Bebeğim doğunca kv'de kalmalimiyim.

Altlı üstlü oturuyormussunuz zaten, kayınvalidede kalmak da nesi? Oturun evinizde sakin sakin. Bazen kayinvalideler bal yedirmek, aşırı kalın giydirmek gibi o kadar saçma şeyler yapıyorlar ki bir şey olma ihtimali onlarla kalınca daha fazla.

Sezeryan dogurmama ragmen 11 gun sonra yanimda kimse yoktu cok daha rahat oldum acikcasi. Ben de hic bisey bilmiyordum ogrendim. Kirki cikana kadar birileriyle kalma olayi bana gore degil her kafadan bi ses cikiyo. O zaman daha kotu yani.

otur oturduğun yerde başına bela mı arıyorsun. nasılsa onlar gelirler. bir katla çocuğa senaryolar yazmayın ya hiç birşey olmaz.

Bence gitmeyin zaten hemen yakınmış bişey olursa cagirirsiniz..
Lohusa halinizle orda rahat edebilecek misiniz bence düşünün
Bi de bebeğe bi rutin oluşturmanız ilerde daha kolaylık sağlar bence kendi evine alissin bebekcik sağlıkla büyütün insallah

İki oğlumada eşim ile birlikte tekbaşımıza baktık üstelik ikiside sezaryen ile doğdu. Bence kendi evinde rahat rahat kendin bakabilirsin, misafir içinde herhalde bir çay ve ikramlık hazırlayabilirsiniz

Eger ailenden kalacak yardim edecek kimsen yoksa ve kv sorunlariniz yoksa bence kalmalisin insaar sana yardim etmek istiyor küçük olmanla alakali degil herkes icin lohisalik donemi zor olur bebek kendi evine alissin diyosun daha anlamaz o sen kv de kal ve kendini toparlayinca evine inersin

Gece kendi evinizde uyuyun, gündüz ilk günler alışana kadar orada geçirebilirsiniz. Zaten altlı üstlüymüşsünüz havalarda ısınıyor neden üşütsün ki bebek??

Dogumdan sonra o kadar yorgundum ki... onume hazir gelen yemegi bile yemekte zorluk cektim ilk hafta. Bir sorununuz yoksa kalin kayinvalidede. Benim abimin esine de bana da dogum sonrasi hep annem bakti cok rahat ettik

Hayırlı uğurlu olsun.
Evlenmeyi biliyosan eger küçük değilsin.
Otur evinde çocuğuna kendin bak kendi kokuna evine alıştır.
Evini yemeğini ayırman bu saate kadar bile geç kalmış.
Önce evini
Sonra mutfagını
Sonra çocuğunu benimse!
Kendi kuralların çerçevesinde çocuğunu yetiştir.
Sen anne oluyosun artık dik dur.
Abla tavsiyesi.
Sonra çocuğun evinide bilmez senide tanımaz senin krallarınıda tınlamaz geç kalmış olursun.

ya aksama dek kayyum validede oturup, aksam yatmaya eve inmek niye bir cozum degil? alti ustu merdiven inip cikacaksiniz.

Zaten beraber yiyip iciyorlarmis,lohusayken toplayana kadar kalmasın da ne gibi bi sorun olabilir ki..Herkes ben kendim baktım ettim demiş, sizin imkanınız varken yardım etsinler ne zararı var.en olmadı ben artık topladım der cikarsin evine

Kesinlikle kalmalısın ama sonra sütün yetmiyor, bu çocuk aç,bu çocuk niye ağlıyor, ben emzireyim diye bık bık edip seni depresyona sokarsa karışmayız

Altli ustluyseniz orda kalmak garip apartmanda bir ust kata cikarak cocuk usurturmu ya sokaga cikmiyorsunuz geceleri zaten anne babanin yaninda oluyor cocuk onlarmi bakicak ozamanda..ben tercih etmezdim kendim ugrasir bakarim ama yinede gitmem hem bakanlar nasil bakmis tek basina

Aslında hayır demek için geldim ama okuyunca evet diyorum. Gelen giden kv ye gelir birden çıkar. 1 ay içinde toparlanırsın da.. sende yatarsın, çocuğunla ilgilenirsin. Kv ye yardım etsen bile bütün evin sorumluluğu ile bir olmaz
Yanına annen gelecek olsa iş değişirdi ama o da yok diyorsun. Sıkıntı yapma kendine.. bebeğine konsantre ol. Bu günler de geçecek. Sonra da havalar ısınır.

Ama baktın sana sıkıntı veriyor evin uzak değil çıkarsın evine..

Kendi eviniz gibi rahat olmaz sizi seven dusunen yaninia gelir iyi hos gecede esiniz olacak yaninizda pisman olursunuz kpeder kayinlarda varsa nasi lohusa bi kadin rahat eder ben evimde kalcam beni dusunen seven gelir. Esim ddi annemde kalalim 40ina kadar die kabul etmedim etmem de 2 kaynim kpeder kaynanam. Rahat banyo bile yapamazsin.

Kvdemle altli ustlu olan sanssizlardan biride benim acikcasi bu durum hic hos degil burda evlenecekler varsa uzakta otursunlar

Taş yerinde ağırdır derler. Altlı üstlü sorun olmaz bebek icin sarar sarmalar iner cikarsin. Iyiyken kötü olma. Yaşın küçükken gebe kalmayı ögrenebildiysen bebege bakmayida öğrenirsin merak etme:) hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…