kızlar ilacı alıcam ama pazartesi alabilirim ancak yarın evde çünkübenim bu aileden nedir çektiğim bilmiyorum rabbim yanımda olsun yeter benim tek ailem rabbim ondan başka kimsem yok o istemiyodu ben iki ay falan korunmadım çoçuğum olmayacak sanıyodum bişe olmaz demiştim sonra durumu açıkladım bişe olabilirdi ama bn sana işe olmaz dedim diye bu arada adetime bi kaç gün vardı sonra adet tarihim üç gün geçikti biz o zamanlar da bişi yaşadık ve geç döllenme olmuş yani mucize ben adet tarihim 3 gün geçikten sonra hamile kalmışım . annesine söyledim siz bilirsiniz dedi o dinine düşkün namazını niyazını hiç kaçırmayan kadın bi cinayete göz yumdu yani kızlar bi allahım var ondan başka hiç kimse yardım edemez zaten annesi hamile olduğumu öğrendiğindede hiç sevinmemişti bu haber onu mutlu etmiştir eminim
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki
kızlar ilacı alıcam ama pazartesi alabilirim ancak yarın evde çünkübenim bu aileden nedir çektiğim bilmiyorum rabbim yanımda olsun yeter benim tek ailem rabbim ondan başka kimsem yok o istemiyodu ben iki ay falan korunmadım çoçuğum olmayacak sanıyodum bişe olmaz demiştim sonra durumu açıkladım bişe olabilirdi ama bn sana işe olmaz dedim diye bu arada adetime bi kaç gün vardı sonra adet tarihim üç gün geçikti biz o zamanlar da bişi yaşadık ve geç döllenme olmuş yani mucize ben adet tarihim 3 gün geçikten sonra hamile kalmışım . annesine söyledim siz bilirsiniz dedi o dinine düşkün namazını niyazını hiç kaçırmayan kadın bi cinayete göz yumdu yani kızlar bi allahım var ondan başka hiç kimse yardım edemez zaten annesi hamile olduğumu öğrendiğindede hiç sevinmemişti bu haber onu mutlu etmiştir eminim
Neden ağlıosun ki kendine yazık etme herşey senin elinde bebeim kendini ve bebeğini düşünkimselere anlatamıyorum ki derdimi burdan başka boğazım da düğümleniyo sözcükler basiretim bağlanıyor bilmiyorum hamileliğinde etkisi var mı ama ben ölmek istiyorum hep ağlıyorum bide bebğim olacağını üç kişi rüyasında görmüş üçüde erkek olarak görmüştü
kimselere anlatamıyorum ki derdimi burdan başka boğazım da düğümleniyo sözcükler basiretim bağlanıyor bilmiyorum hamileliğinde etkisi var mı ama ben ölmek istiyorum hep ağlıyorum bide bebğim olacağını üç kişi rüyasında görmüş üçüde erkek olarak görmüştü
Burada, ilacı alıp içmekten daha önemli olan durum; eşinin bu vicdansızlığı yapması.
Eşinin canının acımasına rağmen aldırmaması, masum yavruyu hiçe sayması..İlaç alınıp içilirde, ya sonrası ?
kusura bakmayın ama hem anlaşamıyorsunuz aile olmayı becerememişsşniz sevgisizliğin sayğısızlığın olduğu bi aileye bebek dünyaya getirmeye hakkınız yok ,sırf annelik egolarınızı tatmin etmek için çocuk yapıyorsunuz.
merhabalar .eşimle 5 yıllık evliyiz ve .uzun süreli bir flört dönemimiz oldu..bir bebeğim var .bebeğim olduktan sonra hem iş ,hem koca depresyona girdim.eşimle soğuduk birbirimizden.
