BEBEĞİM DÜŞTÜ MÜ NOLURRRRR CEVAP VERİR MİSİNİZ

busras07

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
108
47
18
mardin
Eki Görüntüle 2195199 7 haftalık gebeyim dün kalp atışlarını gördük bugün kahverengi lekem geldi 2 kere biraz önce de peçeteye çok az kırmızı leke geldi bebeğim gitti mi çok korkuyorum daha ilk gebeliğim mardindeyim ve hastane yok napcam bilmiyorum allahım yardım et

İgrencsiniz..
Burda kadın kadınayiz diye her haltinizi paylaşmak zorunda değilsiniz...

Acile gidin bir zahmet

Öncelikle sakin olun , eğer imkanınız varsa hemen bir acile gidin yada özel hastaneye , eğer yoksa yarına kadar sakin kalmaya çalışın stres yapmayın , bu bebeği etkiler . Düşmemiştir inşallah ama kanama olması bir sıkıntı olduğunu gösteriyor , hemen düşmez bu kadarla , ama muhakkak doktora gidin .

İgrencsiniz..

Acile gidin bir zahmet
Neden bu kadar acımasızsınız ki? Keyfine mı paylaşmış ? Ne kadar korkmuş görmüyor musunuz ? İğrençse bakmayın , neden böyle bir yorum yapıyorsunuz ? Yardımcı olamıyorsanız sessizce çekin gidin lütfen. Hamile ve korkmuş bi kadını daha fazla strese sokmayın..

İgrencsiniz..

Acile gidin bir zahmet
iğrençiz öylemi hastaneye gidecek bi durumum olsa eşim yada herhangi başka biri yanımda olsa giderim eşim uzman çavuş ve kötü bi görev yerindeydiz bulunduğumuz yerde in cin top oynuyo hastaneyi geçtim sağlık ocağı bile yok kendinize gelin ve cevap vericekseniz düzgünce verin haddinizi bilin

İgrencse bakmayın mı
Farkında değilsiniz galiba konuyu açar açmaz resim çıkıyor..
Ayrıca size soracak değilim..

yarın eşin izin almaya çalışcak ve hastaneye gidicez 3 saatlik yol çok üzgünüm

Sizin akintinizi görmek zorunda mıyim.
Anlatinca anlariz zaten.. .

İgrencse bakmayın mı
Farkında değilsiniz galiba konuyu açar açmaz resim çıkıyor..
Ayrıca size soracak değilim..
Hanım efendi size bana sorun diyen olmadı .. iğrenç mi sessizce çık git ne diye yazıyorsun ? Korkmuş bi insanı daha fazla üzmekten kırmaktan başka ne sizin yaptığınız ? Ayrıca insan gibi davranmak için birilerine bişey sormanıza gerek yok . İnsanlık içten gelen bir şey. Olmuyorsa zorlamayın ..

Hadi kardeşim hadi bir işe yaramayacaksan yürü git işine ... herşeye laf söylemeye bahane arıyorsunuz ya..

Muhalefet olmak için konusun bakalım konusabildiginiz kadar.
Midenize sağlık... .

Kuzum sakın ol ve hemen acile git durma sakın parça geldimi leke geldiyse korkma hemen git acilr

tamam cevap vermeyin

inşallah sizin başınıza gelmez böyle durum ve çaresiz kalıpta buralara yazıp bişeyler umud etmeye çalışmazsınız

Canım Allah büyüktür bütün gece stres içinde olucaksın ama sakin kalmaya çalış.
Belki bebeğin yerleşme kanamasıdır korkma Allahın izniyle birşeyçik olmuyacak,9ay kanamalı hamilelik geçiren bi çok kişi var canım.
Bende 2 defa oldu biri 6.haftada diğeri 12.haftada Allaha emanet yavrularımız.
Ayaklarını dik yukarı yat canım bugün hiç kalkmamaya çalış,senin gibi eşi uzman doğuda bi arkadaşım var bian aklıma o geldi. Anlatır bilirim ondan oraların zorluğunu Rabbim yar ve yardımcın olsun evladını sana bağışlasın inşallah

Hastaneye gitmekten başka çareniz yok etraftan yardim isteyin taksi çağırın bişey yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…