bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki

Son düzenleme:
senden özür diliyorum ama, ohaaaaaaaaaa bu ne vicdansızlık ya o kadar sinir oldum ki şu halde bişi demek istemiyorum sanada bebeğine de acı çektirmeye hakkı yok! Allah yardımcın olsun, eşine de akıl, fikir ve vicdan versin diyorum ..

progestan düşüğü sadece %12 azaltırmış. sen üzülme canım Allah o bebeğe ömür verdiyse karnında yaşar büyür ilaca gerek kalmadan. ancak daha yeni gebeyken böyle olması hiç hoş olmamış. çünkü hamilelik oldukça uzun ve meşakatli bir yol. eş desteği şart. umarım Allah eşinede evlat sevgisini verir. Sen içini rahat tut. pozitif düşün iyi şeyler olsun.

niye cocuk istemiyor eşin ? bir nedeni mi var??

ama belim ve kasıklarım ağrıyo yani bu vicdansızlığı düşmanı bile yapmaz insanın

daha erkenmiş gezip tozacakmış insanlar 4-5 yıl sonra yapıyomuş falan falan allaha havale ediyorum onu

o bebeğin vebalini alrısa üstüne rabbim affetmez onu !! rabbime havale et canıım ve dualarını eksik eyleme hiçbir zaman. Allah'a sığın.

ayrıca kızma ama ne kadar vijdansız gezme meraklısı sorumluluk almaktan korkan bir kocan varmış senin ya... ayyyyyy dağlara taşlara !!!

vay be inan şaştım kaldım.ben ve eşim 4 senelik evliyiz ilk iki sene gezip tozalım diye olsun istemedik gerçi olsa seve seve doğururdum.ama işte allah bu ya şimdi de vermiyor.ne acılar cekiyoruz eşimle.allah eşine evlat sevgisi bahşetsin inşallah.üzüldüm çok senin adına canım.kimine verir istemez kimine de hiç vermez

daha erkenmiş gezip tozacakmış insanlar 4-5 yıl sonra yapıyomuş falan falan allaha havale ediyorum onu

şimdi ağzımı açtıracaktaa iştee sitedeyim açamıyorum... yaparken iyiydide çocuk tutuncamı gezcek tozcak oldu.. adam gıbı onlemını alsaydı madem.. o istemediği çocuk için yıllarca ugrasanlar ver be vizdansız adam... gezmek tozmak fani şeyler.. bu dünyanın öbür tarafıda var.. çocuk aldırmak ( hastalık dışında) o kadar günah ki... gezdirirler onu öteki dünyada sen hiç canını sıkma canım.. sakın deıdklerıne kulak asma senin evladın o... git gönder çevrenden birini aldır ilacı sakla iç sende... bile bile çocuk düşürttütülürmü canım bu nasıl zihniyet... valla canım allah sana sabır versin ne diyeyim.. hamileliğin boyunca cok cekersin sen bundan..

Allah yardımcınız olsun
5 senedir bebek için uğraşan biri olarak kocanıza çok kızdım
İnşallah bebişinizi sağsalim alırsınız kucağınıza
Allah eşinizede akıl fikir merhamet versin

haklısın canım neyine kızayım ki çok haklısın allah eşin hayırlısını versin bu hamile halimde beni ağlattı ya allaha havele ediyorum ondan başka kimim var ki

arkadaşa katılıyorm rabbim yardımcın olsun

Bebeğiniz hayırlı olsun.
Eşiniz istemiyor diye canınızı sıkmayın .Umursamayın.Sancilanmanız gerginlıktendir,
Allah bebeğinizi sağlıklı görmeyi nasip etsin.
Eşiniz istediği kadar karşı koysun ,Allah nasip ettiyse olur.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun
5 senedir bebek için uğraşan biri olarak kocanıza çok kızdım
İnşallah bebişinizi sağsalim alırsınız kucağınıza
Allah eşinizede akıl fikir merhamet versin

öyle olmaz mı hep !

rabbim gerçekten bebek isteyeni sınar... böyle istemeyen adamlara da ( sözüm meclisten dışarı ) bol keseden verir... günaha girmeyeyim... dualarım sizinle... dilerim en yakın zamanda bebek haberini alırız sizden de

offff canım ya,çok üzüldüm.eşinle de sorunların vardı galiba.hayırlısı neyse o olsun inşallah

Birşey demeden,geçmiş konularına baktım

Bu adamla zor....

Oncelikle ALLAH esine akil fikir ve merhamet nasip etsin...

Goz gormeyince herhalde kendini katil olarak gormuyor!!!!!!!!!!!

Canim o bebegi ALLAH sana nasip etmis. Sende tek basina yapmadigina gore esinin laf soylemeye hakki yok!

Madem 4-5 yil gezip tozacakti akli nerdeydi???

Rabbim bebegine uzun bir omur nasip etmisse, bu dunyada yiyecek ekmeyi var ise esin istedigi kadar saklasin haplarini bunun onune gecemez.

Sen yinede tedbirini al durumu doktorla paylas sana tekrar bir recete yazsin sende esinden gizli gizli al haplarini.

Eger bebegin dusersede bunu hayra yor olur mu? kendini asla suclu hissetip kendini yipratma.

ALLAH sana sabir versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…