Merdiven inip çıkmayla kışın bile hasta olmaz ki zaten doğum yaptığınızda eşiniz gitsin tepsiyle yemeği alıp getirsin.kv yardımcı olma fikrinde samimiyse gelir evinizde bakar size.
İlk başta insan korkuyo nasıl tutarım nasıl bakarım diye sonra bi bakıyosunuz hoop prof.anne olmuşsunuz :))
Kendinize güvenin. Güveninizi birazda kv sömürmüş gibi geldi bana.
Sen taşıyamazsın sen tutamazsım diyip diyip alır kucağınızdan benden söylemesi.kal evinde

zaten altlı üstlüymussunuz neden orada kalasınız ki?

Bence altlı üstlü oturmanız bile saçma. Nasıl dayanıyorsunuz anlayamadım. Ben olsam asla oturmam ya mesafe şart ne olursa olsun. Aynı mesele iki taraf için geçerli bence ailelerden biraz uzak kalınmalı yoksa eni sonu sıkıntı çıkıyor. Ben de hamileyim biz Ankara'dayız. Hem eşimin hem benim ailem doğumu burada yapın burada kalın biraz dediler. Ama biz kabul etmedik bakmak isteyen gelir yanımda kalır evimden bir yere ayrılmam. Hem bence endişelenmeyin benim de ilk hamileliğim araştırıyorum okuyorum öğreniyorum yine de biraz benim de endişem var ama bir kaç göstermeye bebeği tutmayı yıkamayı öğrenirim diye düşünüyorum. Eşimle konuştum gelenler 2 haftadan fazla kalmayacak ben de zorlansam bile bebeğime kendim bakacağım. Evimde kocamla bebeğimle baş başa kalmak hakkım. Kaldı ki evim zaten küçücük. Doğuma kadar taşınamazsak ne yapacağım bilmiyorum yatak odamız küçücük bebeğimin yatağı asla sığmaz. Mecbur geniş odaya geçeceğim. Ama diğer odalar da salonla bağımlı yani evde misafir olursa çok zor olacak bizim için. O yüzden gelenler 2 haftadan fazla kalmayacak dedim.

Herkes ilk cocugunda acemidir. Ben olsam evimde kalirdim. Kv gelsin sizin yaniniza. Kucucuk bebekle baska bi evde ne yapacaksiniz.kendi evinizde duzeninizi oturtturun. Bisey olursa zaten altli ustlusunuz ne olacak sanki.ilk defa duydum genelde anneler kv ler gelir yardima. Siz niye gidiyosunuz

kayınpeder kayınlar falan yokmu, onların yanında nasıl rahat etceksin lohusa halinle. bide üstelik yeni doğum yapmışın yinede yukarımı çıkcan yemeğe, kendi evinşzde yiyin. in çık yapmamış olursunuz. bebeğin rahatını o kadar düşünüyosan evinde dur.
bence bunlar bebeği hasta edersiniz bahanesiyle, birlik oturmaya ortam yaratıyo. zaten yeme içme bir, bebek biraz büyüyüncede inmeyin aşağıya beraber yaşıyoruz ne güzel derler.
mis gibi kendi evinşz var, ne işiniz var her gün orda yemekte. bebek bahanesiyle kendi evinizi düzeninizi oluşturun

sukur ki kv bana arkadas ben ona arkadas gibi yanastim. annem sakin bana yuk olma dedi dogumum ha oldu olacak ankaraya ablama kacti bildigin :/ bana bildigin annem gibi bakiyo bu yuzden biz tasinma kararina kadar kv kalmak istiyorum :)

+1

Genç babaya da iyi gelir anneciği başında,eş evlatta yanında,annem miss gibi bakıyor yavrumuza ee daha ne derse

sukur ki kv bana arkadas ben ona arkadas gibi yanastim. annem sakin bana yuk olma dedi dogumum ha oldu olacak ankaraya ablama kacti bildigin :/ bana bildigin annem gibi bakiyo bu yuzden biz tasinma kararina kadar kv kalmak istiyorum :)

Ay ne güzel valla benim annemde çalıştığı için gelemicek en fazla 3 gün ama kV iyi huylu biri değil yani şanslı değilim keşke benimde kV iyi biri olsaydı

konu sahibi konuyıu açıp kaybolmuş :) bencede taşınmayın evinizde kalın 40'ınız çıkana kadarda misafir kabul etmeyin enfeksiyona en çok açık olunan dönem 10 dk bile çıksa insanların arasına herkes elleyip bırkalıcak çocuğu. ben hiç çocuğunu sakınan bir anne olmadım ama 40'ı çıkana kadar bebeğin mümkün olduğu kadar kalabalık ortama girmemesi taraftarıyım. hatta oraya taşınırsanız kaç kişi olacağınızda önemli. mesela kp iniz belki sigara içiyor gelip çocuğu ellicek elleme diyemiceksiniz. ufacık çocuğu şapur şupur öpecekler. benim kv ler gelip uyuyan çocuğu pat diye kaldırıp alırlardı o kadar sinir olurdumki anlatamam. zaten hamilelik falan hikaye en bombası lohusa psikolojisi karşındaki melekte olsa kaldıramıyorsun birçok şeyi sonra psikolojin bozulacak sütün etkilenecek. en güzeli çok düşünceliyse gelsin evini toparlasın yemek indirsin oldu bitti. 40'ından sonrada ağırlarsın misafirlerini evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…