bebegim dussun istiyor

Kimsenin bosan demesiyle bosanamazsiniz bu isler okadar kolay degil, bosanacak sizsiniz o adimi atmaya destek gorudugnuz ve o gucu kendinizde gorduugnuz an zaten bosanma deselerde bosanicaksiniz....
Uzulmeyin siz lutfen, pislik adam sevinecegi destek olacagi karim cocugum diye sarilacagi yerde siddet uyguluyor birde. Her siddet gordugunuzde (insallah olmaz bidaha) rapor alin ileride bosanmak isterseniz inanin cok isinize yarayacak. Olduresim var o adami o derecede sinirlendim!!!
Insallah o kocaniz olacak adama Rabbim size cektirdiklerinin bedelini odetir...YEmin ederim cok cok dua edicem sizin icin...icim kan agladi resmen!!

kader bizim seçimşerimizden oluşur..........
önümüze yollar çıkar biz onları seçerek hayatımıı ve kaderimizi oluştururuz her kavşakta bi yola gireriz ve gittiğimiz yol bizim yolumuzdur
eğer bu bebek kazayla olmuş olsaydı mesela senam hap içiyo olsaydı ve yinede hamile kalsaydı evet bu kadardi çünkü senamınelinde olmadan olmuş ve elinde olmayan nedenlerle bebek gelmiş denebilirdi ama arkadaşım bu kader diil ya kader bu kadar ucuz bişey diil
o zman ben gidim 3-5 kişi öldirim ne bilim bi kişinin cüzdanını çalıyım ama kader................!!!!!!!!!!!!

bebeğinizi bile kendinden olmadıgını ima eden kadınlık

onurunuzu rezil eden bır adama nasıl katlanıyorsunuz anlamıs

degılım .sizi anlamaya calısıyorum dger konularınızada

baktım hep degısecek dıye umut ettıgınız adam ıyıce

tozutmus ,siz hala "çaresizim çaresizim "diye tutturmus

gıdıyorsunuz .aslında "çare" kendınızsınız .bu adama takılıp

kalmaktan baska hıc bır care aramıyorsunuz.2011 yılından beri

derdınız hep eşınız .boşanmamak içın ayakta tutmaya calıstınız

bu evlılık ıcın ne psikolojı ne ruh saglıgı bıraktınız kendınızde .

kendınızı heba ettınız gercekten uzucu .yanlıs anlamayın

kırıcı olmak ıstemıyorum ama 2011 yılından berı actıgınız konuların

farkında mısınız ?her actıgınız konu baslıgında ruh saglıgı ıyıce

bozulmus bır kadın goruyorum .eşiniz 2 yıl dıye yurtdısına gıttı 6 yıl

donmedı .bu konuda cektıgınız sıkıntı baska .sonra sanal ortamda

aldatıldıgınızı ogrendınız ,ama 6 yıl boyunca sızden ayrı olan adamın

realde sızı aldatabılecegıne hıc ınanmadınız ,sadece sanal olarak kabul

ettınız bosanmayacagım dedınız .yurtdısından gelsın dıye hergun kavga

ettıgınız adam ,yurtdısından gelıyor dıye bu sefer de

"gelmesını ıstemıyorum korkuyorum sanırım "dıye konu actınız .

sımdı de bu konu .ruh saglıgı dıye bırsey bırakmadı bu adam siz de.

gercekten suan bulundugunuz durum cok uzucu ,beni yanlısda anlama

n'olur kızma bana kırıcı olmakda istemıyorum ama kımın ıcın savas

verıyorsunuz bı sırkelenıp care arasanız keske
...

Son düzenleme:
Boşanmak istediğin bi adamdan nasıl çocuk istemeye devam edebildin.Hem de 3.çocuğu.

Anlamak istiyorum ama anlayamıyorum.