eşim soğuktu,hep yorgundu,konuşmazdı sadece tv ölü gibi..ne el ele tutşma ne öpüşme ne sarılma.çocuğa alışamadı geçici bi dönem ddim
eşimin çok yalanını yakaladım.büyük yalanlar..msnde yakalananlar..güvenim sarsıldı bende sürekli arardım,nerdesin ne zaman gelirsin..buna gelemedi eşim bi gün yeter dedi bitsin gelemeyeceğim sıkmalarına..meğer eşim iş yerinden bir kıza aşık olmuş kızın erkek arkadaşı var sadece arkadaşı olrak görüyor.ama eşim facete iletilerde aşk şarkıları,kızı face eklemiş.daha beni eklememişti.zaten çocukta istemiyodu zorla gibi bişi oldu.nese hergün tıraş olmalar,duş almalar,hergün bi kıyafet..sürekli kıyafet alıyo..yüzüğünü çıkardı,aşk şarkıları şiirler..
durumu anladığımı söyledim yok öyle bişey diyo inkar ediyo.sayıkladın dedim evet hoşlanma olmuştu ama senin yüzünden beni çok sıkıştırdın falan filan.eşim serbest kalmayı seven bi insan.içsin,gezsin bekar arkadaşlarıyla,bara gitsin ama çok değil ayda bir o da ben sıkıyom diye..sıkmasam ...
evde hiç konuşmuyoruz desem yeridir.resöi çocuk hakkında birkaç soru sorar o kadar.cinsellikte uyku arasında yüzeysel.
nasıl bir durum?? geçici bir heves midir yoksa...
Merhaba, benim de yardıma ihtiyacım var, ne olur cevap yazın.. 7.5 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim..bir de 5 yaşında kızım var..Eşim ikinci çocuğa çok sıcak bakmadığı halde benim isteğimle oldu..Zor bir hamilelik süreci geçirdiğim için hamilelikle birlikte eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık.. Hamileyken bir gün eşimin telefonuna bakmak istediğimde şifre koyduğunu gördüm, eskiden telefonu eve geldiğinde masanın üzerine veya başka herhangi biyere koyar, umursamazdı ve ben de arada bir bakardım o uyurken falan (belki yanlış bişey ama yapıyordum), hiç bişey bulmazdım tabii.. Bu yüzden telefonuna şifre koymasına bir anlam veremedim ve sorduğumda işyerinde masasının üzerine bırakıp fabrika içine girdiğini ve bu yüzden şifre koyduğunu söyledi... Bu olay böyle kapandı ama bu arada eve geldiğinde telefon hep sessizde oluyor ve cebinden çıkarıp hiç ortalık biyere koymuyor telefonu..
Bebeğim doğduğundan beri de yine cinsel hayatımız pek normale dönmüş değil.. çok yaramaz ve uykusuz bibebek olduğundan beni çok yoruyor ve eşim de bu nedenle zaten çok yorgun lduğum için bana pek yaklaşmıyor..
Geçenlerde eşimin face de bir kadınla ilgili bi video izlediğini grdüm ve çok sinirlendim..bana yaklaşmadığını, internette bu tür şeylere baktığını, çok üzüldüğümü söyledim..O da merak edp açmaya çalıştığını ve açamadığını söyleyerek kendni savumaya çalıştı..kendi face şifresiyle girerek nasıl videoyu açmaya çalışıp açamadığını göstermek istedi.. o arada bilgisayarı benim yanımda bırakıp ayrıldı odadan..O arada benim kafama dank etti, çünkü face şifresni bilmiyorum normalde, hazır onun sayfasındayken mesajlarına falan bakayım dedim..Bakamadan gelip bilgisayarı almak istedi, onun da kafasına dank etti tabi..Ben de vermek istemedim ve bakıcam mesajlarına diye ısrar ettim. vermezsem bilgisyarı kıracağını söyledi ve kırdı...evet gerçekten kırdı yanlış okumadınız...
Bu kadar şüpheci olduğum ve sürekli kurcaladığım için çok sinirlendiğini ve bu yüzden kırdığını söyledi ama ben kesin bişeyler sakladığını düşünüyorum..Bu arada bunlar dışında herhang bir şüphe duyabileceim bi olay yaşamadım, yani eşim genelde işi dışında evde olan ve sürekli bizimle vakit geçiren biri..
Sizce gerçekten bişeyler saklıyor mudur, fikirlerinize ihtiyacım var..
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?