Eger ailenden kalacak yardim edecek kimsen yoksa ve kv sorunlariniz yoksa bence kalmalisin insaar sana yardim etmek istiyor küçük olmanla alakali degil herkes icin lohisalik donemi zor olur bebek kendi evine alissin diyosun daha anlamaz o sen kv de kal ve kendini toparlayinca evine inersinMrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.
kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamambirde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.
kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamambirde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?