evet dün hastaneye gittik doktorum düşük iğnesi ve hap yazdı ultrasyondan beeğimi gördüm normal hiç bişeyi yok dedi doktor kalp atışı falan herşey normal dedi ama gene geliyo akıntı o beni çok korkutuyorCanim normal adet kanaması gibi şakir şakir kanamadiktab sonra korkma. Öyle bile olsa korkma bisey olmaz. Ayaklarının altına yastık koyup yukselt ve yat. Bol dua et. Gebelikte böyle alıntılar artabiliyor endiselenme.
gittik canım düşük iğnesi ve hap yazdı doktor bi sorun yok ama böyle bi lekenme bklemiyoduk dedi korkuyorum bişey olur diyeKorkma canım, lekelenmeyle düşük olmaz. Benim ilk hamileliğim düşükle sonlandı, adet kanı gibi kan gelir. Bugün fazla hareket etme, dinlen, yarın da hastaneye gitmeye çalışın.
Canim doktorunun dediklerini yap. Verdiği ilaçları kullan ve boşuna stres yükleme kendine. Zaten evde dinlenirsin. Başka da yapacak birşey yok. Korkma hiç rahat ol.evet dün hastaneye gittik doktorum düşük iğnesi ve hap yazdı ultrasyondan beeğimi gördüm normal hiç bişeyi yok dedi doktor kalp atışı falan herşey normal dedi ama gene geliyo akıntı o beni çok korkutuyor
ewet canım aynrn o hapı verdi bide düşük olmasın diye düşük iğnesi vuruldumNormal bence canım her iki gebeliğimde de öyle oldu hatta kanamalarım bile oldu Allah istedikten sonra bir şey olmadı doktora gidemiyorsan uzan dinlen ama bir ara git muayene ol muhtemelen Progestan verecek ve stres ağır iş yapma diyecek sağlıklı gebelik diliyorum
iğne vuruldum doktor yat dinlen dedi bebeğin iyi dedi ama hala akıntım var korkuyorumCanım çok üzüldüm gerçekten.. Allah yardımcın olsun. Elinden geldiğince uzan dinlen. Ve yarın imkanın varsa mutlaka bir hastaneye git. Rabbim bebeğini korusun inşallah..
allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hastaneye gittik düşük olmasın diye iğne vuruldum ve progestan hapı yazdı doktor onu kullanıyorum şimdiBenimde iki kez böyle olmuştu.. sakin ol hiç bişey olmaz Allahın izniyle sadece lavabo ihtiyacı dışında ayağa kalkma..
Rabbim hem senin hemde eşinin yardımcısı olsun korkma bişey olmayacak.. bütün askerimiz polisimiz Allaha emanet olsun inşallah..
kan deildi ki kahverengi idi şu an 8 haftalığım halâ yerleşme olabilir miKorkma bndd gldi ole bisi olmz yerlesm knamsi
doktorum iyi dedi kalp atışı falan var dedi genede düşük olmasın diye düşük iğnesi yapalım dedi hap verdi bideCanım ne oldu şimdi nasılsın? Gidebildin mi hastaneye? Umarım iyidir bebişin..
allah razınolsun gerçekten burda bmyle şeyler duyunca rahatlıyorum bide şehitlerimize çok üzüldüm yıprattım kendimi belki ondan olmuşturCanim doktorunun dediklerini yap. Verdiği ilaçları kullan ve boşuna stres yükleme kendine. Zaten evde dinlenirsin. Başka da yapacak birşey yok. Korkma hiç rahat ol.
kanamam yok canım çok açık böyle kahve tonunda akıntım var doktor da böyle bişey beklemiyoduk deyince endişelendimHemen telas etmeyin progestan alıp yatin dinlenin müsait olunca bir an evvel doktora.. Çok kanamasi olup sağlıkla ilerleyen cok gebelik var
doktorum iyi dedi kalp atışı falan var dedi genede düşük olmasın diye düşük iğnesi yapalım dedi hap verdi bide
inşaallah canım akıntım kesildi şimdilik bişeyim yok allahıma şükürler olsun ki hep yatıyorum ev işi bile yapmıyorumGeçmiş olsun canım. İnşallah bir şey olmaz. Bol bol yat dinlen birkaç gün.
doguma kadar sürdü lekelerim hep ilaç kullandım iki kere de ciddi kanamam oldu Allah büyük dogdu büyüyo sen de sağlıcakla kucağına al inşallahinşaallah canım akıntım kesildi şimdilik bişeyim yok allahıma şükürler olsun ki hep yatıyorum ev işi bile yapmıyorum@
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma yeterewet canım aynrn o hapı verdi bide düşük olmasın diye düşük iğnesi vuruldum
doktorum iyi dedi kalp atışı falan var dedi genede düşük olmasın diye düşük iğnesi yapalım dedi hap verdi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?