bebegim dussun istiyor

İnsanların acısı size eğlence malzemesi mi oluyor?
Renklendirdiğim cümleleriniz ne kadar çirkin...
İçinizdeki huzursuzluğu buradaki çaresiz insanlara saldırarak bastırmayın!
Ayıptır...

Böyle çok sıkı sarılmak, bir daha bırakmak istemedim. Müsade varmı ?

Ayıptır...

arkadaş biraz sert eleştirmiş olabilir, tarzı sanırım ama senam hiçte çaresiz değil.
elinde olmayan sebeplerden mağdur kalırsan çaresiz olursun ama göre göre yapıyorsan olmazsın.
konu sahibinin yorum ve diğer konularına bakarsanız anlarsınız ki ben bile dayanamayıp yazdım.
bence hiç bi kadın çaresiz değildir sadece ne yapacağını bilmiyordur ya da yapmak istemiyordur.
kadın erkekten güçlüdür. kafasına koyupta yapamayacağı şey yoktur.

Birkaçgündür yaşadığım acıyı dünyanın en büyük acısı zannediyordum. Kendimden utandım...
Zeboşum, kuzum benim... O kadar üzüldümki, üzülmek bir yana tıkandım kaldım
Boğulacak gibiyim, birkaç kelimem vardı paylaşacağım onlarıda unuttum...
Ailemden yana çok şanslıyım...Mükemmel bir anne baba büyüttü ablamla beni, 41 yıllık evli annemle babam, bir gün tek bir gün aralarında kavgaya şahit olmadım. Babam korkunç iyiniyetli, ılımlıdır. Birde aşık olarak evlenmiş babam annemle, sanırım bununda etkisi büyük...
Ama herkesin imtihanı farklı işte... Benimde işimde yaşadığım sıkıntıları biliyorsun, keza ilişkimin akibetini de artık...
Kul kul ile sınanıyor...

Ayıptır...

canım o yazının sebepleri var.saldırı değildi o cümleler

canım o yazının sebepleri var.saldırı değildi o cümleler

Egem abla cümleler normal mi geldi sana ?

Esınızle daha oncede sorunlarınız varmıs yenı evlısınız sandım ılk basta ama ıkı tane kızınız varmıs bu saate kadar bu adamın ne mal oldgunu ogrenemedınız mı de sonuncuyu getırdınız tamam suan caresız bı surumda olablırsınız ama bu durumu bırazda sız yaratmıssınz sorunlu bır esle ıkı evladı yetıstırmek okutmak varken sız ucuncu yavruyu da ısın ıcıne katmıssınz sımdı ne dememız yol gosterıcı olur kı ne beklıyorsunuz bızden

ne kadar dogru yazmıssınız , kendılerıne guvenıp calısmıyorlar evde oturup gecede o sevmedıklerı kocalarının koynuna gırmek daha rahat gelıyor sonrada sızın ıcın cektım demezlermı bıtanede bızde var bu turden

mahsülüm benim ya....

inan babama bunları söylemek kolay olmadı. bir evlat için babayla böyle konuşmak çok zordu

bağırmadan, sessizce çok şey söyledim. 28 yılın birikimiydi bunlar, dahası var ama yazmayacağım

onun genlerini taşıyorum, ama onun gibi değilim. bu konuşmadan sonra sustu artık bağıramıyor. beni mi bekledin be adam diyesim var

tek şansım kardeşlerimle çok bağlıyız,

eskiden çok üzülürdüm. son 5 yldır üzülmüyorum....

kızlar bana şimdi kızacaksınız ama affınıza sıgınarak, adam neden bebek baskasından sanıyor yada benmi yanlıs anladım.. zaten burda film kopmuş da o bakımdan, ben yanlıs anladım diye düşünüyrm

kişi kendinden bilirmiş işi... adam aldattığı için eşi de öyle yapacak sanıyor

Son düzenleme:

Adam zaman zaman yurtdışında çalışıyor anladığım kadarıyla ,o yüzden böyle düşünüyor galiba.
Gerçi her şekilde ahlaksızca bir ifade ama ben başka bir açıklama bulamadım.

