Neden bu kadar acımasızsınız ki? Keyfine mı paylaşmış ? Ne kadar korkmuş görmüyor musunuz ? İğrençse bakmayın , neden böyle bir yorum yapıyorsunuz ? Yardımcı olamıyorsanız sessizce çekin gidin lütfen. Hamile ve korkmuş bi kadını daha fazla strese sokmayın..İgrencsiniz..
Burda kadın kadınayiz diye her haltinizi paylaşmak zorunda değilsiniz...
Acile gidin bir zahmet
iğrençiz öylemi hastaneye gidecek bi durumum olsa eşim yada herhangi başka biri yanımda olsa giderim eşim uzman çavuş ve kötü bi görev yerindeydiz bulunduğumuz yerde in cin top oynuyo hastaneyi geçtim sağlık ocağı bile yok kendinize gelin ve cevap vericekseniz düzgünce verin haddinizi bilinİgrencsiniz..
Burda kadın kadınayiz diye her haltinizi paylaşmak zorunda değilsiniz...
Acile gidin bir zahmet
İgrencse bakmayın mıNeden bu kadar acımasızsınız ki? Keyfine mı paylaşmış ? Ne kadar korkmuş görmüyor musunuz ? İğrençse bakmayın , neden böyle bir yorum yapıyorsunuz ? Yardımcı olamıyorsanız sessizce çekin gidin lütfen. Hamile ve korkmuş bi kadını daha fazla strese sokmayın..
yarın eşin izin almaya çalışcak ve hastaneye gidicez 3 saatlik yol çok üzgünümÖncelikle sakin olun , eğer imkanınız varsa hemen bir acile gidin yada özel hastaneye , eğer yoksa yarına kadar sakin kalmaya çalışın stres yapmayın , bu bebeği etkiler . Düşmemiştir inşallah ama kanama olması bir sıkıntı olduğunu gösteriyor , hemen düşmez bu kadarla , ama muhakkak doktora gidin .
hanfendi zorla açın okuyun demedim ben kendinize gelin ve saygılı olun daha fazla strese sokmayınİgrencse bakmayın mı
Farkında değilsiniz galiba konuyu açar açmaz resim çıkıyor..
Ayrıca size soracak değilim..
Sizin akintinizi görmek zorunda mıyim.iğrençiz öylemi hastaneye gidecek bi durumum olsa eşim yada herhangi başka biri yanımda olsa giderim eşim uzman çavuş ve kötü bi görev yerindeydiz bulunduğumuz yerde in cin top oynuyo hastaneyi geçtim sağlık ocağı bile yok kendinize gelin ve cevap vericekseniz düzgünce verin haddinizi bilin
Hanım efendi size bana sorun diyen olmadı .. iğrenç mi sessizce çık git ne diye yazıyorsun ? Korkmuş bi insanı daha fazla üzmekten kırmaktan başka ne sizin yaptığınız ? Ayrıca insan gibi davranmak için birilerine bişey sormanıza gerek yok . İnsanlık içten gelen bir şey. Olmuyorsa zorlamayın ..İgrencse bakmayın mı
Farkında değilsiniz galiba konuyu açar açmaz resim çıkıyor..
Ayrıca size soracak değilim..
Hadi kardeşim hadi bir işe yaramayacaksan yürü git işine ... herşeye laf söylemeye bahane arıyorsunuz ya..Sizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
Anlatinca anlariz zaten.. .
Tamam üzülmeyin , kendinizi üzüp strese sokmayın. Sakın olun kafanızı dağıtın . İyi düşünün iyi olsun . Dua edinyarın eşin izin almaya çalışcak ve hastaneye gidicez 3 saatlik yol çok üzgünüm
Muhalefet olmak için konusun bakalım konusabildiginiz kadar.Hanım efendi size bana sorun diyen olmadı .. iğrenç mi sessizce çık git ne diye yazıyorsun ? Korkmuş bi insanı daha fazla üzmekten kırmaktan başka ne sizin yaptığınız ? Ayrıca insan gibi davranmak için birilerine bişey sormanıza gerek yok . İnsanlık içten gelen bir şey. Olmuyorsa zorlamayın ..
Kuzum sakın ol ve hemen acile git durma sakın parça geldimi leke geldiyse korkma hemen git acilrEki Görüntüle 2195199 7 haftalık gebeyim dün kalp atışlarını gördük bugün kahverengi lekem geldi 2 kere biraz önce de peçeteye çok az kırmızı leke geldi bebeğim gitti mi çok korkuyorum daha ilk gebeliğim mardindeyim ve hastane yok napcam bilmiyorum allahım yardım et
Sizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
tamam cevap vermeyinSizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
Sizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
inşallah sizin başınıza gelmez böyle durum ve çaresiz kalıpta buralara yazıp bişeyler umud etmeye çalışmazsınızSizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
Hastaneye gitmekten başka çareniz yok etraftan yardim isteyin taksi çağırın bişey yapıniğrençiz öylemi hastaneye gidecek bi durumum olsa eşim yada herhangi başka biri yanımda olsa giderim eşim uzman çavuş ve kötü bi görev yerindeydiz bulunduğumuz yerde in cin top oynuyo hastaneyi geçtim sağlık ocağı bile yok kendinize gelin ve cevap vericekseniz düzgünce verin haddinizi bilin
eşim uzman çavuş mardinde doğu görevindeyiz bulunduğum yerde hastanr yok eşin şuan görevde kimseye bişey anlatamadım buraya yazıyım dedimKuzum sakın ol ve hemen acile git durma sakın parça geldimi leke geldiyse korkma hemen git acilr
Parca gelmedi demi yat uzan ozaman taksi vs çağırma imkanım yokmu bi komşu falaneşim uzman çavuş mardinde doğu görevindeyiz bulunduğum yerde hastanr yok eşin şuan görevde kimseye bişey anlatamadım buraya yazıyım dedim
bulunduğumuz yer güzenli deil daha dün şehit verdik düşünün ne kadar kötü bi yer olduğunu allahım yardım etsin bebeğim benimle kalsınHastaneye gitmekten başka çareniz yok etraftan yardim isteyin taksi çağırın bişey yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?