Ayakta alkışlıyorum ...

aman annelik kutsal , bebek rahme düştü mü o kadın çok haklı ..
annelik doğurmak ya ..
hadi ordan be ..
benim annem şiddet gördüğü (psikolojik ve fiziki) maddi imkansızlıklar olduğu halde 4 çocuk yaptı.
sonuncusu ben 7 yıl aradan sonra evliliğinin boktan olduğunu bile bile yapılan benim.
annemin düşüncesizliği yüzünden neler yaşadım ben biliyor musunuz ?
korkaktı boşanamadı! bize sığındı. sizin yüzünüzden çektim dedi.
çocukluğum ağlayarak geçti , ergenliğim anne baba kavgalarını ayırmak için.
bi sabah uyanıyorum babamın elinde bıçak annemle kavga ediyor.
bıçağı al , kavgayı ayır.
ne zaman birbirlerin boğacak diye tetikte uyu.
kavgalar cabası ?
bu mu kutsallık yahu. annemde bunları bile bile yaptı beni ?
savunması hazırdı , sizin için katlandım.
en sonunda dayanamadım ve mutsuzluğunun faturasını bize çıkarma yeter dedim.
abim 42 yaşında yazın konuşuyorduk (ablamın bitmek üzere olan evliliği yüzünden ben çağırmıştım istanbula) keşke dedi boşansalardı hepimiz daha mutlu olurduk.
dışarıdan harika çocuklarız.
ben üniverste okumuş kariyeri olan bi kadınım
abim öğretmen
ablam ev hanımı iki çocuklu
diğer ablam çalışıyor
mutlu ve güçlü çocuklarız , dışardan. YErsen
içimize bir bak ne fırtınalar kopuyor , ne kadar mutsuzuz.
19 yasımda babamı kaybettiğimde oh be dedim.
sadece 5 yıl rahat yaşadım. sonra annem psikopata bağladı ki bu tarz evlilik yaşayan kadınların yaşlılığı depresyonalrla geçiyor.
sağolsun babamı aratmadan istikrarlı bi şekilde hayatımızı zehir ediyor annem.
nerde kutsallık ?
çocuklarım için herşey bana masal geliyor.
ağır yorum yapmak istemiyordum ama konu sahinin bencilliğini anneme benzetince dayanamadım.
cocuklarınızı mutlu mu etmek istiyorsunuz , mutlu ve cesaretli olun.
desteğim yok felan hikaye ben 16 yasında minicikken ev geçindiren hatunum. babamında anamında cebine para koydum.
nefret ortamında , çile çeken annelerle büyütmeyin çocuklarınızı.
onlara bu kötülüğü yapmayın. bu annelik değil. bu KORKAKLIK.

yazmamak için gayret ediyorum çünkü benim hatırlamak istemediğim ama unutamadığım zamanlar.
ama böyle konuları görünce dayanamıyorum.
hayat zor ama mutsuz olmak daha zor.
anne olmadığım için sen sus diyorlar bazıları.
33 yaşındayım ve bekarım , hep yanlış ilişkiler yaşadım.
ve evlenmedim.
hayatımda en cok istediğim bi kız çocuğu iken evlenemedim.
çünkü mutlu evliliklere hiç inanamadım.
yazacak çok şeyim var ama susmak en iyisi.
rol modelliğini üstlendiğim yeğenimi kitap fuarına götüreceğim.

çalışmalı mıyım?

merhabalar
benim sizlerden fikir almak istediğim konu şu: iki kızım da okula başladı ve öğlenci. eşim yurtdışında görevli ödemelerimiz var ve önümüzde ki 3 ay extradan sıkışık bir durum söz konusu. bir tanıdığımız haber verdi özel bir şirkette boş bir pozisyon için. maaş da dolgun. kızlarıma yarım gün çok makul fiyata bakabilecek birisinide buldum bu kişi 10 yıllık komşumuzun kızı yani gözüm arkada kalmaz inşallah. ama tereddütlerim şunlar
1) eşim izin vermedi ama ısrar edersem razı olur
2)yaklaşık 10 yıldır ev hanımıyım bekarken çalışıyordum zorlanacak mıyım bilmiyorum
3) kızlarımı nasıl ikna ederim üzülürler mi acaba diye düşünüyorum fakat sadece 4 saat bensiz kalacaklar 8 de ben 12 de onlar çıkacak evden ve beraber dönmüş olacağız eve üstelik geç kalkıyorlar bazen okula 1 saat kala uyanıyorlar:)
4) eşim bu ödemeler için beni suçluyor ona göre sebeb benim savurganlığım oysaki gününde yatmayan maaşlar batırdı beni en azından onun gözünde temize çıkmak olacak benim için bu ödemeleri kapatmayı çok istiyorum lütfen objektif olarak bana fikirler verir misiniz sizce ne yapmalıyım?

