- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi VuslataDair
-
İnsanların acısı size eğlence malzemesi mi oluyor?senin kocan çıkmış senden kızım..anla artık..
bu adam iflah olmaz..
muhtemelen değişti diye hemen 3.ye hamile kaldın:) ödüllendireyim dedin adamı.
elin karılarıyla gezdi tozdu ama olsun bana döndü ya dedin.
ama yanıldın..
bence kocan fırsatını bulduğunda seni boşayacak bence sen buna hazırlıklı ol..
onun sizle pek işi kalmamış artık..
yurtdışına tamamen yerleşmeyi düşünüyor o ..ama siz olmadan tabii..
KK da birisi demişti dersin..
Allah hakkında hayırlısı versin bundan sonra güzel günlerin olsun..ne diyim.
yazmamak için gayret ediyorum çünkü benim hatırlamak istemediğim ama unutamadığım zamanlar.
ama böyle konuları görünce dayanamıyorum.
hayat zor ama mutsuz olmak daha zor.
anne olmadığım için sen sus diyorlar bazıları.
33 yaşındayım ve bekarım , hep yanlış ilişkiler yaşadım.
ve evlenmedim.
hayatımda en cok istediğim bi kız çocuğu iken evlenemedim.
çünkü mutlu evliliklere hiç inanamadım.
yazacak çok şeyim var ama susmak en iyisi.
rol modelliğini üstlendiğim yeğenimi kitap fuarına götüreceğim.
Böyle çok sıkı sarılmak, bir daha bırakmak istemedim. Müsade varmı ?
İnsanların acısı size eğlence malzemesi mi oluyor?
Renklendirdiğim cümleleriniz ne kadar çirkin...
İçinizdeki huzursuzluğu buradaki çaresiz insanlara saldırarak bastırmayın!
Ayıptır...
minik depresifin yazdıklarını görünce gözlerim doldu. biz de aynısını yaşadık
benm babam hep satırla gezdi evde. o varken biz evde nefes alamazdık. annemin maaşı var, evimiz var istese boşanır gayette rahat ederiz
ama boşanmıyor. babam sürekli küfrediyor. nisan ayında resti çektm ya adam ol ya da çek git. utan be kalıbından utan
eğer bi daha küfredersen, annemi döversen seni polise şikayet ederim. ayağını denk al dedim. şimdilik sustu
bir evlat için bunlar babaya söylenmez ama o hiç baba olmadı ki... annemse her an, heer sn şikayet.. bizim için katlanmış beni bekliyormuş
boşanacakmış. annem kocası için hepimizi harcadı. şimdi de sorunlu, psik. olarak hasta ve kabullenmiyor
kardeşlerim ve ben çok hırçınız. benm sevgililerim hep babanın hıncını bizden alıyorsun drdi, bakıyorum o erkeğin beni ezme ihtimali bile varsa
ayrılıyorum. kahretsin ki hep babam gibi oluyor o erkekler... bu evde mutsuzken evlenirsem mutsuz olmaktan korkuyorum
annem gibi olmaktan korkuyorum
maaşım yok, boşanırsam bu eve dönmekten korkuyorum
konu sahibi, bak.. bakta gör, ileerde senn kızlarında böyle yazacak ve seni sevmeyecekler
yanlış adamları sevecekler
sen hala boşanma,, hatta 4. yü de yap
İnsanların acısı size eğlence malzemesi mi oluyor?
Renklendirdiğim cümleleriniz ne kadar çirkin...
İçinizdeki huzursuzluğu buradaki çaresiz insanlara saldırarak bastırmayın!
