bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım benim yaaa... gerçekten çokk üzüldüm. umarım allah bebeğini sana bağışlar.

Allah korur bebisi tatlım git eczaneden al iç söyleme ona sakla aglayip kendinide bebiside uzme moralini yüksek tut sanırım yasınızda daha genc esın olgun bı adam gibi durmuyor anlattığına göre bir laf var kadınlar hamile kalınca anne olurlar erkekler bebeğini kucağına alınca baba olurlar o yüzden senin olgun davranman lazım bebis için en önemli şey moral Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

tatlım kayınvalidenin bundan haberi var mı ? ona bir danışsan hani aile ilişkilerinizi bilmiyorum ama destek cıkarlar mı ki sana ?

siz bebek kararını ortak almadınız mı,korunmadığını eşin bilmiyor muydu? yoksa ondan habersiz mi hamile kaldın? eşin ilacı saklıyor,peki sen ne yapıyorsun? oturup ilacımı sakladı,bebeğim düşecek diye ağlıyorsun sanırım.elin ayağın tutuyor git bir doktora tekrar yazdır ilacını.öyle bir eşe ben olsam neler yapardım ama acımasız yorumlar yapmak istemiyorum.

eklemeyi unutmuşum,k.validene falan anlat durumu,belki oğlunu yola getirir.Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
allah eşinin yüreğine vicdan koyar inş

Oncelıklee Allah yar ve yardımcın olsun...
Oncekı konularından hatırlıyorum senı ve zaten sorunlu bır evlılıgın vardı...Esın ılgısızdı,kayınvalıden cadı bırıydı (Senın tabırınle)hatırlıyorum...
Sımdı esının bu son yaptıgına ne demelı ? Hıc sasırmadım acıkcası cunku beklenmedık bır hareket sergılememıs...
Yazacak o kadar cok sey var kı yazamıyorum ne yazık kı ayrıca yazsam da elıme bırsey gecmeyecek...
Sımdı senın yapman gereken tek sey ılacı bır sekılde temın edıp sadece senın bıldıgın bır yerde bulundurup gızlıce kullanmak...
Sen zaten yanlıs hatırlamıyorsam bundan 1,5 ay once de hamıle olmak ıstedıgını bızlerle paylasmıstın ve elıne bu guzel fırsat gecmısken esını vs... kımseyı takma bebegıne sahıp cık son olarak da uzulme sakın

canın diğer konularınıda takip ettim.eşin ve sen kaç yaşınızdasınız bilemiyorum ama eşin daha evliliği idrak edememiş bana göre hala oyun gibi geliyor ona yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık evliydiniz değil mi ?

ayrı bi cins kocan var sanırım canım
ama sen hiç sıkma canını Rabbim ona can verdiyse
yaşayacak ömrü varsa o seni bırakmaz tatlım Allahın izniyle inşallah...
o istediği kadar saklasın dursun canım
sen dua et Rabbim sağlık sıhhat versin yavruna ve sana canım

Canim cok uzuldum okuyunca yaziklar olsun esine millet o evladi bulmak icin ne yollardan geciyor ne acilari gogusluyo rabbim ona vermis bu guzelligi kiymetini bilecegine yaptigina bak

umarim bebegine bisey olmadan tamamlar ve kucagina alirsin rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin kocan haketmiyor o yavruyu ama anne olmak senin en dogal hakkin annenlere falan gitsen tehlike gecene kadar ilacini alirsin orda olmaz mi

bu nasıl bi vicdansızlık sizin canınızdan bi parça o
nasıl sessiz kalabiliyorsunuz
gezip tozma şimdi mi aklına gelmiş bebek olma aşamasında aklı nerdeymiş
yoksa planlı değil mi ama diğer konuna baktım hep bebekle ilgili konular
lafın geçmiyorsa kocana ben olsam bu aşamada ailesine haber verirdim göz göre göre cinayet bu

Öncelikle eşine kendi saglıgınıda riske atıyor olabilecegini anlatman gerek kesinlikle. Yaşlarınızı bilmiyorum ancak eşim ilacımı saklıyor içemiyorum lafı bana tuhaf geldi bak açıklıyım nedenini. Sonuçta sen çalışıyormusun bilmiyorum ancak bu adam sonuçta gün içerisinde işe gitmekte. Yani yeni bir ilaç alıp gün içerisinde içme şansına sahipsin. Yani o vermiyor ben içemiyorum bahanesi senin çabanın olmadıgının göstergesi sadece. Beni yazılarımdan tanıyanlar bilir genelde kişinin yerine koyar kendimi ve ahkam kesmemeye çalışırım. Ama yeterince çaban oldugunu düşünemedim açıkçası. Kaldı ki çocuk istemeyen ve düşmesi için bir ilacı saklayan erkek korunmak için ya önlem alırdı yada doğum kontrol ilacı alıp eşine kendi eliyle içirirdi.