şimdi benım sorum şu konu sahibine siz bu işte çalışmaya başladınız mı

bu paragraf size ait eski konunuzdan

işe başladınız da işten mi çıktınız yani işim mesleğim yok demişsiniz ona göre yorum yapmak istiyorum

arkadaşım iyiki yazdın burda her açıdan her bakış açısından görüşün olması bence çok öenmli eline yüreğine sağlık........ konu sahibi arkadaşa herkesin gözünden olayları göstermek onun karar almasını kolaylaştırır......

olmaz hamile kalınca kutsallıkla donanıyor bu hanımlar

ağzını açıp birşey diyemezsin niyee
çünkü o anne ya

korkak olması önemli değil

tek çocuk bile doğursa kutsal anne

o çocuğu korumuş mu kollamışmı ezdirmişmi önemli değil...

son sözüm ise evlatlarınızın çocukluğunu çalmayın.
ne yaraları iyileşiyor, ne acıları geçiyor , ne de o boşluk doluyor ..

minikdepresifin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım, babamın ailesi yüzünden yaşanan kavgalar gırtlak gırtlağa gelmeye kadar giderdi, kardeşim o yüzden hırçın bi çocuk oldu ben de 4 aylık evli olmama rağmen sanki 30 senelik çile çekmiş gibiyim, baban şöyle babannen şöyle sizin için katlandım bigün kendimi asıcam diye diye 28. yılı bitidiler, şimdi ben en ufak davranışı bile aman ben küçüğüm karşımdaki eşimin annesi gibi laflarla savuşturamayacak kadar hırs doluyum iyiki eşim yanımda bana destek, kafamda sürekli senaryolar kesin bana şunu derler onlar bunu derse bende böyle cevap veririm,panik atağım var hergün kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum hem de defalarca, kimse çocuğu için bişeye katlanmasın ya da kendini böyle kandırmasın, eğer adam akıllı anne babalık yaparlarsa aynı evde olmalarına gerek yok ebeveyn olmak için, kendi korkaklığını çocuklarına fatura etmesin kimse

eski konularını da biliyorum canım maddi imkansızlıktan dolayı kaygıların olduğunun farkındayım boşanmaktan korkuyorsun ama eşinin elle tutulur dayanılır bir yanı yok ki canım çocuk benden değil diyecek kadar çirkinleşmiş senin ruh sağlığını bozmuş çocuklarında kötü etkileniyordur.onlara da yazık.ailen yok mu sana destek olmazlar mı bence iyi bir avukata gidip boşanma durumunda ne kadar nafaka alabileceğini öğren kendine iyi kötü bişr iş bul davanı aç yolunu ayır Allah büyük sana yardım eder sen yeter ki biraz cesur ol çocukların için güçlü ol canım inan bana eşinin düzeleceğine dair azıcık umudum olsa evliliğin için savaş derdim ama bu adam için değmez

çocuk için değil ki bu evlilik zaten

6 sene yurt dışında olmuş bu adam, çocuklar babayla mı buyumuşler

babadan şefkat mi görmüşler

gördülerse de nekadar

konu sahibinin demesi tamamen kendini kandırmak,

çocuk gördüğü babayla büyür görmediği babayı ne bilsin

maddiyse sorun iş teklifi gelmiş

çalışmış olsaydı konuda belirtmezmiydi bi iş teklifi geldi çalışmaya başladım ama olmadı işten ayrıldım falan derdi en azından...