Ayıptır...
canım o yazının sebepleri var.saldırı değildi o cümleler
arkadaş biraz sert eleştirmiş olabilir, tarzı sanırım ama senam hiçte çaresiz değil.
elinde olmayan sebeplerden mağdur kalırsan çaresiz olursun ama göre göre yapıyorsan olmazsın.
konu sahibinin yorum ve diğer konularına bakarsanız anlarsınız ki ben bile dayanamayıp yazdım.
bence hiç bi kadın çaresiz değildir sadece ne yapacağını bilmiyordur ya da yapmak istemiyordur.
kadın erkekten güçlüdür. kafasına koyupta yapamayacağı şey yoktur.
olması gerekeni değil duymak istediklerini yazıcam senam
evet boşanma 2 çocuğun karnında ki bebeğinle ne yapacaksın ki yapamazsın
en azından adı koca çocuklarının babası nasıl olsa yurtdışında yaşıyor elbet bi gün gidecek ve uzun yıllar dönmeyecek seni de aldırmayacak yanına
para gönderiyor çocuklarının her ihtiyaçlarını karşılıyor sende çalışmıyorsun evindesin
boşansan ne yapacaksın ki mecbur çalışman ayaklarını üstünde durmak gerekecek zor gelecek
en iyisi sen gideseye kadar kızdırma kocanı huyuna suyuna git elbet bu yaptığı hatayı da diğerleri gibi unutursun
ama hiç bi zaman çocuklarım için deme kendim için bu hayatı seçtim de bari bu yükü o küçücük çocuklarını üstüne atma lütfen
Birkaçgündür yaşadığım acıyı dünyanın en büyük acısı zannediyordum. Kendimden utandım...
Zeboşum, kuzum benim... O kadar üzüldümki, üzülmek bir yana tıkandım kaldım
Boğulacak gibiyim, birkaç kelimem vardı paylaşacağım onlarıda unuttum...
Ailemden yana çok şanslıyım...Mükemmel bir anne baba büyüttü ablamla beni, 41 yıllık evli annemle babam, bir gün tek bir gün aralarında kavgaya şahit olmadım. Babam korkunç iyiniyetli, ılımlıdır. Birde aşık olarak evlenmiş babam annemle, sanırım bununda etkisi büyük...
Ama herkesin imtihanı farklı işte... Benimde işimde yaşadığım sıkıntıları biliyorsun, keza ilişkimin akibetini de artık...
Kul kul ile sınanıyor...
kızlar bana şimdi kızacaksınız ama affınıza sıgınarak, adam neden bebek baskasından sanıyor yada benmi yanlıs anladım.. zaten burda film kopmuş da o bakımdan, ben yanlıs anladım diye düşünüyrm
kızlar bana şimdi kızacaksınız ama affınıza sıgınarak, adam neden bebek baskasından sanıyor yada benmi yanlıs anladım.. zaten burda film kopmuş da o bakımdan, ben yanlıs anladım diye düşünüyrm
Ben de kavga olan bir evde büyüdüm zebos liseye gittiğimde bile dayak yedigimi hatırladım...İçimde yaşadığım ama yazıya dökemediğim çok şey var dışa vurursa babamdan nefret ederim diye susuyorum..
Annemin gözlerimizin önünde dayak yediğini biz 3 kız (daha erkek kardeşim yoktu piyasada) duvara dizilip ''Yapma baba'' dediğimiz halde annemin yatak odasından gelen ağlama sesleri...
Dayak anı bittiğinde annemin o anki sarsıntıyla ağlama şeklinin değiştiğini (tavuk gibi gıdaklıyordu ) hiç unutamam..
Sonrası ise babam 1 hafta boyunca iyi baba olup bizlere hediye alıp iyi davranıp anneme vurduğu için vicdan eden bir hale bürünüyordu..
Annemin böyle 3 yada 4 kere yedigi dayagı hatırlıyorum...Üstteki yazımda babamın akrabasını anlatırken aslında baba tarafımın tüm erkek olanlarının geninde bir problem olduğunu bilerek örneklendirdim bizim tek farkımız o aileden babamız bize sahip çıkıyordu işte..
İyi mi kötü mü diye sorgulardım çogu zaman...Çok uzun aslında yazsam bitmez..Derinlerde biryerde duruyor açmıyorum o kutuyu kötüyü söylememek adına...
tek pişmanlığım ne biliyor musun? polisi aramamak... polise giderim dedim, lafı bile yetti... keşke daha önce söyleseydim polisi
ben de de çok şey var dile dökmediğim. bizimki de sahip ama gözümde değil, o sadece biyolojik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?