çok doğru bir konuya parmak basmışsınız. bu adam neden böyle bir ruh haline girdi...ne olursa olsun bir şüphe var sanki kafasında. yanii çocuk yapalım demiş eş. adamda kabul etmiş olur demiş. tamam biliyor bu çocuğun kendi istekleri doğrultusunda olduğunu. peki neden bu suçlama. anlamam mümkün değil. şaşırdım okuduğumda..

Ben de kavga olan bir evde büyüdüm zebos liseye gittiğimde bile dayak yedigimi hatırladım...İçimde yaşadığım ama yazıya dökemediğim çok şey var dışa vurursa babamdan nefret ederim diye susuyorum..

Annemin gözlerimizin önünde dayak yediğini biz 3 kız (daha erkek kardeşim yoktu piyasada) duvara dizilip ''Yapma baba'' dediğimiz halde annemin yatak odasından gelen ağlama sesleri...

Dayak anı bittiğinde annemin o anki sarsıntıyla ağlama şeklinin değiştiğini (tavuk gibi gıdaklıyordu ) hiç unutamam..

Sonrası ise babam 1 hafta boyunca iyi baba olup bizlere hediye alıp iyi davranıp anneme vurduğu için vicdan eden bir hale bürünüyordu..

Annemin böyle 3 yada 4 kere yedigi dayagı hatırlıyorum...Üstteki yazımda babamın akrabasını anlatırken aslında baba tarafımın tüm erkek olanlarının geninde bir problem olduğunu bilerek örneklendirdim bizim tek farkımız o aileden babamız bize sahip çıkıyordu işte..

İyi mi kötü mü diye sorgulardım çogu zaman...Çok uzun aslında yazsam bitmez..Derinlerde biryerde duruyor açmıyorum o kutuyu kötüyü söylememek adına...

tek pişmanlığım ne biliyor musun? polisi aramamak... polise giderim dedim, lafı bile yetti... keşke daha önce söyleseydim polisi

ben de de çok şey var dile dökmediğim. bizimki de sahip ama gözümde değil, o sadece biyolojik..

Son düzenleme:

Tüm kardeşler bir araya gelip anlattıgımızda gözümüze yaşlar iniyor memlekete gittigimde kardeşimle oturup dertleştigimizde ağlıyoruz..

Polisi arayamazdık biz...Korkuyorduk zeboş..

Şimdi ise yapamıyor birşey artık çünkü biz büyüdük ve inan bana babaya karşı gelinmez diye bize dayatılan o saygıdan arınıp birer isyankâr evlat olduk..En ufak hatasında babamıza demediğimiz kalmıyor..

Eskileri önüne serip onu susturuyoruz..

Küfürü hiç bitmezdi..Küfür küfür küfür..

Bana kızdığında tipimle alay ettigi vakitleri bile olmuştur...Oysa ben onun evladıydım..Başkasından peydahlamamıştı annem beni.

offfffff kızlar,hepiniz için içim yandı.allaha şükür iyi bir aile de büyüdüm.sıkıntılarımız olsada bu tür hiç yaşamadık.allaha şükür ki eşimde babam gibi.allah hepinizin ve bizlerin de yar ve yardımcısı olsun

Sevgisiz saygısız bi ortam.
İki çocuk 3.yolda.
Vurdumduymaz bi anne.
Yollarda olan sorumsuz bi koca.
Eşittir mutsuzluk ...

Çocuklarını düşünen bi anne 3.yü istemez zaten.
Konu sahibi yerden göğe kadar haksızsın.

Olan olmuş bu saatten sonra benim de söyleyeceğim çok şey var böyle adamlara nasıl çocuk doğuruyorsunuz anlamıyorum ama bu konuyu açmıycam. Ben çözüme odaklandım, aileniz, kardeşiniz filan yok mu destek olabilecek? şiddet uyguluyor madem kocanız ayrılın şiddet uyguladığını söyleyerek savcılığa başvurun en ufak bir tartaklama vs.de de arasınız polisi gelir alır içeri atıverirler bir de boşanıp tazminat alırsınız bir süre bebeğiniz büyüyene kadar ailenizin desteği ile ayakta durmaya çalışırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…