ya da kocam izin vermedi derdi...

bu adam zaten gidecek parada gönderecek eh işte onu nafaka saysın adamıda boşamış kabul etsin

hiç bir beklentiye girmesin

ama konu sahibi kocasının kendini sevmesini istiyor sorun burada

adam kadını istemiyor ama kadın kocaısnı seviyor

bence tam da bu yuzden bırakmıyor kocayı

sevmese en ağır işte çalışıp yınede boşardı kocasını...

bi kadın severse boşamaz arkadaşlar

çocuğum için der .param yok der. der de der yani bahane çok

para için çalışmak konu sahibine ağır geliyor bence

10 yıldır çalşmamış çünkü.

gözünü karartsa eli var ayağı var sağlıklı yani neden çalışmasın

sabah işe giderken 40 50 yaşında kadınlar görüyorum devlet işinde çalışmıyorlar belliki temizliğe gidiyorlar yemek yapmaya gidiyorlar

onların ne zoru var

sabah sıcak yataktan nıye kalkıyorlar?

benim annem 40 yaşından sonra çalışmaya başladı.babam hastalanmıştı ve borçlar vardı.geçen seneye kadar da devam etti.annem 63 yaşında.kadınlar istedikten sonra başaramayacağı şey yoktur

bazen iyiki bazılarının konularına yorum yapmamışım diyorum.hatta iyiki okuma zahmetine bile katlanmamışım

minik depresifin yazdıklarını görünce gözlerim doldu. biz de aynısını yaşadık

benm babam hep satırla gezdi evde. o varken biz evde nefes alamazdık. annemin maaşı var, evimiz var istese boşanır gayette rahat ederiz

ama boşanmıyor. babam sürekli küfrediyor. nisan ayında resti çektm ya adam ol ya da çek git. utan be kalıbından utan

eğer bi daha küfredersen, annemi döversen seni polise şikayet ederim. ayağını denk al dedim. şimdilik sustu

bir evlat için bunlar babaya söylenmez ama o hiç baba olmadı ki... annemse her an, heer sn şikayet.. bizim için katlanmış beni bekliyormuş

boşanacakmış. annem kocası için hepimizi harcadı. şimdi de sorunlu, psik. olarak hasta ve kabullenmiyor

kardeşlerim ve ben çok hırçınız. benm sevgililerim hep babanın hıncını bizden alıyorsun drdi, bakıyorum o erkeğin beni ezme ihtimali bile varsa

ayrılıyorum. kahretsin ki hep babam gibi oluyor o erkekler... bu evde mutsuzken evlenirsem mutsuz olmaktan korkuyorum

annem gibi olmaktan korkuyorum

maaşım yok, boşanırsam bu eve dönmekten korkuyorum

konu sahibi, bak.. bakta gör, ileerde senn kızlarında böyle yazacak ve seni sevmeyecekler

yanlış adamları sevecekler

sen hala boşanma,, hatta 4. yü de yap

zeboşum benim yaALLAH yar ve yardımcın olsun kuzum bunları hiç bilmiyordum dua edicem senin için umarım hayırlı ve hayat boyu seni üzmeyecek baban gibi olmayacak bir eş nasip etsin sana yüce RABBİM AMİN

Kızlar ; ailelerinizde yaşadığınız olumsuz şeyler sizi etkilemesin..Bende aile düzeni bakımından olumsuz bir ortamda büyüdüm..Ama bırakın geçmiş geçmişte kalsın...3-5 kötü örnek olsa da emin olun evliliklerin çok güzel örnekleri de var...Önemli olan anne ve babalarımızda gördüğümüz hatalardan ders çıkarabilmek ve bu hataları kendi ilişkilerinizde yaşamamayı başarabilmek...21 yıllık mükemmele yakın bir evliliğim var...Sizlerin de olabilir..Darısı tüm bekar olanların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…