bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah yardimcin olsun canim kendi ailene siginsan olmaz mi

Sizi üzmek istemem, ama kocaniz istemedigi halde sirf siz istiyorsunuz diye hamile kalmaniza anlam veremiyorum.
Sonucta evlilikte, ebeveyinlikte iki kisilik bir sorumluluk, cocuk sahibi olmak icin yanip tutussaniz bile
eger esiniz istemiyorsa hamile kalmaya hakkiniz yoktu (tabi planli bir sekilde hamile kalmadiysaniz baska).
Cünkü cocuk sahibi olmak istemeyen erkek ya cocuk sahibi olmak icin hazir degildir ya da karisiyla bir ömür gecirmek
gibi bir istegi yoktur.
Actiginiz bir baska konuda da esinizin uygunsuz sitelere girdiginden, cinsel olarak size ilgisizliginden bahsetmissiniz,
sizce böyle bir adama ne kadar güvenebilirsiniz?
Sahsen kürtaja karsiyim ama sunuda yazmadan edemeyecegim, (yazdiklarinizdan yola cikarak) bu adamdan ne size koca
ne de cocugunuza baba olur.
Ileride kucaginizda bir bebek ile ortada kalmak istemiyorsaniz bu cocugu dogurma konusunu bir daha düsünün.

kimselere anlatamıyorum ki derdimi burdan başka boğazım da düğümleniyo sözcükler basiretim bağlanıyor bilmiyorum hamileliğinde etkisi var mı ama ben ölmek istiyorum hep ağlıyorum bide bebğim olacağını üç kişi rüyasında görmüş üçüde erkek olarak görmüştü

canım yaşın daha çok küçük ve hamilesin seni kırmak istemiyorum ama adam sana henüz çocuk istemediğini söylemiş,erken demiş..senede hamile kalmam diye korunmamışsın..bu nasıl bir mantık tatlım ya,bak şimdi nelerle boğuşmak zorunda kalıyorsun.ama bu konuda k.valideni boşuna suçlama,cinayete falan göz yumduğu yok.kadın siz bilirsiniz demiş,aldırın dememiş.olan olmuş,ortada bir can var pztesi git al ilacını.o güne kadar da yat dinlen.iş falan yapma sakın.

Neden ağlıosun ki kendine yazık etme herşey senin elinde bebeim kendini ve bebeğini düşün

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama hem anlaşamıyorsunuz aile olmayı becerememişsşniz sevgisizliğin sayğısızlığın olduğu bi aileye bebek dünyaya getirmeye hakkınız yok ,sırf annelik egolarınızı tatmin etmek için çocuk yapıyorsunuz.

ağlayınca sorunlar çözülecek mi? bebeğini daha çok üzüyorsun yapma.İnşallah Allah gönlüne göre versin,belki oğlun olur bilinmez.benim rüyamda görüdüğüm çıkmıştı mesela

Burada, ilacı alıp içmekten daha önemli olan durum; eşinin bu vicdansızlığı yapması.

Eşinin canının acımasına rağmen aldırmaması, masum yavruyu hiçe sayması..İlaç alınıp içilirde, ya sonrası ?

nıye aglıyorsun ki madem eşin net istemıyordu cocugu yaptınız sabırlı davran kendını yıpratmadan dogur bu cocugu eşin hep böle olacak sonucta ilerde sen cocuk söle yoruyo dedıgınde de yalnız kalacaksın. eşin gezmelere gıtcek sen yalnız bakıcaksın isteyen adamlar bıle gece kalkıp bakmaz kı ıstemeyen adam gece kalkaar bakarmı yanı

sonunu düşünen kahraman olamazmış :)...her anne de bir kahraman olduğuna göre bu kızcağızda tek başına çabalayıp duracak ama belki eşi bebğini görünce vicdana gelir.şu anda hazır olmadığı için bu tepkileri veriyor olabilir.ama İnşallah herşey yoluna girer,iki tafar da hatalı ama o minik canın suçu yok..

