BEBEĞİM DÜŞTÜ MÜ NOLURRRRR CEVAP VERİR MİSİNİZ

Hemen telas etmeyin progestan alıp yatin dinlenin müsait olunca bir an evvel doktora.. Çok kanamasi olup sağlıkla ilerleyen cok gebelik var

Canım ne oldu şimdi nasılsın? Gidebildin mi hastaneye? Umarım iyidir bebişin..

Canim normal adet kanaması gibi şakir şakir kanamadiktab sonra korkma. Öyle bile olsa korkma bisey olmaz. Ayaklarının altına yastık koyup yukselt ve yat. Bol dua et. Gebelikte böyle alıntılar artabiliyor endiselenme.
evet dün hastaneye gittik doktorum düşük iğnesi ve hap yazdı ultrasyondan beeğimi gördüm normal hiç bişeyi yok dedi doktor kalp atışı falan herşey normal dedi ama gene geliyo akıntı o beni çok korkutuyor

Korkma canım, lekelenmeyle düşük olmaz. Benim ilk hamileliğim düşükle sonlandı, adet kanı gibi kan gelir. Bugün fazla hareket etme, dinlen, yarın da hastaneye gitmeye çalışın.
gittik canım düşük iğnesi ve hap yazdı doktor bi sorun yok ama böyle bi lekenme bklemiyoduk dedi korkuyorum bişey olur diye

Canim doktorunun dediklerini yap. Verdiği ilaçları kullan ve boşuna stres yükleme kendine. Zaten evde dinlenirsin. Başka da yapacak birşey yok. Korkma hiç rahat ol.

ewet canım aynrn o hapı verdi bide düşük olmasın diye düşük iğnesi vuruldum

Canım çok üzüldüm gerçekten.. Allah yardımcın olsun. Elinden geldiğince uzan dinlen. Ve yarın imkanın varsa mutlaka bir hastaneye git. Rabbim bebeğini korusun inşallah..
iğne vuruldum doktor yat dinlen dedi bebeğin iyi dedi ama hala akıntım var korkuyorum

allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hastaneye gittik düşük olmasın diye iğne vuruldum ve progestan hapı yazdı doktor onu kullanıyorum şimdi

Canim doktorunun dediklerini yap. Verdiği ilaçları kullan ve boşuna stres yükleme kendine. Zaten evde dinlenirsin. Başka da yapacak birşey yok. Korkma hiç rahat ol.
allah razınolsun gerçekten burda bmyle şeyler duyunca rahatlıyorum bide şehitlerimize çok üzüldüm yıprattım kendimi belki ondan olmuştur

inşaallah canım akıntım kesildi şimdilik bişeyim yok allahıma şükürler olsun ki hep yatıyorum ev işi bile yapmıyorum @
doguma kadar sürdü lekelerim hep ilaç kullandım iki kere de ciddi kanamam oldu Allah büyük dogdu büyüyo sen de sağlıcakla kucağına al inşallah

Dusuk olmasin diye hap vermeyi anladim da igne yapmayi anlamadim ve kafami bulandirdi biraz acikcasi. Gorsel sanirim kaldirilmis goremiyorum ama sakin olun saglikli bie gebelikse zaren sizinle kalacaktir

Pardon ya simdi gordum gittiginiz icin vermis ilaclari doktor sorun yok yani. Kanama evet istenmeyen bir durum gebelikte, ama benim de kanamalarim olmustu 10 haftaya kadar, hatta sonra 27 haftada olmustu erken dogum riskim vardi. Sakin olun siz stres cok fazla etkiler bebegi

doktorum iyi dedi kalp atışı falan var dedi genede düşük olmasın diye düşük iğnesi yapalım dedi hap verdi bide

Allah size bağışlasın.
Kasmayın kendinizi yavrunuz da iyiymiş madem hiç üzülmeyin sadece dua edin.
İlaçlarınızı aksatmayın bolca dinlenin.
Kolaylıklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…