KIsacası anlayamadım olayı beni mazur gör. Ama bir öneri istersen bu durumda aile büyüklerinden bu konuyu eşinle konuşmalarını iste. Kızımızın saglıgını riske atarsın sözü eşine geri adım attırı sanırım saygılarımla..

Biraz ağır kaçacak ama madem çocuk istemiyordu korunsaydı beyfendi.
Herkes kendi zevkini düşünüyor yaa.
Bir can var ortada ve insan müsveddesi gezmek için katil olmayı kabul ediyor.
Hadi onu geçtim tehlikeli işler bunlar aşırı kanamanız olsa sağlığınıza birşey olsa kim verecek hesabını.
Çok kınıyorum gerçekten. Allah ıslah etsin. Yazık çok yazık.

Bu aile sana daha ne kadar çektirecek merak ediyorum hayretle takip ediyorum

allah vıcdan merhamet versın ne dıyım
receteye yazdıramazsanda kendın al
bende kullanmıstım cok pahalı bısey degıl dıye hatırlıyorum:26:

Bu ne vijdansızlıktır ayıp günah ya ona eş demek haksızlık bence çok üzüldüm madem çocuk istemıor nie evlenmiş yuva kurmuş saçmalık o işi yapmaya gelince yapıo ama istememe giby bi lüksü yok. Allah o yavrucağa can vermişse vardır bi hayırı. Hem anlamıorum bu adam başınızı mı tutuor ilaç içmeyeceksin die işi gücü yok mu yahu ona ilaçları attım diyin gizli için çok zor bişy deil

Son düzenleme:
yaa sabırr ya insanlar olmuyor diye servet harcıyor eşinizin yaptığına bak.RABBİM aratmasın demiyorda .valla yazık çok üzüldümm sonra aramaz inşallah.o istenmeyen çocuklar bir şekilde dünyaya geldiğinde onları istemeyenlere karşı merhametli oluyorlar ALLAHIM el üstünde geziyorlar ..yazık çok üzüldüm.siz bir şekilde ilaçları içmeye devam eden ne yapın edinn bunu yapın

ya arkadaşlar kızımız daha 19 yasında.diğer yazılarını da takip ediyorum .anladığım kadarıyla kızımız erken yaşta daha kızlığını bile yaşayamadan aşık olmuş ve evlenmiş.eşinin yaşını bilemem ama daha nişanlıyken bile eşi ilgisiz ve ailesi özelliklede kayınvalidesi sorunluymuş.açıkçası arkadaşımıza değer vemeyen bir ailesi var.daha 6,5 aylık evliymiş.bence bebek istemekte de acele etmişsin canımcım.ama allah sna bunu nasip eylemiş.bende 3 senedir bebek isteyipte sahip olamayan biri olarak eşini çok kınıyorum.dediğim gibi daha evliliği aile kavramını idrak edememiş eşin.benim anladığım bu tatlım.sen kendini üzme bence.bir şekilde o ilacı tedarik edebilirsin.eğer sgk lı isen.ama değilsen de para ile alıyorsan annenden yardım etmesini isteyebilirsin.en azından eşinle konusmalarını iste.

kızlar ilacı alıcam ama pazartesi alabilirim ancak yarın evde çünkü benim bu aileden nedir çektiğim bilmiyorum rabbim yanımda olsun yeter benim tek ailem rabbim ondan başka kimsem yok o istemiyodu ben iki ay falan korunmadım çoçuğum olmayacak sanıyodum bişe olmaz demiştim sonra durumu açıkladım bişe olabilirdi ama bn sana işe olmaz dedim diye bu arada adetime bi kaç gün vardı sonra adet tarihim üç gün geçikti biz o zamanlar da bişi yaşadık ve geç döllenme olmuş yani mucize ben adet tarihim 3 gün geçikten sonra hamile kalmışım . annesine söyledim siz bilirsiniz dedi o dinine düşkün namazını niyazını hiç kaçırmayan kadın bi cinayete göz yumdu yani kızlar bi allahım var ondan başka hiç kimse yardım edemez zaten annesi hamile olduğumu öğrendiğindede hiç sevinmemişti bu haber onu mutlu etmiştir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…