Allah herkese; merhamet, acıma duygusu, sevgi ve vicdan versin... Bu topicten bunu anlıyoruz..

Allah sana sabır versin canım, böyle merhametsiz insanlarla yaşamak çok zor.. Bebeğine de yazık olmaz inşallah

yazmayayım dedim ama dayanamıycam..evet kızcağız bir hata yapmış ama birşeyi de söyleme üslubu olur değil mi? hamile bir insana da böyle pat diye söylenmez ki bu sözler.

canım Allah o bebeğe ömür vermişse zaten ilaca gerek kalmadan doğar..
ilaçlarımızı kullanmamız lazım tabi, progestan bende kullandım ama düşen çocuğu önleyemedim..yani nasip değilmiş
ayrıca progestan ucuz bir ilaç..eşinden gizli alıp kullanabilirsin..
ama hepsinden önemlisi Allah o bebeği hak etmeyen kocana merhamet nasip eylesin..

eşin çocuk istemiyormuş kazayla da hamile kalmamışsın..
yani bunu isteyerek yapmışsın...şimdi güçlü olup sonuçlarını görmen ve sabretmen gerekiyor

o zaman öyle davran lütfen kararlarının sorumluluğunu al neden ağlıyorsun?

sen istemişsin olmuş...hem de kocana rağmen bunu göze alabilmişsin sorun ne o zaman?

bundan 2 yıl sonra kendini nasıl bir hayatın içinde düşündüğünü merak ediyorum ben...

sihirli değnek de yok ki elimizde dokundursak da eşin vicdana gelse..

Asagidaki iki arkadasin bir ortak noktasi var, o da eslerinin cocuk istemedigi halde cocuk sahibi olmalari.
Halk arasinda cocuk olunca sorunlar cözülür seklinde bir inanis var ve maalesef yanlis bir inanis.
Cocuk kötü giden bir evliligi iyilestirmez, güzel giden bir evliligi dahada güzellestirir o kadar.
Her kadinin anne olmaya hakki var evet, ama her cocugunda anne babanin mutlu huzurlu bir sekilde
yasadigi bir ailede büyümeye ihtiyaci var.
Eger evlilikte bir sorun varsa, önce o sorunu cözmeli ondan sonra cocuk sahibi olunmali.
Aksi halde hic kimseye birsey olmuyor, sadece tek kanatla ucmak zorunda kalan bir cocuk daha dünyaya geliyor.

Allah'ım yardımcın olsun.Bebeğini sağlıkla kucağını almaya nasip etsin.
Eşinin yüreğine de babalık duygusu versin.Ne diyeyim çok zor.
İnsan bu zamanda destek bekler millet mutluluktan havalara uçar.
Senin eşin sorumluluk alacak karakterde değil belli ki özgürlüğü gezip tozması daha mühim onun için..

kimi bulamaz kimi bilemez dedikleri bu olsa gerek yahuu senelerce doktor doktor gezip çocuk sahibi olmaya uğraşanlar var rabbim vermiş bir melek şükretmesi gerekli ızkıyla doğup eve neşe getirir kokusu hissi bi başka inşallah birşey olmaz yavruna sağ salim kucağına alırsın inşallah.

çok vicdansızmış yani eşin.... ama tek taraflı kararla bebek sahibi olunmazki, 9 ay boyunca eşin hep böylemi yapıcak sana? Allah korusun bebek büyüdükçe bi sorun olursa tek başına eşinin desteği olmadan nasıl kalkarsın,,,,konunun tamamını okumadım kazaylamı hamile kaldın? o bebeğe yazık içim acıdı tutunmaya çalışıyo belkide suan,etrafında yakınlarında kimse yokmu? eğer kalkmaman gerekiyosa gizlice söyle sana progestan alıp getirsinler... ama böyle olmaz aldıramazsın kıyamazsın o bebişe sonuçta,eşine bu yaptıgının ne kadar günah olduğunu anlatmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…